spock Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Παιδιά, αυτό το topic το κάνω γιατί μου συμβαίνει το εξ' ης: πρίν 6 μέρες, η ταχύτητα της σύνδεσής μου πέφτει από 50kbps κατα μέσο όρο στα 16, και μάλιστα στην αρχή δε μπορούσα να συνδεθώ καν, γιατί για κάποιο λόγο, το modem της OTEnet δεν κάνει fall-back στο V34! Παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ (αφ'ου έκανα μαντάρα το PC γιατί αρχικά νόμιζα οτι το πρόβλημα είναι στο PC) και σήμερα δέησε και ήρθε τεχνικός. Του εξηγώ τι παίζεται και μου λέει οτι η γραμμή μου έχει γίνει PCM, δηλαδή, λέει, βάζουνε μια συσκευή στην πολυκατοικία, εκεί που διανέμονται οι γραμμές (όχι στο ΚΑΦΑΟ), και απο μία γραμμή περνάνε με κωδικοποίηση 5-6 συνδέσεις! Στις φωνητικές κλήσεις δεν έχει διαφορά, αλλά το modem δε μπορεί να πιάσει ταχύτητες πάνω απο 16kbps. Ο τεχνικός μου συνέστησε να πάω στο υποκατάστημα του ΟΤΕ και να ζητήσω επαναφορά της γραμμής μου σε φυσική σύνδεση. Τα σχόλια δικά σας. Πάντως εγώ σκοπεύω να πάω να τους το ζητήσω ευγενικά, και αν μου αρχίσουν τα σούξου-μούξου, να αρχίσω την καταβίβαση (download) καντηλιών...
TheNetPoet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 καλα αυτο που εκαναν λεγετε φερεσυχνο και ειναι παλια τεχνικη που χρησιμοποιουσαν πριν αιωνες για να δινουν γραμμες στα σπιτια ακομα και οταν δεν ειχαν την αντιστοιχη χωρητικοτητα. παντως μου κανει εντυπωση γιατι εχουν καταληξει σχεδον παντου οπτικες ινες στα κουτια που βρισκονται στο δρομο, αρα η χωρητικοτητα ειναι δεδομενο οτι υπαρχει.<BR>Αν σου λενε παντως οτι δεν υπαρχει χωρητικοτητα, τοτε δε βλεπω αλλη λυση απο το να μετατρεψεις τη γραμμη σου σε ISDN
trustfm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 file idio problhma exw katw re8umno ! pianw molis 3 k kai polla sou lew . H fash me ta feresuxna thn kanoun suxna sthn eparxia sxedon stantar ... ! Kanoun tis papies kkai den bazoun kalwdia . Exw p[aei polles fores ote alla tipota. Oso gia isdn pali de sou bazoun giati pali 8es kalwdio lene oti den ginetai apla pragmata. Ama breis lush pes mou giati exw rixei kati mpinelikia pou den fantazesai !
TonyMontana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by spock:<BR><STRONG>εγώ σκοπεύω να πάω να τους το ζητήσω ευγενικά, και αν μου αρχίσουν τα σούξου-μούξου, να αρχίσω την καταβίβαση (download) καντηλιών...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>lol ...
soko Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Αχ φίλε..., μην ξύνεις πληγές, αυτό το πρόβλημα το έχω από τότε που ήρθα φοιτητής στην Πάτρα, έχω πάει σε προισταμένους σε διευθυντές, στο Σημίτη, δεν γίνεται τίποτα, αν δεν αλλάξει το δίκτυο όλης της περιοχής το PCM δεν φεύγει. ʼσε, ειδικά το καλοκαίρι που έχει ζέστη και ανάβει το PCM, τζάμπα πληρώνω τηλέφωνο. Όσο για internet 31600 bps maximum δίνει.
trustfm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 akribws to idio dinei file !!!!!! AKRIBWS Ayto to !!! Paliotera sernotan alla ebalan to pcm pio konta apo oti eida pantws pio panw apo 31200 de mpainei pou na xtupiesai. Ektos autou DEN sou bazoun kai isdn gia akribws ton idio logo !!!!!! ante na fugei o ote den antexw allo !
Asenna Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 MAX baudrate του PCM = 14400 !<BR>Υποχρέωση του ΟΤΕ ειναι να παρέχει κανονική γραμμή και όχι να χρησιμοποιεί φερέσυχνο. <BR>Συνήθως αποτελεί την με Ελληνική έννοια "προσωρινή λύση" στο πρόβλημα έλλειψης καλωδίωσης. Πρέπει να φωνάξεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.