georgeadams Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Για να δείτε την παρουσίαση χωρίς πρόβλημα μπορείτε να ανοίξετε το iTunes, να πάτε στο iTunes Store, στην κατηγορία Podcasts, να βγείτε το Podcast με τίτλο Apple Keynotes και να κατεβάσετε από εκεί τη χθεσινή παρουσίαση. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Από ότι φαίνεται τελικά η έκδοση 3.0 θα περιέχει επιτέλους τη δυνατότητα χρησης ελληνικού πληκτρολογίου. Μάλιστα, στο forum του iPhoneHellas έχουν αναρτήσει και φωτογραφία από την developers version η οποία είναι ήδη διαθέσιμη. Link: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,3150.msg26957.html#msg26957 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Πολυ εντυπωσιακες οι νεες δυνατοτητες. Κυριως τα copy/paste search και ο ελεγχος περιφερειακων μεσω software. Ελπιζω και σε ελληνικα για να νιωσω οτι εχω μια πληρη συσκευη. can't wait! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
command Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Από ότι φαίνεται τελικά η έκδοση 3.0 θα περιέχει επιτέλους τη δυνατότητα χρησης ελληνικού πληκτρολογίου. Μάλιστα, στο forum του iPhoneHellas έχουν αναρτήσει και φωτογραφία από την developers version η οποία είναι ήδη διαθέσιμη. Link: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,3150.msg26957.html#msg26957 Επιτέλους λύση από την Apple για όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Νice.Κατα τ αλλα παλι με custom made πληκτρολογιο θα μαι αν δεν την κανουν 6-bit εκδοση(160 chararacters/sms). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Νice.Κατα τ αλλα παλι με custom made πληκτρολογιο θα μαι αν δεν την κανουν 6-bit εκδοση(160 chararacters/sms). Σου δίνω 1% πιθανότητα να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Σου δίνω 1% πιθανότητα να είναι. Ειδες τι ωραια που ετοιμαζεται η λιστα για το"πολυαναμενομενο"firmware 3.5? Video recording,υποστηριξη 6 bit characters,mms για το 2g και συνεχιζουμε Ατιμε Jobs εισαι μεγαλη κουφαλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Τι σκάτε ρε παιδιά; Όπως και να έχει, iPhone με επίσημο firmware δεν θα έχουμε ποτέ μας..Το Cydia να είναι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δεν σκαμε μωρε,συζητηση κανουμε.Οι περισσοτεροι-αν οχι ολοι-εδω μεσα δεν περιμενουν την apple για να το στρωσουν το iphone τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Έτσι ακριβώς..Αν περιμένουμε την μεγάλη apple για να έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο και "ανοιχτό" bluetooth σωθήκαμε.. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μερικά από τα βασικά στοιχεία ενός απλού κινητού, όχι κινητού 500€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Καλά ναι.. Iphone χωρίς pwn είναι epic fail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PiratX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Για όσους "ψάχνονται" ακόμα για το πότε θα βάλει ελληνικά η Apple στο iPhone καλό θα ήταν να δούνε τις εικόνες που έκανα ποστ χτές στο site μου! http://myi.gr Μην φωνάζετε είναι πάρα πολλές για να τις κάνω ποστ και εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ξυλόσυ-ξεξυλόσυ, εμένα μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες! Υ/Γ. Μπορείς να κάνεις το Header να μένει πάνω πάνω, και όχι σαν μέρος του background... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Την έβαλα κι εγώ την 3 μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο σταθερή είναι. 1. MMS δε βρήκα. 2. To contact sorting στα δεξιά των επαφών δεν έχει Ελληνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Κατά τα άλλα πώς είναι; Ελληνικά SMS με ή χωρίς 160 χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.