Προς το περιεχόμενο

IP find

slalom90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hellooo grin.gif" border="0 Ξέρει κανείς πως βρίσκω το ΙΡ κάποιου χρήστη χωρίς να χρειαζεται να τον πείσω με χίλιους τρόπους να μου τον πεί?ΔΙαβασα οτι γίνεται αν μου στείλει ένα email αλλά δεν βρίσκω που ρυθμίζει να μου δείχνει και το ΙΡ του αποστολέα.

Δημοσ.

auto isxyei mono gia th periptwsh pou o xrhsths esteile to mail kai paremeine syndedemenos.. an steileis mail, aposynde0eis kai 3anasynde0eis 0a pareis allo ip ara tzifos...<BR>an einai sto icq mporeis na breis xalara to ip tou apo programmata pou kanoun auth th douleia.

Δημοσ.

Min ksexname oti oi ip mas einai dinamikes ( ena 95%) . San apotelesma otan ksanasindethoume i ip mas na allazi afou xrisimopiite DHCP server , pou automata mas "dinei" mia ip , otan sindeomaste ston isp mas.

Δημοσ.

Αν του στειλεις αρχειο... Εγω κανω αν θελω απο ms-dos command prompt την εντολη netstat βλεπω ποιος ειναι και μετα κανω το local host σε ip. H απο mIRC /dns <localhost> ή μπορεις να κανεις απο ms-dos command prompt μετα tracert <localhost> .. Το τελευταιο reply θα ερχετε απο το pc του οποιου το ip θελεις να βρεις και ειναι σε μια παρενθεση νομιζω.<P> smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...