Προς το περιεχόμενο

iPhone OS 3.0 - Παρουσίαση στις 17 Μαρτίου !

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ΄ ότι έχω διαβάσει δεν έχει αλλάξει κάτι στα SMS. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί UNICODE για τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Απ΄ ότι έχω διαβάσει δεν έχει αλλάξει κάτι στα SMS. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί UNICODE για τους ελληνικούς χαρακτήρες.

e... μη τα θέλουμε και όλα δικά μας :ρ

Παιδιά δεν λέω ότι η apple παρέχει τα αυτονόητα (αντιθέτως μας βγήκε το λάδι για να βάλει Ελληνικά). Αυτό που έχω καταλάβει από το όλο θέμα είναι ότι πριν να επενδύσει π.χ. για την προσθήκη μιας γλώσσας (συμπ/νων όλων των features αυτής, UI, Keyboard & Encoding) θέλει να σιγουρευτεί ότι τα $ της δεν θα πάνε χαμένα. Το γεγονός ότι και οι υπόλοιπες συσκευές κινητής κυκλοφορούν με language packs αναλόγως της περιοχής στην οποία διατίθενται κάτι πρέπει να σημαίνει (δηλ. μάλλον υπάρχει και το ανάλογο κόστος για το να προσθέσεις μια γλώσσα, σε πόσες συσκευές κτλ)

Την έβαλα κι εγώ την 3 μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο σταθερή είναι.

1. MMS δε βρήκα.

2. To contact sorting στα δεξιά των επαφών δεν έχει Ελληνικά...

Snolly... για να μη σε πρήζουμε με π.μ.

Έβαλες το iPhone σου στη developers list?

αν ναι...

το ξεκλείδωσες με το iTunes? κάνει sync?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πρώτο μου post στο insomnia ελπίζω να βοηθήσω πολλούς...!

Για δείτε αυτό... τώρα το δοκιμάζω ελπίζω να λειτουργεί!!!

Utilites.. google it (With iUtilities, I managed to change system version to 2.2 after Jailbreak OS 3.0beta2

(Download iUtilites )

zshare.net/download/55185536c239edc8

Follow these Steps :

1-Update to 3.0 beta2 iPhone 3G or even do a restore

2-Use Quickpwn 3.0 Beta and select Jailbreak ONLY. when finished the iphone will be jailbroken and screen shows purpole color waiting for activation ..close iTunes.

3-Open iUtilites if some error shows or Update for just iqnore it and select (String Editor) a new window will open then look for the CHANGE SYSTEM VERSION..CHANGE it to 2.2 and Type in the space Below type 5G77 click ok... restart iPhone and your system version is now changed in iPhone to 2.2

4-Connect to iTunes and activate.iTunes will activate any version below 3.0 for non DEV make sure you'v inserted the correct sim card.(as you normaly do)

5-Now back to iUtilities after the activation and redo the process by typing the correct version for 3.0 build 7A25g then restart.

This process fakes iTunes and activated iPhone as if it was 2.2 and You will have a full fuction 3.0 Beta without beeing an Apple Dev nor paying xxx$ .

Take a look at these pics to understand iUtilites .

1-First shows pic shows how when opening iUtilites.

http://www.up-00.com/wsfiles/o8Q05444.jpg

2-The second one shows what you need to do...

http://www.up-00.com/wsfiles/GdZ05444.jpg

3-My Proof that it works.

iPhone 3.0 Beta 2

Good luck..

Την πολυτέλεια να μείνουμε άνευ κινητού δεν την έχουμε... όταν τελειώσεις πες μας.

Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει σύνδεση μεταξύ   iUtilities - iPhone ... αναγκάστηκα να βάλω πίσω την 2.2.1 ... :(

(θα το παίξω άνετος με ξένο κινητό...)

μην το βάζεις κάτω... συνέχισε

Μπα... εγώ δεν είμαι τόσο άνετος με το δικό μου όσο είσαι εσύ με τα ξένα :ρ έχουμε και δουλειές, μεγάλε  :P :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...