random Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αν τον εβρισκες τι θα έκανες; ξύλο, κλπ; δικαστήρια, κλπ; υπάρχουν μερικά προβλήματα και με τις δύο "λύσεις" 1. αν ειναι καρτοκινητο, μπορει να παρει αλλη καρτα/νουμερο με λιγα ευρώ. αν πραγματικα το διασκεδάζει, θα το κάνει. 2. το νουμερο που εσυ ξερεις, (λογω του sms), μπορει να μην ειναι το ιδιο που κανει τις αλλες με αποκρυψη. Αν πήρες μονο 1 μηνυμα, μπορει να χρησιμοποιησε κανενος άλλου άσχετου και να κυνηγας λάθος νουμερο. 4. αν νομιζεις οτι αλλαγη αριθμου ειναι πολυ μεγαλος μπελάς, πηγαινε ενα βημα πριν, μια πιο ευκολη "θυσία": Δεν το σηκώνεις σε κλήσεις με αποκρυψη. Οποιος γνωστός σου καλεί με αποκρυψη, πες του "υπομονή και ξυδάκι". 5. πιστευεις οτι αυτος σε γνωρίζει προσωπικά, ή απλα βρηκε ενα νουμερο στην τυχη και βρίζει οποιον το σηκωσει; αν το 1ο, ισως μαθει και το νεο σου αριθμό αν αλλάξει. αν το 2ο, τοτε συνεχιζει να σε καλει επειδη ο τροπος που αντιδράς τον "φτιάχνει". τι κανεις εσυ; καθεσαι και τον βριζεις; το κλεινεις; 6. εμενα, μια-δυο φορες που με πηραν για πλάκες (ξένοι), απο τη 2η φορά, το σηκωσα, για να χρεώνεται οσο πάει, αλλα έριξα το τηλεφωνο σε ενα συρτάρι και δεν ακουγα τι ελεγε. Μετα 5 λεπτά, ανοιγεις συρταρι, και ελεγχεις αν η "πετρούλα τελείωσε"
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 6. εμενα, μια-δυο φορες που με πηραν για πλάκες (ξένοι), απο τη 2η φορά, το σηκωσα, για να χρεώνεται οσο πάει, αλλα έριξα το τηλεφωνο σε ενα συρτάρι και δεν ακουγα τι ελεγε. Μετα 5 λεπτά, ανοιγεις συρταρι, και ελεγχεις αν η "πετρούλα τελείωσε" όλοι λίγο- πολύ έχουμε τέτοιες περιπτώσεις... εγώ ας πούμε το διασκεδάζω και λέω διάφορα (για αυτό μάλλον δεν επιμένουν). Δώσε μου το τηλ σου για λίγες μέρες function
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 αν τον εβρισκες τι θα έκανες; ξύλο, κλπ; δικαστήρια, κλπ;υπάρχουν μερικά προβλήματα και με τις δύο "λύσεις" 1. αν ειναι καρτοκινητο, μπορει να παρει αλλη καρτα/νουμερο με λιγα ευρώ. αν πραγματικα το διασκεδάζει, θα το κάνει. 2. το νουμερο που εσυ ξερεις, (λογω του sms), μπορει να μην ειναι το ιδιο που κανει τις αλλες με αποκρυψη. Αν πήρες μονο 1 μηνυμα, μπορει να χρησιμοποιησε κανενος άλλου άσχετου και να κυνηγας λάθος νουμερο. 4. αν νομιζεις οτι αλλαγη αριθμου ειναι πολυ μεγαλος μπελάς, πηγαινε ενα βημα πριν, μια πιο ευκολη "θυσία": Δεν το σηκώνεις σε κλήσεις με αποκρυψη. Οποιος γνωστός σου καλεί με αποκρυψη, πες του "υπομονή και ξυδάκι". 5. πιστευεις οτι αυτος σε γνωρίζει προσωπικά, ή απλα βρηκε ενα νουμερο στην τυχη και βρίζει οποιον το σηκωσει; αν το 1ο, ισως μαθει και το νεο σου αριθμό αν αλλάξει. αν το 2ο, τοτε συνεχιζει να σε καλει επειδη ο τροπος που αντιδράς τον "φτιάχνει". τι κανεις εσυ; καθεσαι και τον βριζεις; το κλεινεις; 6. εμενα, μια-δυο φορες που με πηραν για πλάκες (ξένοι), απο τη 2η φορά, το σηκωσα, για να χρεώνεται οσο πάει, αλλα έριξα το τηλεφωνο σε ενα συρτάρι και δεν ακουγα τι ελεγε. Μετα 5 λεπτά, ανοιγεις συρταρι, και ελεγχεις αν η "πετρούλα τελείωσε" 1. Γνωρίζω ότι μπορεί να με παίρνει τηλέφωνο και από άλλα κινητά....Αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται! 2. Θεωρώ ότι το κάνει τυχαία (ότι δεν με ξέρει προσωπικά) γιατί η φωνή του δεν μου λέει κάτι! 3. Εγώ δεν ασχολούμαι...τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα. Στην αρχή απαντούσα...τώρα ούτε που το σηκώνω! Άρα τον εξοργίζει αυτό τελικά????
