Προς το περιεχόμενο

2 vga σε 2 οθονες

jim22479

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης: Θελω να χρησιμοποιησω 2 οθονες 22 ιντσων , σε 1 υπολογιστη και η μια οθονη να ειναι προεκταση της αλλης.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να σηκωσω μεγαλες αναλυσεις αλλα και χρωματα . Στην αναλυση που θελω,περιοριζομαι στα 256 χρωματα,κατι που δεν το θελω.Αυτο που σκεφτηκα ειναι αν μπορω να βαλω και μια 2η καρτα γραφικων στο pc και να συνδεσω καθε οθονη σε διαφορετικη καρτα. Θα μπορω να κανω τις οθονες να εχουν την αναλυση που υποστηριζουν και να ειναι η μια προεκταση της αλλης;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Tι κάρτα γραφικών έχεις και τι οθόνες?

Αν η μία οθόνη έχει κάποιο περιορισμό σε ανάλυση κλπ. θα τον υποστεί λογικά και η άλλη αφού θες να παίζει η μία προέκταση της άλλης.

Δημοσ.
Tι κάρτα γραφικών έχεις και τι οθόνες?

Αν η μία οθόνη έχει κάποιο περιορισμό σε ανάλυση κλπ. θα τον υποστεί λογικά και η άλλη αφού θες να παίζει η μία προέκταση της άλλης.

Αν μπορεί να δώσει ένα αξιόλογο ποσό όμως,και το υπόλοιπό του σύστημα είναι καλό...Από μένα να βγάλει την παλιά κάρτα και να πάρει μία άλλη νέα που δε θα τον περιορίζει.

Αν και δε το βλέπω...Περιμένω κανένα παλιό σύστημα....

Δημοσ.

Με βαση αυτο το θεμα εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν μονο με μια καρτα γραφικων(στην περιπτοση μου την nvidia 9600gt)μπορω να συνδεσω 3 οθονες μαζι.Σκεφτομαι να συνδεσω την κεντρικη οθονη στο ενα dvi και οι αλλες 2 να συνδεθουν μεταξυ τους με usb και μετα στο δευτερο dvi.

Ειναι εφικτο αυτο?

Δημοσ.
Αν μπορεί να δώσει ένα αξιόλογο ποσό όμως,και το υπόλοιπό του σύστημα είναι καλό...Από μένα να βγάλει την παλιά κάρτα και να πάρει μία άλλη νέα που δε θα τον περιορίζει.

Αν και δε το βλέπω...Περιμένω κανένα παλιό σύστημα....

Ας μάθουμε πρώτα τι έχει, να δούμε τι τον περιορίζει και αν, και μετά βλέπουμε τι χρειάζεται και σε τι budget μπορεί να κινηθεί.

Με βαση αυτο το θεμα εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν μονο με μια καρτα γραφικων(στην περιπτοση μου την nvidia 9600gt)μπορω να συνδεσω 3 οθονες μαζι.Σκεφτομαι να συνδεσω την κεντρικη οθονη στο ενα dvi και οι αλλες 2 να συνδεθουν μεταξυ τους με usb και μετα στο δευτερο dvi.

Ειναι εφικτο αυτο?

Πως να συνδέσεις 2 οθόνες μεταξύ τους με usb? :rolleyes:

Δημοσ.

Το συστημα ειναι παλιο(6-7 χρονων).Οι οθονες ειναι προσφατα αγορασμενες, ειναι 22 ιντσων DELL , υποστηριζουν μεχρι 1680χ1200.Πληροφοριακα ρωταω: Μπορω να το κανω αυτο. Δηλαδη με 2 καρτες γραφικων σε ενα συστημα να μπορω να αξιποιησω τις αναλυσεις που να σηκωνουν οι οθονες;

Προφανως παιζει ρολο και η καρτα γραφικων αν υποστηριζει την συγκεγκριμενη αναλυση

Δημοσ.
Το συστημα ειναι παλιο(6-7 χρονων).Οι οθονες ειναι προσφατα αγορασμενες, ειναι 22 ιντσων DELL , υποστηριζουν μεχρι 1680χ1200.Πληροφοριακα ρωταω: Μπορω να το κανω αυτο. Δηλαδη με 2 καρτες γραφικων σε ενα συστημα να μπορω να αξιποιησω τις αναλυσεις που να σηκωνουν οι οθονες;

Προφανως παιζει ρολο και η καρτα γραφικων αν υποστηριζει την συγκεγκριμενη αναλυση

Σε τόσο παλιό σύστημα δεν γίνεται καν να βάλεις 2 κάρτες γραφικών πάνω.

Με μία αξιοπρεπή agp που δίνει 2 dvi μπορείς θεωρητικά να το κάνεις.

Κρατάω πισινή σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβληματα με drivers.

(θεωρώ δεδομένο πως η μητρική σου υποστηρίζει agp δίαυλο λόγω παλαιότητας, αν θες τσέκαρέ το για σιγουριά).

Δημοσ.
Ας μάθουμε πρώτα τι έχει, να δούμε τι τον περιορίζει και αν, και μετά βλέπουμε τι χρειάζεται και σε τι budget μπορεί να κινηθεί.

Πως να συνδέσεις 2 οθόνες μεταξύ τους με usb? :rolleyes:

Μάλλον εννοεί vga splitter.

Ριξτε μια ματια εδω:

αν θελετε και πειτε μου κι εμενα τι ακριβος παιζει και αν αυτο που κανει ειναι εφικτο?
Δημοσ.

Μου μυρίζει onboard κάρτα... Σχεδόν όλες οι κάρτες γραφικών της τελευταίας 6-7ετίας (και AGP δλδ.) υποστηρίζουν επέκταση του desktop σε δεύτερη οθόνη χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς στην ανάλυση. Μιλάμε βέβαια για 2d εφαρμογές, έτσι;

Υ.Γ. αυτό με τις USB παίζει. Δείτε π.χ. αυτή την οθόνη: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1100424&Manufacturer=LG&category=69978102&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE78648BEA51935529E8B9B35344C985753E6075EF25C3C59C4851ADB01763631FC6559C8868314A621BE51A839F35F4FEEB68987EA2F228F775F74C12EA96DC3F5BE07FCE72DBC4BA0D5C24491B9786CC530CDF236619FF03C45EDA0494442DD35974A165FB708F709119C62E10A28088025D8B0103D6CE1C

Δημοσ.

Να και η αποδεξη: http://www.youtube.com/watch?v=lnycEPymZF8

Απλα η ερωτηση μου ειναι η εξης:αφου συνδεσω τις 2 οθονες με usb,μπορει το τελικο καλοδιο που θα συνδεεται στο pc να ειναι dvi και οχι καλοδιο usb? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...