Προς το περιεχόμενο

Απορια σε λογαριασμο ΟΤΕ

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ηρθε καιρο ο πρωτος λογαριασμος ADSL:

Τελ.ISDN2 BΑΣ. Προσπελασης [16/01/09- 15/03/09] 31,800

Αναδρομικα ONDSL Home(2 MBps) προσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη 4,674

ONDSL Home προσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη [16/01/09- 15/03/09] 7,580

Αναδρομικα ADSL Home(2 MBps) προσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη 15,540

ADSL Homeπροσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη [16/01/09- 15/03/09] 25,200

Αναδρομικα: Τελη Connx Talk 24/7 18,364

Τελη Connx Talk 24/7 25,042

Καταρχας εκανα αιτηση ADSL 12/2008 οχι του 2007.. Απο γραμμη ISDN πηγα σε ADSL.

Οποτε αυτα τα δυο απο κατω πως εξηγουνται?

Τελος ειναι σωστος ο λογαριασμος(νομιζω ναι)..Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποσο θα ερθει ο επομενος?

Δημοσ.

εγω ενα ξερω πληρωνω αντι για 16.5 ευρω καθαρα ενα mbps πληρωνω 19 με 20 χωρις παγια.τα παγια ειναι τα τελη νομιζω.ε??και επισης το πηγα 4mbps και περιμενω να μου ερθει καμια .......:lol: ποτε δεν εχω καταλαβει τι πληρωνω.μου λεγανε 95 ευρω παλια τωρα κανονικα 90 επειδη επεσαν οι τιμες και πληρωνω(πληρωνα)125 με 130 ευρω μεριικες φορες στην καλυτερη 110 ,...τωρα με 4mbps θα με διαλυσουν:cry:

Δημοσ.
Μου ηρθε καιρο ο πρωτος λογαριασμος ADSL:

Τελ.ISDN2 BΑΣ. Προσπελασης [16/01/09- 15/03/09] 31,800

Αναδρομικα ADSL Home(2 MBps) προσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη 15,540

ADSL Homeπροσφ. Connx 12/2007* - Παγια Τελη [16/01/09- 15/03/09] 25,200

Αναδρομικα: Τελη Connx Talk 24/7 18,364

Τελη Connx Talk 24/7 25,042

Καταρχας εκανα αιτηση ADSL 12/2008 οχι του 2007.. Απο γραμμη ISDN πηγα σε ADSL.

Οποτε αυτα τα δυο απο κατω πως εξηγουνται?

Τελος ειναι σωστος ο λογαριασμος(νομιζω ναι)..Μπορει καποιος να μου εξηγησει ποσο θα ερθει ο επομενος?

Ο λογαριασμος σου ειναι μια χαρα, λοιπον καταρχην δεν πηγες απο isdn σε adsl τα εχεις και τα δυο μαζι, το πρωτο ειναι το τηλεφωνο σαν γραμμη και το δευτερο αφορα μονο το ιντερνετ. Η προσφορα φαινεται του 2007 γιατι απο τοτε ισχυουν αυτες οι τιμες, άσχετα με το ποτε εκανες εσυ την αίτηση. Τα αναδρομικα φαινονται παντα στον πρωτο λογαριασμο απο την ημερα που συνδεθηκε το κοννεξ μεχρι την εκδοση του λογαριασμου, γιατι αν προσεξεις τα παγια ειναι για το επομενο διμηνο (αυτο που ερχεται).

Στον επομενο λογαριασμο θα εχεις τα τελη isdn τα τελη adsl OTE, τα τελη ondsl home και τα τελη connx talk. Δηλαδη περιπου 90 ευρω το διμηνο χωρις φπα

Υ.Γ. Συγνωμη για τα οποια χαλια του ποστ π.χ. Τονισμος, αλλα ιντερνετ στο pc μπα και το εγραψα στο iphone, θα το διορθωσω καποτε!

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοούσα λέγοντας απο isdn σε adsl..Δηλαδη τα παγια τελη της adsl ειναι γραμμης και ιντερνετ? Γιατι τα 2μβ ειναι 19,5χ2 = 39 ευρω το διμηνο. Αυτο το ποσο το χρεωνουν σαν 2 στον λογαριασμο(γραμμης και ιντερνετ να φανταστω)..?

Ευχαριστω για την απαντηση σου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω κ εγω απορια για ενα λογαριασμο στο τηλεφωνο οτε που μου ηρθε...

Πριν λιγους μηνες εβαλα το ote talk all

Στον λογαριασμο που μου ηρθε μετα λοιπον απο την μεταβαση μου στο παραπανω προγραμμα στην αναλυση των τελων λεει

Αναδρομικα:ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ 17,7

ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ : 24,8

Αναδρομικα:τελη ΟΤΕ 24/7 20,2

Τελη ΟΤΕ talk 24/7 :28,04

Τα Βασικα τελη ξερω οτι ειναι το παγιο του ΟΤΕ.Τα τελη ΟΤΕ talk ειναι για την υπηρεσια/προγραμμα που εβαλα

Τα αναδρομικα τελη τι στο !@#!@! ειναι??Τι αφορουν??