Giama Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 6. εμενα, μια-δυο φορες που με πηραν για πλάκες (ξένοι), απο τη 2η φορά, το σηκωσα, για να χρεώνεται οσο πάει, αλλα έριξα το τηλεφωνο σε ενα συρτάρι και δεν ακουγα τι ελεγε. Μετα 5 λεπτά, ανοιγεις συρταρι, και ελεγχεις αν η "πετρούλα τελείωσε" Μου είχε τύχει μια φορά μόνο πριν από αρκετά χρόνια. Το έκλεισα την πρώτη και πήρε στο καπάκι, οπότε απλά πάτησα αποδοχή της κλήσης και τερματισμό αμέσως, με αποτέλεσμα να χρεωθεί την ελάχιστη χρέωση χωρίς να μιλήσει καθόλου. Ξαναπήρε αμέσως μετά και έκανα το ίδιο και από τότε δεν ξαναπήρε ποτέ. Το καλό της ελάχιστης χρέωσης... Για την περίπτωση του φίλου που ξεκίνησε το thread, απλά είναι πανεύκολο να πάρει νέα καρτοκινητά νούμερα (από 0,20€ ξεκινούν τα πακέτα σύνδεσης στην Ομόνοια), οπότε και οποιαδήποτε φραγή στον αριθμό του δεν έχει νόημα, ούτε φυσικά το να βρεθεί ο αριθμός του αφού το μόνο εύκολο είναι να τον πετάξει και να ενεργοποιήσει άλλον για να συνεχίσει το ίδιο βιολί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοείς τις κλήσεις από απόκρυψη και από αριθμούς κινητών που δεν γνωρίζεις για ένα διάστημα μέχρι να ηρεμήσει. Αν έχει white list ή black list το κινητό σου καλό θα ήταν να την ενεργοποιούσες. Ούτε εγώ έχω κάποιο "εξωτικό" κινητό, έχω το Sony Ericsson W800i εδώ και πάνω από 3 χρόνια, και έχει ρύθμιση για white list (δηλαδή αποδοχή κλήσεων μόνο από άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα). Μια και έχεις Sony Ericsson κι εσύ, στο δικό μου βρίσκεις τη ρύθμιση αυτή πηγαίνοντας Μενού -> Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Διαχείριση κλήσεων -> Αποδοχή κλήσεων -> Μόνο από λίστα. Πιθανόν να έχει και το δικό σου θαμμένη κάπου στα μενού τέτοια ρύθμιση. Προσθέτεις στη λίστα όλες τις επαφές σου και το έχεις ρυθμισμένο έτσι για κάποιο διάστημα. Θα σου εμφανίζονται ως αναπάντητες όσες κλήσεις απορρίπτονται αυτόματα (οπότε θα βλέπεις και τους αριθμούς που σε κάλεσαν και αν κρίνεις ότι κάποιος αριθμός είναι μάλλον από γνωστό σου ή από τη δουλειά σου ή ο,τιδήποτε μπορείς να τον καλέσεις εσύ). Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!
free-s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 H δική μου τακτική είναι! Το σηκώνεις να τον χρεώσεις και το κλήνεις καπάκι χωρίς να ακούσεις τι λέει! Αυτό κάθε φορά! Στόν άλλον δεν είναι διασκεδαστικό να μιλαει μόνος του , ενώ και που θα του απαντήσεις έστω και βρίζοντάς τον αυτός το διασκεδάζει! Αδιαφορία λοιπόν και τίποτα άλλο!
