Προς το περιεχόμενο

Προτείντε μου ένα GPS.

kourepai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πήγαινε μια βόλτα στο myphone που το ΄χουν σπουδάσει το θέμα, εγώ παλιότερα όταν το κοίταξα κατάλαβα οτι ξεκλειδώνει δύσκολα και οτι το chipset nemeris που έχει δεν είναι αντίστοιχο του sirfstar - με πιθανά προβλήματα σε destinator και igo...

Θεωρητικά το RYE θα επανέλθει την άλλη βδομάδα ή θα μας δώσουν fix...

τωρα με αποκαρδιωσες....

δηλαδη λες να το αφησω το navigon λογω πιθανον εμπλοκων?

οσο για το RYE,

μπορεις να φυγεις ευρωπη με τετοια ιστορια?

Μου εχει χαλασει δυο φορες και τωρα περιμενουμε να δουμε τι κανουν οι δορυφοροι....

Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες?

ΥΓ........ μολις διαπιστωσα οτι το navigon εχει Επεξεργαστή Samsung, νομιζω οτι εχει τον ιδιο με του RYE η κανω λαθος??

(αρα και ιδια προβληματα??)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα έχω καιρό να το ψάξω γιατί με το rye ήμουν ικανοποιημένος για την περιστασιακή περιήγηση που χρειαζόμουν - υπ'όψιν οτι το χρησιμοποιεί και ο αδελφός μου κάθε μέρα που είναι εξωτερικός πωλητής... Όταν το πήρα ήταν τρομερό value for money - 400άρης επεξεργαστής και 64 ΜΒ ραμ - και απλά έκατσε η στραβή τώρα με το samsung chip καιθέλει λίγη υπομονή και χρόνο - χρόνο που εσύ δεν έχεις.

Τι θα έκανα εγώ? Ανάλογα με το που στην Ευρώπη θα πάω, θα έψαχνα ποιό πρόγραμμα είναι καλύτερο και θα αποφάσιζα με γνώμονα αυτό - π.χ. αν το dest κάνει για εκεί που θα πάς, πάρε κάποιο με destinator κλπ. Εγώ πάντως θα κοίταζα για ξεκλείδωτο μηχανάκι, για να έχω την επιλογή να τρέξω ότι θέλω - οι άλλες σειρές RYE δεν είναι ξεκλείδωτες??

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα κοίταζα για ξεκλείδωτο μηχανάκι, για να έχω την επιλογή να τρέξω ότι θέλω - οι άλλες σειρές RYE δεν είναι ξεκλείδωτες??

τι να τα κανω τα αλλα RYE που επισης δεν παιζουν λογω δορυφορου?

ψαχνω για μηχανημα που να μην εχει επεξεργαστη Samsung.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ----------

μηπως μπορει να δει καποιος αυτο,

http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=5384&language=el-GR

και να μου πει μια γνωμη?

Δημοσ.

Δεν άκουσα να επηρρεάζονται τα 4άρια RYE... άλλωστε από Δευτέρα ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα, το samsung chipset είναι πιό επώνυμο από άλλα, είτε αυτόματα είτε με fix θα λυθούν τα προβλήματα...

Για αυτό που προτείνεις δεν έχω ιδία άποψη, όμως ξέρω οτι centrality atlas 3 παίζουν γύρω στο 377, οπότε ή που τον έχουν μπουστάρει με κάποιο τρόπο ή που απλά κάποιος κινέζος έγραψε (για άλλη μια φορά) λάθος specs.... Τώρα θα μου πεις τι 377 τι 400! edit: δες λίγο και αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214138&page=37

Για το συγκεκριμένο μαγαζί είχαν ακουστεί παράποναγια κάποια κινέζικα κινητά με TV, αλλά αυτό δεν θα με αποθάρρυνε για να το χτυπήσω - άλλωστε σου έχουν και 4άρα κάρτα στην τιμή,και αν κάτι δεν είναι όπως το περιγράφουν απλά τους το πας πίσω, δεν χρειάζεται ν το τείλεις all the way to china!!

Δημοσ.

Πριν λίγο δοκίμασα 2 συσκευές rye3503 και επιβεβαιώνω οτι έχει λυθεί το πρόβλημα, και τα δυο λόκαραν δορυφόρους πολύ γρήγορα και χωρίς πρόβλημα.

Δεν έκανα καμμία παρέμβαση, απλά ακολούθησα αυτό που είπε το service, υπομονή μέχρι τις 22/6 και θα έχει επανέλθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...