Θα τα πληρωνω συνεχεια ή μηπως ειναι μονο γι αυτον τον λογαριασμο??

Περιμενω γνωμες

Ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αυτά παθαίνεις όταν είσαι στον πΟΤΕ. Δεν ξέρεις τι πληρώνεις και είναι και φουσκωμένα σε σύγκριση με άλλους. Άσε που προπληρώνεις τα πάγια για τους επόμενους μήνες... ανήκουστο... Προπληρώνεις μια υπηρεσία που ΘΑ σου παρέχουν... Για αυτό δεν ξαναπήγαίνω στον ΟΤΕ..

Δημοσ.

άσχετο ρε τσίνο, εδώ βοήθεια ζητάγανε κ όχι γνώμη για τον οτε..

προτείνω να ρωτήσετε τους υπαλλήλους του καταστήματος όταν πάτε να πληρώσετε ή να πάρετε στο 134. επίσης να πω ότι σε κάποια φάση που είχε γίνει μια τύπου "συνχώνευση" οτενετ connx στείλανε τέλη ενεργοποίησης σε όλους όσους ήταν οτενετ κ τους πέρασαν στο connx έτσι στο άσχετο.. εγώ το είδα κ τους έκραξα κ φυσικά δεν πλήρωσα κ ζήτησαν συγνώμη.. τώρα πόσοι δεν θα το είδαν είναι άλλο θέμα..

Δημοσ.
άσχετο ρε τσίνο, εδώ βοήθεια ζητάγανε κ όχι γνώμη για τον οτε..

προτείνω να ρωτήσετε τους υπαλλήλους του καταστήματος όταν πάτε να πληρώσετε ή να πάρετε στο 134. επίσης να πω ότι σε κάποια φάση που είχε γίνει μια τύπου "συνχώνευση" οτενετ connx στείλανε τέλη ενεργοποίησης σε όλους όσους ήταν οτενετ κ τους πέρασαν στο connx έτσι στο άσχετο.. εγώ το είδα κ τους έκραξα κ φυσικά δεν πλήρωσα κ ζήτησαν συγνώμη.. τώρα πόσοι δεν θα το είδαν είναι άλλο θέμα..

το θυμαμαι κι εγω ηταν παρα πολυ μπερδεμενος λογαριασμος και φαινοταν φουσκωμενος αλλα στο καταστημα συγκρινα με τον προηγουμενο και με τη βοηθεια υπαλληλου ο λογαριασμος ηταν απολυτα ενταξει και δεν υπηρχει κατι επιπλεον που δεν αφαιρουνταν στη συνεχεια. Η αληθεια ειναι οτι οι λογαριασμοι ειναι ετσι γραμμενοι που μπερδευεσαι πολυ ευκολα

Δημοσ.
Άσε που προπληρώνεις τα πάγια για τους επόμενους μήνες... ανήκουστο... Προπληρώνεις μια υπηρεσία που ΘΑ σου παρέχουν... Για αυτό δεν ξαναπήγαίνω στον ΟΤΕ..

για δες στο κινητο ποιου μηνα παγιο πληρωνεις

στη νοβα ο λογαριασμος τι αφορα ? τον μηνα που τελειωσε ή αυτον που αρχιζει ;

Δημοσ.

Πραγματικά ρε παιδιά, μερικές φορές καλύτερα να μασάμε παρά να μιλάμε, όπως πάρα πολύ σωστά έθεσε ο fabio, οι λογαριασμοί περιέχουν πάγια για επόμενους μήνες, δεν είναι πατέντα του ΟΤΕ. Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί που βγαίνουν και κράζουν, έχουν κοιτάξει κάτι άλλο στο λογαριασμό εκτός από το χ ψ ποσό που γράφει κάτω;

Μια απάντηση και για τον pigos23 θυμήσου πότε ενεργοποίησες την υπηρεσία OTE Talk π.χ. 15/4/2009, κοίτα στο λογαριασμό σου τώρα, εκεί που λέει πάγια ΟΤΕ Talk δε λέει κάτι σαν "από 15/6/2009 - 14/8/2009"; Είμαι σίγουρος πως ναί. Εσύ όμως χρησιμοποιείς την υπηρεσία από τις 15/4 στο παράδειγμά μου, άρα πρέπει να πληρώσεις τα πάγια από 15/4 εως 14/6 άρα να τι είναι τα αναδρομικά και φυσικά είναι μόνο στον πρώτο λογαριασμό μετά την ενεργοποίηση της οποιαδήποτε υπηρεσίας.

