fotis12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Παιδιά σήμερα όπως ήμουν στο computer πρόσεξα ότι η οθόνη μου μου έδειχνε μερικά σημεία άσπρα ενώ λογικά δεν έπρεπε να είναι κοιτάξτε τα κόκκινα σημεία της εικόνα και πείτε τι μπορεί να φτέει
hasiotis_john Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Έτσι ξαφνικά το έπαθε - αν και ομολογώ ότι στην φώτο σου , δεν διέκρινα καθαρά που είναι το πρόβλημα? Έβαλες τίποτα καινούργιους drivers για την κάρτα γραφικών σου πρόσφατα? Αν ναι , δοκίμασε πάλι τους προηγούμενους! Και βάλε και καμιά άλλη εικόνα και δες! Για παράδειγμα , φτιάξε μια ολόμαυρη photo και κάνε την full screen και ξαναδές πάλι τι παίζει!
fotis12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Παιδιά συγνώμη αλλά τώρα που έχω μπει με άλλο computer στο forum παρατήρησα ότι το πρόβλημα το αντιλαμβάνομαι μόνο στο computer με το πρόβλημα, με το άλλο computer μια χαρά φένεται η εικόνα. Τελικά έχω λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έφτεγαι αλλά όταν άλλαξα την θέση του σύρματος της monitor προς την κάρτα γραφικών όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό
makrisd1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Παιδιά συγνώμη αλλά τώρα που έχω μπει με άλλο computer στο forum παρατήρησα ότι το πρόβλημα το αντιλαμβάνομαι μόνο στο computer με το πρόβλημα, με το άλλο computer μια χαρά φένεται η εικόνα. Τελικά έχω λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έφτεγαι αλλά όταν άλλαξα την θέση του σύρματος της monitor προς την κάρτα γραφικών όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό :-D Είναι απίστευτο το ότι εμφανίστηκε ένα τέτοιο πρόβλημα από το καλώδιο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.