Προς το περιεχόμενο

Υβριστικά τηλεφωνήματα από απόκρυψη!

function

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί δέν πέρνεις ένα κινητό S60 (πχ ένα 6600) και να του στείλεις τις επαφές σου απο το SE (γίνεται να τις στείλεις με BT νομίζω) και να του βάλεις και την black list?

χαχ αυτά δεν γίνονται..τουλάχιστον πρότεινες φθηνή λύση και δεν είπες τπτ Ν82-95 να κουφαθούμε!:X

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα εγω θα ειμαι πιο μπαμ και κατω..Δικηγορο, και καταργηση του αριθμου του ή απενεργοποιηση της καρτοσυνδεσης του μεσω της εταιρειας που χρησιμοποιει με εισαγγελικη αποφαση.εξοδα θα μου πεις τωρα...η κανεις υπομονη να παρεις αλλη συσκευη Symbian και να τον βαλεις blacklist...Το να αλλαξεις αριθμο παντως μπορει και να μην οφελησει..Και τελος η πιο ανεξοδη λυση ειναι να μη σηκωνεις αποκρυψεις που το ειπε και ενας φιλος πιο πανω..Θα βαρεθει που θα παει..

Δημοσ.

Αν το έκανε για πλάκα θα 'χε βαρεθεί μέχρι τώρα λογικά.

Και η πρόταση του KAKADI δε θα φέρει αποτέλεσμα. Δε παίρνει πάνω από 10 λεπτά να πεταχτείς να πάρεις άλλο καρτοκινητό. Ναι, θα του μπλοκάρουν τον αριθμό. Σε λίγο θα έχει καινούριο...

Επίσης η αλλαγή του δικού σου αριθμού δε θα ωφελήσει. Εφόσον το κάνει επίτηδες κι όχι απλά για πλάκα, θα επιμείνει. Θα μάθει και τον καινούριο - άδικος κόπος.

Η λύση για μένα; Γράψ' τον.

Προς Θεού μη τον βρίσεις κι εσύ. Θα γίνει Ο χαμός μετά. Αυτό θα θέλει κι εκείνος, ένα πάτημα για να στα χώνει πιο πολύ.

Απάντα στις κλήσεις του, και ρίξε το κινητό στο κρεβάτι face-down. Αυτός χρεώνεται.

Δημοσ.
Και η πρόταση του KAKADI δε θα φέρει αποτέλεσμα. Δε παίρνει πάνω από 10 λεπτά να πεταχτείς να πάρεις άλλο καρτοκινητό. Ναι, θα του μπλοκάρουν τον αριθμό. Σε λίγο θα έχει καινούριο...

Λες να παρει αλλο αριθμο μετα? Ελεος...:X

Οντως τοτε χρεωνε τον..Καποια στιγμη δε θα θελει να πληρωνει...Ή οχι???? :shock:

Δημοσ.
Μανούλες... ο πιο σίγουρος τρόπος...

Μακράν ο πιο σίγουρος κι ο πιο ευρέως διαδεδομένος τρόπος αντιμετώπισης...

Ένας άλλος είναι να απαντάς και να αφήνεις το κινητό στην άκρη χωρίς να το έχεις καν στο αυτί σου ή να προσπαθείς να ακούσεις. Απλά χρεώνεις το μλκα κι αυτός μιλάει μόνος του.

Δημοσ.
Μακράν ο πιο σίγουρος κι ο πιο ευρέως διαδεδομένος τρόπος αντιμετώπισης...

Ένας άλλος είναι να απαντάς και να αφήνεις το κινητό στην άκρη χωρίς να το έχεις καν στο αυτί σου ή να προσπαθείς να ακούσεις. Απλά χρεώνεις το μλκα κι αυτός μιλάει μόνος του.

+1 !

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε ως εξης:Αγορασα μια σφυριχτρα :lol: και οταν σηκωσα το τηλ. και ακουσα οτι ηταν αυτος που με ενοχλουσε σφυριξα στο ακουστικο με την σφυριχτρα.Περιττο να σας πω οτι δεν με ξαναενοχλησε.

Δημοσ.
Ειχα το ιδιο προβλημα και λυθηκε ως εξης:Αγορασα μια σφυριχτρα :lol: και οταν σηκωσα το τηλ. και ακουσα οτι ηταν αυτος που με ενοχλουσε σφυριξα στο ακουστικο με την σφυριχτρα.Περιττο να σας πω οτι δεν με ξαναενοχλησε.

ΧΑ!!! :lol: Κορυφή

Δημοσ.

cumulus εισαι κορφη,,διαβαζα τοση ωρα αλλα η δικη σου λυση ειναι κορφη,βεβαια το προβλημα ειναι αν σε παρει στις 1 το βραδυ,,,θα ξυπνηση η γειτονια

Δημοσ.

και αν σου περισσεύει καμια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, απο τις βόλτες στο κέντρο, μπορεις να την πυροδοτήσεις μέσα σε ενα συρτάρι, δίπλα στο κινητό σου.

Δημοσ.

Φίλε μου, είχε τύχει και σε εμένα παρόμοια περίπτωση. Να σε σίγουρος ότι ο βρισιάς δεν σε γνωρίζει προσωπικά, αλλά είναι πληρωμένος για αυτό που κάνει.

Ψάχνεις λοιπόν, αναγκαστικά όλο το εργασιακό, φιλικό και συγγενικό περιβάλλον σου.

Μια πολιτισμένη λύση είναι να του πεις του βρισιά: ''ότι μάλλον κάνεις λάθος, άλλον ψάχνεις'' ή για να τον συγκινήσεις (γιατί και οι εγκληματίες έχουν ψυχή) βάζεις για μια εβδομάδα να απαντάει ένα παιδάκι με αθώα φωνή.

Κόβω τον πο@τσο μου, αν το τελευταίο δεν πιάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...