strent Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γεια σας και ευχαριστω απο τωρα οσους μπουν στον κοπο να με βοηθησουν. Εχω μια καρτα τηλεορασης.... την AVerTV Hybrid+FM PCI " http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=42 " Την ειχα αγορασει σε καιρο τον windows xp και ετσι δεν εχει drivers για vista.(Να σημειωσω πως εγω εχω τα vista home premium 32bit) κατεβαζω λοιπον απο το site της AverMedia τους drivers για τα vista μπας και δω ασπρη μερα....τιποτα ομως!!! Η εγκατασταση γινετε κανονικα και μπαινει και ο driver και το application program...αλλα μετα που παω να το ανοιξω μου πεταει το παραθειρο "Η εφαρμογη AverMedia TV Application σταματησε να λειτουργει" και κανει ελενχω για λυσεις....και καλα...τιποτα δεν βρισκει!!! Μηπως ειχε κανεις απο εσας κανενα παρομοιο προβλημα η ξερει να μου πει τι να κανω...????
StaPas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Φιλε μου δυστυχως οι συγκεκριμενες καρτες εχουν τρομερα bugs με τους drivers και μην περιμενεις να βρεις ευκολα λυση. Στειλτους ενα email λεγοντας ακριβως το προβλημα σου και επισης ψαξε και στα faq που εχει στο site τους. Ειναι πονεμενη ιστορια, εγω εχω πεταξει 2 καρτες aver γιατι μου εκανα τρομερα προβληματα στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.