Προς το περιεχόμενο

iPhone OS 3.0 - Παρουσίαση στις 17 Μαρτίου !

NiCk_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να δείτε την παρουσίαση χωρίς πρόβλημα μπορείτε να ανοίξετε το iTunes, να πάτε στο iTunes Store, στην κατηγορία Podcasts, να βγείτε το Podcast με τίτλο Apple Keynotes και να κατεβάσετε από εκεί τη χθεσινή παρουσίαση. ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Από ότι φαίνεται τελικά η έκδοση 3.0 θα περιέχει επιτέλους τη δυνατότητα χρησης ελληνικού πληκτρολογίου. Μάλιστα, στο forum του iPhoneHellas έχουν αναρτήσει και φωτογραφία από την developers version η οποία είναι ήδη διαθέσιμη.

Link: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,3150.msg26957.html#msg26957

Πολυ εντυπωσιακες οι νεες δυνατοτητες. Κυριως τα copy/paste search και ο ελεγχος περιφερειακων μεσω software. Ελπιζω και σε ελληνικα για να νιωσω οτι εχω μια πληρη συσκευη. can't wait! :D :D :D

Από ότι φαίνεται τελικά η έκδοση 3.0 θα περιέχει επιτέλους τη δυνατότητα χρησης ελληνικού πληκτρολογίου. Μάλιστα, στο forum του iPhoneHellas έχουν αναρτήσει και φωτογραφία από την developers version η οποία είναι ήδη διαθέσιμη.

Link: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic,3150.msg26957.html#msg26957

Επιτέλους λύση από την Apple για όλους

Νice.Κατα τ αλλα παλι με custom made πληκτρολογιο θα μαι αν δεν την κανουν 6-bit εκδοση(160 chararacters/sms).

Σου δίνω 1% πιθανότητα να είναι.

• Moderators
Σου δίνω 1% πιθανότητα να είναι.

Ειδες τι ωραια που ετοιμαζεται η λιστα για το"πολυαναμενομενο"firmware 3.5?:rolleyes:

Video recording,υποστηριξη 6 bit characters,mms για το 2g και συνεχιζουμε:lol:

Ατιμε Jobs εισαι μεγαλη κουφαλα!

• Moderators

Δεν σκαμε μωρε,συζητηση κανουμε.Οι περισσοτεροι-αν οχι ολοι-εδω μεσα δεν περιμενουν την apple για να το στρωσουν το iphone τους;)

Έτσι ακριβώς..Αν περιμένουμε την μεγάλη apple για να έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο και "ανοιχτό" bluetooth σωθήκαμε..

Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μερικά από τα βασικά στοιχεία ενός απλού κινητού, όχι κινητού 500€.

Για όσους "ψάχνονται" ακόμα για το πότε θα βάλει ελληνικά η Apple στο iPhone καλό θα ήταν να δούνε τις εικόνες που έκανα ποστ χτές στο site μου!

http://myi.gr:-D

Μην φωνάζετε είναι πάρα πολλές για να τις κάνω ποστ και εδώ!

Ξυλόσυ-ξεξυλόσυ, εμένα μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες!

Υ/Γ. Μπορείς να κάνεις το Header να μένει πάνω πάνω, και όχι σαν μέρος του background...

Την έβαλα κι εγώ την 3 μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο σταθερή είναι.

1. MMS δε βρήκα.

2. To contact sorting στα δεξιά των επαφών δεν έχει Ελληνικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...