Προς το περιεχόμενο

Μόνιμη περιαγωγή χωρίς μηνιαίο πάγιο

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου 'εστειλαν από Κοσμοτε μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί μόνιμη περιαγωγή χωρίς μηνιαίο πάγιο, οπότε να στείλω μήνυμα με ΟΧΙ αν δε θέλω.

Θέλω;

Σίγουρα δεν το χρειάζομαι τώρα αλλά πολύ πιθανό να το χρειαστώ τον Αύγουστο που θα πάω Αγγλία. Και αφού είναι δωρεάν, γιατί να μην το πάρω, σωστά;

Υπάρχει μήπως καμία παγίδα, καμία κρυφή χρέωση;

Δημοσ.

Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα είναι αν ζεις ή τύχει να κινείσαι κοντά στα σύνορα (είτε βόρεια είτε δυτικά), οπότε αν έχεις το κινητό σου ρυθμισμένο για αυτόματη επιλογή δικτύου και τύχει στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεσαι να εκπέμπει πιο δυνατά κάποιο δίκτυο γειτονικής χώρας τότε πολύ πιθανόν θα σε συνδέει με αυτό. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι ότι αν συμβεί αυτό και σε καλέσει κάποιος ή καλέσεις εσύ θα χρεωθείς με τις χρεώσεις Roaming σαν να έκανες κλήση από π.χ. Βουλγαρία/Τουρκία προς Ελλάδα, παρόλο που εσύ δεν θα έχεις βγει από τη χώρα.

Πάντως όταν συνδέεσαι με κάποιο τέτοιο δίκτυο σου έρχεται μήνυμα που σε καλωσορίζει στην αντίστοιχη χώρα ή/και μήνυμα από το δικό σου δίκτυο που σε ενημερώνει για τις χρεώσεις και το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών, οπότε ακόμα κι αν δεν προσέχεις σε ποιο δίκτυο είσαι θα το καταλάβεις από τα μηνύματα αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...