Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμηση pc gaming

HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νε το pc που εχω εχω αρχισει κ κολλαω πολυ στα games. Για οτιδηποτε αλλο πες τε μου να το αναφερω.. Τα λεφτα που διαθετω ειναι κοντα στα 350e

ευχαριστω

post-109280-129062990983_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο εδω μπορω να δω μονο την καρτα γραφικων σου...Δεν καταλαβαινω τι εννοεις....

8ες γενικη αναβα8μιση η μονο την καρτα?

Πρεπει να μας πεις τι 8ελεις να αναβα8μισεις.

Δημοσ.

θελω να αναβαθμμησω το pc Μου για να παιζω ανετα παιχνιδια.... Οτι πρεπει να αλλαξω προτεινετε μου... Εχω επεξεργαστη intel[R] core[TM]2 CPU [email protected] GHz,, 1.87GHz 1GB RAM.

Δημοσ.
Βάλε everest

η με το cpu-z εκει που λεει mainboard.

παντως τα 350 που διαθετεις για επεξεργαστη+μητρικη+μνημες+καρτα γραφικων+τροφοδοτικο μην περιμενεις να παρεις και κατι αξιολογο.ελαχιστη διαφορα θα δεις.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αλλάξει μητρική-επεξεργαστή.

Πάρε αυτή την κάρτα γραφικών και αυτές τις μνήμες. (την μνήμη που έχεις ηδη κάντη σουβενίρ ή βάλτη σε κάνα κατεβαστήρι)

Βάλε και μία καλύτερη ψύκτρα αν θες να clock-αρεις την Cpu να ελλατώσεις όσο τον δυνατόν το bottleneck στην κάρτα γραφικών.

Αν χρειαστεί psu, πάρε αυτό.

Σύνολο: 262€ (αν χρειαστεί psu + ψύκτρα). ;)

Δημοσ.

ενας φιλος μου(ειναι και μελος στο insomnia δεν θυμαμαι το ονομα του) εχει παει τον 6300 με P35 chipset στα 3.4GHZ!!!τωρα με αυτην μητρικη που εχει δεν ειμαι σιγουρος αν μπορει να κανει και πολλα.με τα λεφτα που του μενουν ας παρει μια καλυτερη μητρικη αν θελει.και επισης πες μας και το τροφοδοτικο σου.

Δημοσ.

Bασικα τροφοδοτικο για να δω τι εχω πρεπει να ανοιξω το κουτι λιγο δυσκολο τωρα ομως.. Ο επεξεργαστης μου εινα ικαλος? λιγο αρχαιος μαου φαινετε.

Δημοσ.
Bασικα τροφοδοτικο για να δω τι εχω πρεπει να ανοιξω το κουτι λιγο δυσκολο τωρα ομως.. Ο επεξεργαστης μου εινα ικαλος? λιγο αρχαιος μαου φαινετε.

Αν θες να εξαντλήσεις το budget σου, μπορείς να πάρεις αυτά που σου πρότεινα στο προηγούμενο post με αυτή την μητρική και αυτόν τον επεξεργαστή.

Προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι και τόσο αρχαίος όμως αυτός που έχεις, μάλλον δεν αξίζει ακόμα την "απόσυρση".

Όπως και να έχει, ότι και να κάνεις, οι διαφορές θα είναι κάτι παραπάνω από τεράστιες.

Δημοσ.

ειναι παλιος αλλα απο τα καλυτερα μοντελα που ειχε κυκλοφορησει εκεινη την εποχη η intel.αν καταφερεις και τον κανεις O/C πανω απο 3 GHZ θα πηγαινει σφαιρα και σε games και σε ολα.αυτος ο φιλος μου καταφερε και επαιξε GTA IV με μια 8800 και επιανε 25-30 fps!!!!αλλα δεν νομιζω και παλι να μπορεις με την συγκεκριμενη μητρικη να κανεις και πολλα "πειραγματα".

Δημοσ.
ειναι παλιος αλλα απο τα καλυτερα μοντελα που ειχε κυκλοφορησει εκεινη την εποχη η intel.αν καταφερεις και τον κανεις O/C πανω απο 3 GHZ θα πηγαινει σφαιρα και σε games και σε ολα.αυτος ο φιλος μου καταφερε και επαιξε GTA IV με μια 8800 και επιανε 25-30 fps!!!!αλλα δεν νομιζω και παλι να μπορεις με την συγκεκριμενη μητρικη να κανεις και πολλα "πειραγματα".

πως μπορω να το κανω αυτο που λες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...