alexcloneclone Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 H δική μου τακτική είναι!Το σηκώνεις να τον χρεώσεις και το κλήνεις καπάκι χωρίς να ακούσεις τι λέει! Αυτό κάθε φορά! Στόν άλλον δεν είναι διασκεδαστικό να μιλαει μόνος του , ενώ και που θα του απαντήσεις έστω και βρίζοντάς τον αυτός το διασκεδάζει! Αδιαφορία λοιπόν και τίποτα άλλο! χαχα αυτο θα κανα κι εγω. παντως σκεψου ξανα να αλλαξεις νουμερο και οποιος σε θελει μπορει ανετα να σε βρει και μεσω αλλων οποτε μην σε ανησυχει τοσο πολυ η αλλαγη νουμερου.
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μου είχε τύχει μια φορά μόνο πριν από αρκετά χρόνια. Το έκλεισα την πρώτη και πήρε στο καπάκι, οπότε απλά πάτησα αποδοχή της κλήσης και τερματισμό αμέσως, με αποτέλεσμα να χρεωθεί την ελάχιστη χρέωση χωρίς να μιλήσει καθόλου. Ξαναπήρε αμέσως μετά και έκανα το ίδιο και από τότε δεν ξαναπήρε ποτέ.Το καλό της ελάχιστης χρέωσης... Για την περίπτωση του φίλου που ξεκίνησε το thread, απλά είναι πανεύκολο να πάρει νέα καρτοκινητά νούμερα (από 0,20€ ξεκινούν τα πακέτα σύνδεσης στην Ομόνοια), οπότε και οποιαδήποτε φραγή στον αριθμό του δεν έχει νόημα, ούτε φυσικά το να βρεθεί ο αριθμός του αφού το μόνο εύκολο είναι να τον πετάξει και να ενεργοποιήσει άλλον για να συνεχίσει το ίδιο βιολί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγνοείς τις κλήσεις από απόκρυψη και από αριθμούς κινητών που δεν γνωρίζεις για ένα διάστημα μέχρι να ηρεμήσει. Αν έχει white list ή black list το κινητό σου καλό θα ήταν να την ενεργοποιούσες. Ούτε εγώ έχω κάποιο "εξωτικό" κινητό, έχω το Sony Ericsson W800i εδώ και πάνω από 3 χρόνια, και έχει ρύθμιση για white list (δηλαδή αποδοχή κλήσεων μόνο από άτομα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα). Μια και έχεις Sony Ericsson κι εσύ, στο δικό μου βρίσκεις τη ρύθμιση αυτή πηγαίνοντας Μενού -> Ρυθμίσεις -> Κλήσεις -> Διαχείριση κλήσεων -> Αποδοχή κλήσεων -> Μόνο από λίστα. Πιθανόν να έχει και το δικό σου θαμμένη κάπου στα μενού τέτοια ρύθμιση. Προσθέτεις στη λίστα όλες τις επαφές σου και το έχεις ρυθμισμένο έτσι για κάποιο διάστημα. Θα σου εμφανίζονται ως αναπάντητες όσες κλήσεις απορρίπτονται αυτόματα (οπότε θα βλέπεις και τους αριθμούς που σε κάλεσαν και αν κρίνεις ότι κάποιος αριθμός είναι μάλλον από γνωστό σου ή από τη δουλειά σου ή ο,τιδήποτε μπορείς να τον καλέσεις εσύ). Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι! Η απάντησή σου είναι όντως πολύ καλή...Την έχει αυτήν την επιλογή το κινητό μου, αλλά μου είπαν από τη Sony Ericsson ότι η λίστα χωράει λίγες επαφές. Εσύ πόσες έχεις βάλει, και πως ακριβώς το έκανες? Εννοώ τα βήματα αν μπορείς να μου πεις....
