FotiGy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα και εγκατέστησα το wii key2 μόνος μου και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με τα παιχνίδια.Το πρόβλημα είναι οτι δεν παίζουν όλα παρά μόνο ελάχιστα.Έχω το τελευταίο firmware και στο wii και στο wii key.Ολα τα παιχνίδια τα έχω γράψει με τα ίδια DVDs (TDK -R) με το ιδιο πρόγραμμα (Img Burn) στην ίδια ταχύτητα (2,4x). Μήπως χρειάζεται να κάνω downgrade σε 3.2; Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.
darksoho33 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα και εγκατέστησα το wii key2 μόνος μου και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα με τα παιχνίδια.Το πρόβλημα είναι οτι δεν παίζουν όλα παρά μόνο ελάχιστα.Έχω το τελευταίο firmware και στο wii και στο wii key.Ολα τα παιχνίδια τα έχω γράψει με τα ίδια DVDs (TDK -R) με το ιδιο πρόγραμμα (Img Burn) στην ίδια ταχύτητα (2,4x). Μήπως χρειάζεται να κάνω downgrade σε 3.2; Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. τα παιχνιδια που κατεβαζεις ειναι Pal = ευρωπαικα γιατι αν κατεβαζεις ntsc = αμερικανικα δεν θα σου παιζουν. και με nero Να τα γραψεις σε 20χ παλι παιζουν
Antretng Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Πάντως (με softmod όμως) με TDK - R που χα δοκιμάσει δεν μου παιζε. Με verbatim δουλεύω μόνο και με Nero... δοκίμασες με άλλη μάρκα; Ακόμη δοκίμασες με άλλο dvd recorder (πχ κάποιου φίλου σου). Από παρεμβολές όλα κομπλέ; (πχ κινητά μακρυά κατά την εγγραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.