Καλό είναι να μάθουμε να διαβάζουμε τους λογαριασμούς μας, μας γλιτώνει από άσκοπο εκνευρισμό, οι λογαριασμοί όλοι πλέον βγαίνουν από Η/Υ οπότε συνήθως είναι σωστοί, τα λάθη είναι σπάνια και πολύ εμφανή.

Δημοσ.
για δες στο κινητο ποιου μηνα παγιο πληρωνεις

στη νοβα ο λογαριασμος τι αφορα ? τον μηνα που τελειωσε ή αυτον που αρχιζει ;

και τι πάει να πει αυτό ρε Fabio? το ότι το κάνουν και άλλες εταιρίες είναι σωστό ?? Εγώ ξέρω ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν το κάνουν που στο κάτω κάτω με αυτούς θα συγκρίνω τον ΟΤΕ. Όύτε με την υπηρεσία της Nova θα τον συγκρίνω ούτε με την υπηρεσία του μανάβη της γειτονιάς.

Τηλεποικοινωνιακούς παρόχους θα συγκρίνω και τον τρόπο χρέωσης που έχουν αυτοί απέναντί μου.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι σωστο ... αλλα αυτη ειναι κοινη πρακτικη

και μου φαινεται λιγο περιεργο να μην γινεται το ιδιο και απο τους εναλλακτικους. Δεν φαινεται νορμαλ η vodafone στα κινητα να προεισπρατει το παγιο του μηνα και στο double play οχι. δεν εχει πεσει στα χερια μου λογαριασμος οποτε δεν μπορω να επιμεινω.

ο λογαριασμος του οτε ειναι για δυνατους λυτες. ειδικα την πρωτη φορα δεν βγαζεις ακρη και πανω κατω τα ιδια με τον OP εψαχνα. ακρη βγηκε. τα σωστα πληρωνα-πληρωνω

αλλα αφου το πας σε συγκριση κανε μια βολτα στο φορουμ και μετρα ποσα thread υπαρχουν για λαθος - υπερχρεωσεις των καλων εναλλακτικων και ποσα για τους βολεμενους του οτε.

Δημοσ.
και τι πάει να πει αυτό ρε Fabio? το ότι το κάνουν και άλλες εταιρίες είναι σωστό ?? Εγώ ξέρω ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι δεν το κάνουν που στο κάτω κάτω με αυτούς θα συγκρίνω τον ΟΤΕ. Όύτε με την υπηρεσία της Nova θα τον συγκρίνω ούτε με την υπηρεσία του μανάβη της γειτονιάς.

Τηλεποικοινωνιακούς παρόχους θα συγκρίνω και τον τρόπο χρέωσης που έχουν αυτοί απέναντί μου.

Δε νομίζω να είναι όπως τα λές, αλλά διατηρώ μια επιφύλαξη μέχρι να πιάσω λογγαριασμό εναλλακτικού στα χέρια μου. Η Vodafone που είναι πάντως και εναλλακτικός πάροχος εκτός από εταιρία κινητής, μια χαρά χρεώνει το πάγιο για τον επόμενο μήνα.

ρε fabio ακριβώς τα ίδια γράψαμε!!! :-)

Δημοσ.
το θυμαμαι κι εγω ηταν παρα πολυ μπερδεμενος λογαριασμος και φαινοταν φουσκωμενος αλλα στο καταστημα συγκρινα με τον προηγουμενο και με τη βοηθεια υπαλληλου ο λογαριασμος ηταν απολυτα ενταξει και δεν υπηρχει κατι επιπλεον που δεν αφαιρουνταν στη συνεχεια. Η αληθεια ειναι οτι οι λογαριασμοι ειναι ετσι γραμμενοι που μπερδευεσαι πολυ ευκολα

μιλάμε για ενα 40αρι ευρώ έξτρα... απορώ πόσοι δεν θα το πρόσεξαν.. εαν δηλαδή κάποιος κάνει κ μεγάλο λογαριασμό δεν θα το πήρε χαμπάρι.. εμένα ήταν σχεδόν διπλάσιος γιαυτό το έψαξα.. άκου κει τέλος ενεργοποίησης connx ενώ έχεις ήδη ενεργοποιημένο adsl 3 χρόνια! μα πωςςςςςς τους ήρθε???? :-(

Δημοσ.
Δε νομίζω να είναι όπως τα λές, αλλά διατηρώ μια επιφύλαξη μέχρι να πιάσω λογγαριασμό εναλλακτικού στα χέρια μου. Η Vodafone που είναι πάντως και εναλλακτικός πάροχος εκτός από εταιρία κινητής, μια χαρά χρεώνει το πάγιο για τον επόμενο μήνα.

H On Telecoms επίσης χρεώνει το πάγιο για τον επόμενο μήνα το ξέρω από πρώτο χέρι ( τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν 2-3 μήνες - δεν νομίζω να αλλάζουν αυτά ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...