NOPSTRIM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ναι ρε παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας, αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά! Δεν είμαι ο μέσος χρήστης που τον ενδιαφέρει να παίζει απροβλημάτιστα τα παιχνίδια του να βλέπει τα mail του και ψάχνει ένα μηχάνημα πολύ καλό στην καλύτερη οικονομική λύση... Είμαι ο χρήστης που θέλει να benchάρει και να clockάρει και γουστάρει να τα σκάσει για να πάρει κάτι top! άσχετα αν με πιο φθηνό μηχάνημα στην real life δεν θα έχει διαφορές... λέτε να μην το ξέρω;
N.I.C Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αν ήσουν extreme o/cer, δεν θα έδινες έναν Ε8500 έτσι O μέσος χρήστης όπως λες δεν παίρνει pc με 1100ε αλλά με 500-700ε.. Θα συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά, από κει έπειτα έσυ έχεις τα χρήματα, εσύ κάνεις ότι θες
unstable_hero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ναι ρε παιδιά και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σας,αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά! Δεν είμαι ο μέσος χρήστης που τον ενδιαφέρει να παίζει απροβλημάτιστα τα παιχνίδια του να βλέπει τα mail του και ψάχνει ένα μηχάνημα πολύ καλό στην καλύτερη οικονομική λύση... Είμαι ο χρήστης που θέλει να benchάρει και να clockάρει και γουστάρει να τα σκάσει για να πάρει κάτι top! άσχετα αν με πιο φθηνό μηχάνημα στην real life δεν θα έχει διαφορές... λέτε να μην το ξέρω; δεν παει παντα $$$=αποδωση στα pc μπορει ενας με 1000 ευρο να εχει ιδιες σε επιδωσεις με ενα σπαταλο pc me 1500!δικα σου λεφτα οτι θες τα κανεις αφου δεν εισαι μεσος χρηστης γιατι δεν δινεις λεφτα να παρεις αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1173235&HYCPUSOCKET=s1366&category=69977713&catalog=20 με τα multi που εχει θα τηv κανει την διαφορα στο ο/c κ στα benches σου
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Καλά εννοείτε πως δεν είμαι extreme o/cer αν και θα ήθελα αλλά δεν καταλαβαίνω τι σκάλωμα έχετε φάει! δεν δίνω 1800 από την τσέπη μου... 500 θα δώσω... ε ναι γιαυτό το είπα... δεν θέλω να πάρω pc με 500-700 αλλά γουστάρω να τα δώσω και ν πάρω αυτό... για 100 λόγους! 1 είναι ότι είχα 9 χρόνια athlon στα 893MHz... μπούχτισα... PS: εννοείτε ότι εκτιμώ τον ενδιαφέρον σας και ελπίζω να μην σας φαίνονται επιθετικές οι απαντήσεις μου! @ unstable_hero αν ήταν να πάρω και LN2 θα το σκεφτόμουνα!
unstable_hero Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εισαι μεσος χρηστης?η extreme?η bencher? τελικα ακομα δεν καταλαβα
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 δεν είμαι μέσος χρήστης αλλά δεν είμαι και extreme o/cer... τώρα κατάλαβες;
SpY Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Αφιστε το παιδί να πάρει οτι θέλει. Απο την τσέπη σας τα παίρνει? Ας πάρει και ας τα κάψει όλα. Αυτο θέλει αυτο να κάνει
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ολοι στην αρχη παμε για κατι ,αλλα στην πορεια τα θελουμε ολα.αρα δεν υπαρχει στοχος εξαρχης .κανε το κεφι σου κι οπου φτασει η τσεπη σου.
N.I.C Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μα δεν του είπε κανείς να μην τα πάρει... Εννοείται αυτό που λες SpΥ, απλά έκανε αυτό το θέμα για να πάρει γνώμες, και μεις λέμε την γνώμη μας... Από την στιγμή που δεν είναι extreme, δεν έχει λόγο να πάει πχ στην BloodRage, αλλά να πάρει κάποια DFI ή κάποια Gigabyte, οι οποίες είναι εξίσου πολύ καλές σε o/c κλπ.. Πιστευώ πως θα σε καλύψεί άνετα με σύνθεση κόντα στα 1100ε + του ότι θα μπορεσεις με αυτόν τον τρόπο να χώσεις και το νερό μέσα (και απότι θυμάμαι σχεδιάζεις 2 loops ) και θα ευχαριστηθεις και ο/c και benches και όλα... Αν δε, ήθελες να γίνεις "extreme" o/cer όπως λες πάνω, κακώς ξεφορτώθηκες τον 8500
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ! και τους μεν και τους δε!! τώρα θέλω την βοήθεια σας... για το σύστημα που έχω, βάλτε και άλλη μια τέτοια κάρτα γραφικών, όχι ότι σκοπεύω να πάρω τώρα αλλά έτσι για να έχουμε πολλά w... τι τροφοδοτικό θα παίρνατε; είμαι ανάμεσα στα corsair 1000w που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω και σε enermax 1000w + 1250w αντίστοιχα... ΥΓ: μην μου θυμίζεις τον Ε8500 γιατί τον αγαπούσα!
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 2χ295 δουλεψαν με 900αρι τροφοδοτικο και δυο ραπτορες 300αρηδες .επεξεργαστης ι7_965.κανε τους υπολογισμους.ανετα με 1000αρι.να εισαι ετοιμος για υδροψυξη+κουτι να τα χωραει ανετα.
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κουτί cosmos s δουλεύω σε κάτι mods τώρα... τροφοδοτικό; corsair vs enermax;
notios7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κουτί cosmos s δουλεύω σε κάτι mods τώρα...τροφοδοτικό; corsair vs enermax; αυτο κοιταω κι εγω τωρα.που εχει ετοιμοπαραδοτο?
SpY Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πάρε αυτό http://www.tagan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=186&Itemid=88
HighT3ch Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Εφόσον πας για ακριβό και top of the line hardware, καλό είναι να πάρεις τροφοδοτικό από μια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τροφοδοτικά και η Corsair δεν είναι μία από αυτές. Στην πραγματικότητα δεν τα παράγει καν αυτή. Εαν ψάχνεις λοιπόν για ποιότητα και όνομα το Enermax είναι μονόδρομος. Έχω το Enermax Galaxy το οποίο είναι πραγματικά 1140Watt περίπου 1,5 χρόνο και δεν έχει βγάλει κιχ. Εννοείται ότι δεν έχει φτάσει ποτέ στα όρια του παρότι το έχω φορτώσει κατά καιρούς με διάφορα και εννοείται ότι benchαρα. Είπαμε ακριβό αλλά όντως καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.