Giama Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η απάντησή σου είναι όντως πολύ καλή...Την έχει αυτήν την επιλογή το κινητό μου, αλλά μου είπαν από τη Sony Ericsson ότι η λίστα χωράει λίγες επαφές. Εσύ πόσες έχεις βάλει, και πως ακριβώς το έκανες? Εννοώ τα βήματα αν μπορείς να μου πεις.... Εγώ έχω βάλει λίγες επαφές γιατί μόνο λίγες χρειαζόμουν (για περιπτώσεις που δεν μπορώ να μιλήσω να έρχονται οι κλήσεις μόνο από τηλέφωνα που θα ήταν ίσως άμεσης ανάγκης). Η διαδικασία για να προσθέσεις επαφές στη λίστα είναι πολύ απλή, στο μενού Διαχείριση κλήσεων -> Μόνο από λίστα, έχοντας "φωτισμένη" την επιλογή "Μόνο από λίστα" πατάς το δεξί κουμπί αρχικά ("επεξεργ.") αντί του αριστερού ("ΟΚ") και εκεί προσθέτεις τις επαφές. Αν τυχόν δεν χωράει πολλές επαφές, νομίζω ότι μπορείς να καταχωρήσεις τις επαφές σου σε ομάδες (π.χ. φίλοι, οικογένεια, δουλειά κλπ.) και στη συνέχεια στη λίστα να προσθέσεις τις ομάδες, έτσι θα χωρέσουν στη λίστα. Αυτό δεν το έχω κάνει οπότε θα πρέπει να το ψάξεις εσύ.
BILL5 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 function κουραγιο φιλε εχω στην θεση σου θα εβαζα το κινητο μου διπλα απο ενα ηχειο θα εβαζα μουσικη και θα τον χρεωνα κανονικα στο κατω κατω ασε να κανουν και τσιρο η ετερειες που θα παει θα του εσπαγα τα νευρα! η θα εδινα σε καμια φιλη μου το κινητο μου να του κανει πλακα μην πως και σταματιση το ονομα σου το ξερει αυτος?
stelmaras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 ή αγοράζεις ένα νέο κινητό με δυνατότητες φραγής ή προγραμμάτων με φραγή
mits@kos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Φίλε function, όταν είχε τύχει κάτι αντίστοιχο σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο, απλά μια φορά το σήκωσα εγώ για να ακούσω τι θα έλεγε και τον άρχισα στα γαμωσταυρίδια (ωμά καντήλια, μάνες, πατέρες, αδερφές, σπίτια, ότι χυδαιότερο μου ερχόταν στο μυαλό...) ωρυόμενος. Δεν ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν είναι στο χαρακτήρα σου, αλλά την επόμενη φορά που θα πάρει, βρίσ' του ότι έχει και δεν έχει, γίνε φελός και τάραξέ τον στις χριστοπαναγίες ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ. Είναι κάτι που έχει δοκιμαστεί από αρκετό κόσμο με επιτυχία. Ακούγεται επιεικώς χαζό, αλλά έχει πιάσει οπότε... :Ρ
KeRKyRa13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τα ίδια τράβαγε και ένας φίλος μου.. ήταν κάποιος τρελαρας και για 1 χρονο τον επαιρνε τηλεφωνο καθε μερα την ιδια ωρα (πρωινη)-(απο διαφορα νουμερα που ειχε,προφανως ειχε καμια 10αρια καρτες) και παντα του ελεγε " καλημερα μ@λ@κα" και το εκλεινε χαχαχαχα. ακομα και οταν ξεχνουσε να τον παρει πρωι, τον επαιρνε βραδυ και του ελεγε " νομιζες οτι θα σε ξεχνουσα?? καληνυχτα μ@λ@κ@" χαχαχαχα. πλακα πλακα υπαρχει τροπος μεσω του κινητου η' της εταιριας να γινει φραγη στισ εισερχομενες με αποκρυψη??
BILL5 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 οταν σε ξανα παρει φιλε δωσε το τηλεφωνο σε αλο προσοπω για να τον βρισει αν δεν θες να το κανεις εσυ.
nikos903 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Γιατί δέν πέρνεις ένα κινητό S60 (πχ ένα 6600) και να του στείλεις τις επαφές σου απο το SE (γίνεται να τις στείλεις με BT νομίζω) και να του βάλεις και την black list?
eSATA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Γιατί δέν πέρνεις ένα κινητό S60 (πχ ένα 6600) και να του στείλεις τις επαφές σου απο το SE (γίνεται να τις στείλεις με BT νομίζω) και να του βάλεις και την black list? ναι ρε γαματη λυση....αν σε ενοχλει καποιος αλλαζεις κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.