elenpi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γειά σας! Πριν από λίγο, έψαχνα κάτι πληροφορίες στο internet και πάτησα παράλληλα να δω, αν υπήρχε κανένα update του software (είχα δει ήδη ότι υπήρχε update για το iTunes και είπα να δω αν υπάρχει και τίποτ' άλλο). Πράγματι, μου βρήκε 7 updates. Πάτησα λοιπόν "Install these updates" και συνέχισα τη δουλειά μου. Μετά από λίγα λεπτά, ξαναπήγα στο παράθυρο των updates να δω τι γίνεται, και παρατήσησα ότι, όταν πήγαινα στον κέρσορα πάνω σ' αυτό το παράθυρο, ο κέρσορας έπαιρνε μια κυκλική μορφή με χρώματα του ουράνιου τόξου. Κατάλαβα, λοιπόν, ότι είχε κολλήσει, αλλά είπα να το αφήσω λίγο μπας και ξεκολλήσει. Μετά από δέκα λεπτά η κατάσταση παρέμενε ίδια και τότε έκλεισα όλα μου τα ανοιχτά παράθυρα, και πάτησα "Force Quit" στο παράθυρο των updates. Μετά, πήγα να το ξανανοίξω, βγήκε το εικονίδιο, αλλά δεν άνοιγε, παραμόνο πήγαινε πάνω κάτω στο Dock μου, σαν μπάλα basket, και έτσι, αναγκάστηκα να ξαναπατήσω "Force Quit" και να κάνω Restart στον Mac. Πάτησα, λοιπόν, το Restart, μου βγήκε το παραθυράκι "Αν είμαι σίγουρη ότι θέλω να κλείσει" κλπ, πάτησα ναι, και μετά χάθηκαν όλα (δλδ το Dock κ ο σκληρός - έμεινε μόνο το wallpaper), όπως δλδ κάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν κλείσει, και από τότε έχει μείνει έτσι. Ο κέρσορας λειτουργεί κανονικά, αλλά στην οθόνη δεν υπάρχει τίποτα και δεν κλείνει... Είναι περίπου ένα τέταρτο έτσι, και δεν έχω προσπαθήσει να τον κλείσω από το κουμπί γιατί δεν ξέρω αν κάνει... Καμιά ιδέα?? Να αρχίσω να ανησυχώ? Να σημειώσω ότι τον έχω από τον Δεκέμβριο και η χρήση που του έχω κάνει είναι ελάχιστη και όχι τίποτα εξειδικεμένο και περίεργο. Δλδ το πιο σύνθετο που έχω κάνει είναι να κάψω DVD... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, κράτα πατημένο το Power Button για 4-5 δευτερόλεπτα και θα κλείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν έχει τι άλλο να κάνω... Έχει περάσει πάνω από μισή ώρα και είναι ακόμα έτσι! Κι ενώ κανονικά πέφτει σε sleep mode από μόνο του, αν παραμείνει ανενεργό για πάνω από 20 λεπτά, αυτό δε λέει να κλείσει... Σε τι μπορεί να οφείλεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Κάτι πρέπει να κόλλησε κατά τη διάρκεια του software update. Ξαναδοκίμασε να το τρέξεις μετά το restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.