sfakattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Χαίρεται.Έχω στην κατοχή μου ένα λάπτοπ και ένα σταθερό υπολογιστή.Όπως καταλαβαίνετε,το λάπτοπ έχει wifi.Το ερώτημα μου είναι το εξής: Εαν αγοράσω κάτι σαν αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612300 θα μπορέσω να συνδέσω τα 2 pc;Κάτι σαν μίνι δίκτυο δηλαδή.Θα μου πείτε να τα συνδέσω με καλώδια,αλλά για αυτό ακριβώς σας ρωτάω αν γίνεται ασύρματα.Περιμένω απαντήσεις σας.Ευχαριστώ.
sfakattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 1 βδομάδα πέρασε ρε παιδιά και κανείς δεν έχει την απάντηση;Δεν πιστεύω να μην υπάρχει κάποιος που να ξέρει να απαντήσει.
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ναι μπορείς να κάνεις σύνδεση με αρκεί το laptop να υποστηρίζει το 802.11g ή 802.11b. Θα σου πρότεινα να πάρεις έναν ασύρματο router για να μπορείς να μοιράζεις και adsl αν έχεις ή σκοπεύεις να βάλεις.
sfakattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Έχω ήδη ρούτερ ασύρματο,αλλά δεν ξέρω τη διαδικασία να τους κάνω δίκτυο έτσι.Προσοχή,δεν θέλω απλά να παίρνουν ίντερνετ,αλλά θέλω να είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους.Να μπορώ να στέλνω για παράδειγμα,αρχεία από τον έναν στον άλλο.
the_eye Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ε τότε πρέπει να ψαχτείς λίγο με την δικτύωση. Τα πράγματα δεν είναι απλά.
sfakattack Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Το ξέρω ότι δεν είναι απλά φίλε μου.Αν ήταν,δε θα ρωτούσα εδω.Την άλλη φορά με βοήθησε ενας φίλος,αλλά με τη διαδικασία που μου είπε το μόνο που έγινε ήταν να συνδέονται και οι δύο υπολογιστές στο internet.Δε με πειράζει να πάρω ένα ανταπτοράκι wifi.Αρκεί να μου πει κάποιος τη διαδικασια με την οποία θα συνδέσω το λάπτοπ που έχει προφανώς wifi και το desktop που θα του βάλω usb wifi stick.
gpetrom Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Αν το laptop δουλεύει κανονικά και μπαίνεις στο internet με το ασύρματο router τότε πάρε τη κάρτα και απλά πρέπει να κάνεις share τους φακέλους που θέλεις ο άλλος υπολογιστής να βλέπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.