Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Κατι γενικοτερο για οσους εχουν γαλλικα αμαξια..Τα αμαξια αυτα στα τζαμια τους εχουν καποια φιλτρα που χωρις εξωτερικη κεραια ειναι πολυ δυσκολο σε οποιοδηποτε gps να βρει σημα απο δορυφορο.
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δέν ξερω τώρα άν δεν παίρνει κεραία εξωτερική τι μπορώ να κάνω? με άνχοσες
furious99 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Κατι γενικοτερο για οσους εχουν γαλλικα αμαξια..Τα αμαξια αυτα στα τζαμια τους εχουν καποια φιλτρα που χωρις εξωτερικη κεραια ειναι πολυ δυσκολο σε οποιοδηποτε gps να βρει σημα απο δορυφορο. Φιλος εχει τετοιο αμαξι (πεζω 206) και το χρησιμοποιω για να τεσταρω το δεκτη gps στις συσκευες που εχω. Ενα κινεζικο που το εχω για τη μηχανη, τρελλαινεται οταν το βαζω σε αυτο το αμαξι (μπορει να κανει και 15 λεπτα να βρει σημα και ακομα και αν το βρει δινει λαθος οδηγιες). Αντιθετα το mio moov 200 δε μασαει (sirf3 rules! )... Επισης αυτα τα τζαμια κοβουν και το σημα απο το μηχανακι της Αττικης οδου! Αν δε βαλεις το μηχανακι σε μια ειδικη θεση πισω απο τον κεντρικο καθρεπτη (οπου το τζαμι δεν εχει φιλτρο) θα τη φας στη μπαρα! Αλλη λυση ειναι να βγαλεις το χερι σου με το ρημαδι εξω απο το παραθυρο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δέν ξερω τώρα άν δεν παίρνει κεραία εξωτερική τι μπορώ να κάνω? με άνχοσες Αν δεν παιρνει εξωτερικη κεραια οι δυνατοτητα να το βαλεις καπου μακρυα απο το παρπριζ ειναι ακρως περιορισμενη. Φιλος εχει τετοιο αμαξι (πεζω 206) και το χρησιμοποιω για να τεσταρω το δεκτη gps στις συσκευες που εχω. Ενα κινεζικο που το εχω για τη μηχανη, τρελλαινεται οταν το βαζω σε αυτο το αμαξι (μπορει να κανει και 15 λεπτα να βρει σημα και ακομα και αν το βρει δινει λαθος οδηγιες). Αντιθετα το mio moov 200 δε μασαει (sirf3 rules! )... Και η κορη μου με το 206 cc απο την αρχη εβαλε εξωτερικη κεραια σε tibo.
Daemonos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αυτό το gps που πήρα δέν έχει εξωτερική κεραία.λέτε να έχει πρόβλημα αν το έχω στη θέση του mp3 player? κάτω απο του αεραγωγούς. Ford Fiesta έχω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αυτό το gps που πήρα δέν έχει εξωτερική κεραία.λέτε να έχει πρόβλημα αν το έχω στη θέση του mp3 player? κάτω απο του αεραγωγούς. Ford Fiesta έχω. Εκει που λες υπαρχει πιθανοτητα να πιανει αλλα αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.Εξαρταται και απο την ποιοτητα του δεκτη του.Το pm3 που θα το βαλεις ? Εγω εχω βαλει navibox με οθονη kenwood σε Honda civic εκει που ηταν το mp3 player αλλα εχω και εξωτερικη κεραια.
Daemonos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δέν μου σρειάζεται το mp3 γιατί παίζει το και το gps! Μόνο με το ράδιο θα έχω πρόβλημα και πρέπει να βρώ μια πατέντα να κάνω! Δέν πιστευω να έχει πρόβλημα.ίσως να κάνει λίγο παραπάνω να ποιάσει σήμα αλλα οκ.εξάλλου εδώ στην κρήτη ξέρω όλους τους δρόμους. απλα πρέπει να του βάλω τα σημεία που έχει κάμερες ο δρόμος στο πρόγραμμα πλοήγησης
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 απλα πρέπει να του βάλω τα σημεία που έχει κάμερες ο δρόμος στο πρόγραμμα πλοήγησης Αυτο ειναι ευκολο.Κυκλοφορουν ανανεωμενα τετοια αρχεια στο http://www.navimania.gr
odytsak Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εγώ πάντως στο link που δίνεις κάμερες δεν βλέπω... και δεν θα μπορούσε άλλωστε... Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Οι κάμερες είναι εδώ και μόνο εδώ, στο GPSPocketPC forum. http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx Για όλα τα γνωστά προγράμματα πλοήγησης.
Daemonos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το Gps ήρθε τελικά! σήμερα θα το πάρω απο το ταχυδρομείο! Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ τη γνώμη μου. μπορεί να κάνω και ένα βιντεάκι με τις λειτουργείες του να το δείτε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το Gps ήρθε τελικά!σήμερα θα το πάρω απο το ταχυδρομείο! Θα το δοκιμάσω και θα σας πώ τη γνώμη μου. μπορεί να κάνω και ένα βιντεάκι με τις λειτουργείες του να το δείτε. Καλοριζικο...Απο τελωνειο ειχες προβλημα ?
mitridi_g Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αντε καλορίζικο και καλοτάξιδο. Περιμένουμε εντυπώσεις.
Daemonos Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Παίδες πολύ καλό! Δουλευει ΄τελεια και έφτασε σε πλήρη ασφάλεια!!! Πολύ καλή συσκευασία και πολύ καλη η εξυπηρέτηση απο το site! το μόνο πρόβλημα είναι οτι είναι το 1ο μου gps και θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει να εγκαταστήσω προγράμματα! ευχαρηστώ!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Παίδες πολύ καλό!Δουλευει ΄τελεια και έφτασε σε πλήρη ασφάλεια!!! Πολύ καλή συσκευασία και πολύ καλη η εξυπηρέτηση απο το site! το μόνο πρόβλημα είναι οτι είναι το 1ο μου gps και θα ήθελα όποιος μπορεί να με βοηθήσει να εγκαταστήσω προγράμματα! ευχαρηστώ!!!! Εχεις pm με τηλ μου αν μπορω να βοηθησω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.