Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 παράγγειλα αυτόhttp://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/7-inch-portable-gps-navigation-touchscreen-unit/ Θα δούμε Ποσο θα σου στοιχισει ??? Περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις...Αν δουλευει μια χαρα τιμη θα ειναι.
Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ε συνολικα βγαίνει στα 150 ευρό γιατί το έβαλα με Speedex που είναι κάνα 30άρι... 8) Ναι ρε συ μια χαρά θα δουλευει. Πήρα το συγκεκριμένο επειδή έχει και video player και mp3 player ελευθερο λογισμικό κτλ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ε συνολικα βγαίνει στα 150 ευρό γιατί το έβαλα με Speedex που είναι κάνα 30άρι... 8)Ναι ρε συ μια χαρά θα δουλευει. Πήρα το συγκεκριμένο επειδή έχει και video player και mp3 player ελευθερο λογισμικό κτλ... Οταν το παραλαβεις (ποτε περιπου ?) περιμενουμε εντυπωσεις.
Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ναί θα το έχω πιστεύω σε δέκα μέρες! Καλά έψαξες τη σελίδα καθόλου? έχει φανταστικά πράγματα!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ναί θα το έχω πιστεύω σε δέκα μέρες!Καλά έψαξες τη σελίδα καθόλου? έχει φανταστικά πράγματα!! Περιλαμβανει καποιο προγραμμα πλοηγησης ή δεχεται καρτα sd με οτι βαλουμε εμεις ?
pp6210 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ε συνολικα βγαίνει στα 150 ευρό γιατί το έβαλα με Speedex που είναι κάνα 30άρι... 8)Ναι ρε συ μια χαρά θα δουλευει. Πήρα το συγκεκριμένο επειδή έχει και video player και mp3 player ελευθερο λογισμικό κτλ... Πρόσεξε φίλε μου όταν παραγγέλνεις από Κίνα με κούρριερ, πολύ συχνά το περνάνε επίτηδες τελωνείο για να σου χρεώσουν και εκτελωνιστικά μαζί.... και βγαίνεις εσύ ο μαλ της υπόθεσης: +25-30% τελωνείο +10-20Ε εκτελωνιστικά, πάει η διαφορά!!! Την επόμενη φορά air mail και μόνο, αργεί λίγο αλλά έχει και tracking Γιάννη είναι μόνο hardware, κάρτα και πρόγραμμα βάζεις εσύ.... αλλά δεν ξέρω καθόλου τις ρυθμίσεις στο σύστημα gps, αν παίζουν για Ευρώπη. Πάντως το site είναι από τα καλύτερα και πιό αξιόπιστα Κινέζικα.
Daemonos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Όσο αναφορα το πρόγραμμα πλοήγησης βάζεις ότι θέλεις εσύ! 8) Και νάι παίρνει επέκταση μνήμης! pp6210 Με τρομάζεις!! δηλαδή πόσο θα πάει το μαλλί αν περάσει τελωνείο? που υπάρχει και περίπτωση να μήν περάσει έτσι?! Απο ότι ξέρω τα Courier δέν τα περνάνε τελωνείο,εκτός και άν μου το έιπαν λάθος...
pp6210 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Όσο αναφορα το πρόγραμμα πλοήγησης βάζεις ότι θέλεις εσύ! 8)Και νάι παίρνει επέκταση μνήμης! pp6210 Με τρομάζεις!! δηλαδή πόσο θα πάει το μαλλί αν περάσει τελωνείο? που υπάρχει και περίπτωση να μήν περάσει έτσι?! Απο ότι ξέρω τα Courier δέν τα περνάνε τελωνείο,εκτός και άν μου το έιπαν λάθος... αυτό το τελευταίο με τα courrier δεν στο είπανε καλά... αν περάσει τελωνείο, πρέπει κάποιος να το εκτελωνίσει - να πας εσύ ο ίδιος ή η courrier για σένα, οπότε καμμιά φορά τα σπρώχνουν η ίδιες οι courrier στο τελωνείο για να εισπράξουν την χρέωση εκτελωνισμού! Για τα ηλεκτρονικά είδη τα τέλη παίζουν 20-30% στην δηλωμένη τιμή, αλλά η courrier θα σου ζητήσει τουλάχιστον 10-15 ευρώ για να κάνει τον εκτελωνισμό. Βέβαια εξαρτάται από το είδος και την αξία της παραγγελίας και από το πόσο βιάζονται.... Αν πήρες μόνο αυτό πιθανότατα να μην το σπρώξουν για εκτελωνισμό, αλλά έχω γνωστούς που με κινητά TV και πηγές αυτοκινήτου 2DIN την πάτησαν! Εγώ φέρνω συχνα gadgetakia από Κίνα, πάντα με airmail ή EMS, και με μέγιστη δηλωμένη αξία τα 80$, όχι παραπάνω.
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εντάξει 100 ευρό δέν είναι μεγάλο ποσό.δέν πιστεύω να το περάσουν.μπορώ να στείλω ένα mail στην σελίδα να ρωτήσω.αλλα δέν νομίζω. Πώς είναι το τελωνείο στα αγγλικά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Πώς είναι το τελωνείο στα αγγλικά? customhouse απο οτι λεει το magenta lexiko
pp6210 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Εντάξει 100 ευρό δέν είναι μεγάλο ποσό.δέν πιστεύω να το περάσουν.μπορώ να στείλω ένα mail στην σελίδα να ρωτήσω.αλλα δέν νομίζω.Πώς είναι το τελωνείο στα αγγλικά? Βασικά δεν ξέρω και σε τι περιοχή είσαι, αλλά αφού έτσι και αλλιώς τώρα είναι καθ΄οδόν μην αγχώνεσαι.... πιθανότατα θα περάσει χωρίς πρόβλημα. Απλά για να ξέρεις στο μέλλον, απέφευγε τα courrier και να ζητάς να σου γράφουν χαμηλότερη αξία. Με το καλό να το παραλάβεις και να μαςπεις και εντυπώσεις!
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Είμαι ηράκλειο κρήτης αλλα τους έστειλα και τους είπα οτι άμα είναι να περάσει τελωνείο με την courier να το στείλουν με airmail η κάτι τέτοιο για να το αποφύγω και την διαφορά στα χρήματα ας στείλουν ένα gadgetάκι της επιλογής τους!
GR1337 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 παράγγειλα αυτόhttp://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/7-inch-portable-gps-navigation-touchscreen-unit/ Θα δούμε Για φορτηγό προορίζεται; Γιατί διαφορετικά θα σου καλύψει το μισό παρμπριζ...
Daemonos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 xaxaxa όχι ρε απλα ήθελα μια οθώνη στο αυτοκίνητο γιατι θα κάνω πατέντα να το ενσωματώσω! μπρωστά στα πλαστικά! οπότε πρέπει να δείχνει και λίγο <<μουράτο>>
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 xaxaxa όχι ρε απλα ήθελα μια οθώνη στο αυτοκίνητο γιατι θα κάνω πατέντα να το ενσωματώσω! μπρωστά στα πλαστικά!οπότε πρέπει να δείχνει και λίγο <<μουράτο>> Αν την ενσωματωσης θα χρειαζεται μαλλον και εξωτερικη κεραια για το gps.Εχει τετοια υποδοχη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.