function Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλή σας μέρα σε όλους. Θα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, γιατί ξέρω ότι πολλοί θα θεωρήσουν το αίτημά μου παράλογο. Ελάτε όμως στη θέση μου, πριν βιαστείτε να μου απαντήσετε αρνητικά. Εδώ και 3 μήνες περίπου, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ, λαμβάνω συνεχή τηλεφωνήματα από απόκρυψη στα οποία βγαίνει ένας τύπος και βρίζει χυδαιότατα μάνες, πατέρες, κόρες, γιους και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ταυτόχρονα, έκανε και ένα βήμα παραπάνω και μια μέρα μου έστειλε μήνυμα, στο οποίο φάνηκε το κινητό του. Έψαξα να βρω ποιος είναι ο κάτοχος του κινητού, αλλά με ενημέρωσαν από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ότι πρόκειται για καρτοκινητό και ότι δεν έχουν στοιχεία να μου δώσουν (πολύ λογικό). Αν γνωρίζει λοιπόν κανένας σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο 69*******, θα ήμουν ευγνώμων αν μου έδινε οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο θα με βοηθούσε να απαλλαγώ από τις συνεχείς ενοχλήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
andrip Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 πέραν του οτι θεωρώ απίθανο να βρεθεί κάποιος που να το ξέρει, θεωρώ και λάθος την κίνησή σου. Γράφτηκες σήμερα με μοναδικό σκοπό να δώσεις ένα κινητό τηλέφωνο στον αέρα, γιατί κάποιος να σε εμπιστευθεί και να πάει με το μέρος σου; Πως βγάζεις ευαίσθητα δεδομένα σε δημόσια θέα; Το πιο απλό πράμα που μπορείς να κάνεις αν κάποιος σε ενοχλεί είναι φραγή του συγκεκριμένου αριθμού!
function Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Λες να μην το δοκίμασα φίλε αυτό?? Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ανέφερα ότι πάνε κάμποσοι μήνες που γίνεται αυτό. Οι εταιρείες μου είπανε ότι φραγή γίνεται μόνο αν έχεις PDA, ή στην περίπτωση απόκρυψης αριθμού όπου ακούγεται ένα απειλητικό μήνυμα (ότι και καλά θα καταγραφεί η κλήση) αλλά μετά ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει την κλήση του...ΑΦΟΒΑ! Ενας άνθρωπος που συνεχίζει να παίρνει έτσι τηλέφωνο και βρίζει και μάλιστα από ΦΑΝΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, σημαίνει ότι γνωρίζει πως εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΟΜΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ. Επομένως, ο μόνος τρόπος που βρήκα ήταν αυτός! Ίσως να μην έχεις βρεθεί ποτέ σε αυτή τη θέση (να σε ενοχλούν παντού και πάντα!) και γιαυτό το λες... Παρόλα αυτά σε ενημερώνω ότι ένα καρτοκινητό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ! Αν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να ησυχάσω, τότε μικρό το κακό!
panosno1com Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 αν εχεις τηλεφωνο με symbian,οπως το Ν73 που εχω εγω,ψαξε καποιο προγραμμα για blacklist..μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε αριθμο και να μπλοκαρει συγκεκριμενα και μονο αυτον!ή να βαλεις να απορριπτει ΟΛΕΣ τις κλησεις με αποκρυψη [αυτο σημαινει ομως οτι μπορει καποιος φιλος σου να σε παρει με αποκρυψη και να τον απορριψει].συγκεκριμενα ειχα βρει παλιοτερα προγραμμα και το χα δοκιμασει και δουλευε.απ οτι θυμαμαι το προγραμμα του το κλεινε του αλλουνου στα μουτρα δλδ χτυπουσε το πρωτο "τουτ" και το προγραμμα αυτοματα απερριπτε την κληση!εννοειται ενα νουμερο ειχα βαλει στη λιστα,ολα τα υπολοιπα μου τηλεφωνουσαν κανονικα!νομιζω μπορουσε και μηνυματα να διαγραψει αυτοματα κατα την παραλαβη τους αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Το μονο ειναι οτι πρεπει να το εχεις ανοικτο συνεχεια το προγραμμα,οποτε θα καταναλωνει μπαταρια,αλλα μικρο το κακο πιστευω αν ειναι να βρεις την ησυχια σου... επισης εχεις σκεφτει να αλλαξεις αριθμο;;;
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου φίλε μου, αλλά δυστυχώς είμαι κάτοχος συμβατικού κινητού Κ530i, οπότε προγράμματα για blacklist δυστυχώς δεν υπάρχουν. Σκέφτηκα να αλλάξω αριθμό, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο απλό...Έχω μία λίστα επαφών τουλάχιστον 150 ατόμων (άνθρωποι από δουλειά, συγγενείς, φίλοι, αφεντικά) τα οποία θα πρέπει να ενημερώσω γραπτώς η τηλεφωνικώς, και πίστεψέ με δεν είναι και το καλύτερό μου...Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας με ενημερώσει!
StaPas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Η λυση σου ειναι εδώ: http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=569&hop=h
SOWHAT Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Eάν πάψεις για λίγο καιρό να σηκώνεις τηλέφωνα από απόκρυψη;;; Η αδιαφορία νομίζω είναι το καλύτερο φάρμακο!!! Μα καλά Νταντά Αμέσου Δράσης δεν έχεις δει στην τηλεόραση;;;(Αστειάκι, αλλά αυτό που λέω για την αδιαφορία δεν νομίζω ότι είναι λάθος...) Εντάξει μπορεί να χάσεις καμία κλήση για λίγο καιρό, αλλά και αυτός δεν θα έχει πού να βγάλει τη μανία του και μάλλον θα βρει άλλον να ενοχλεί!!!
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το δοκίμασα και αυτό, και μου είπαν ακριβώς ό,τι γράφει το link που μου πρόσφερες! Δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ-ΟΤΕ, για να βρω την ησυχία μου. Ε όχι ρε παιδιά...δεν το ανέχομαι αυτο! Και ξέρεις ποιο είναι το γελοίο του πράγματος? Αυτό που έγραψα και πιο πάνω...Ότι θα βγαίνει ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα λέει και καλά ότι θα εξουδετερωθεί η κλήση και ότι θα καταγραφεί κ.α κ.α κ.α, αλλά δυστυχώς αν εκείνος θέλει μπορεί να συνεχίσει να ενοχλεί δίχως να μπορώ να τον βρω...Ξέρετε γιατί? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...ΓΙΑΥΤΟ!!!! Άρα να δώσω 65€ στον ΟΤΕ για να μην το βρω εν τέλει...Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το post σου και για την θέλησή σου να βοηθήσεις!!! Εννοείται ότι δεν απαντάω στις κλήσεις στου...Αλλά δυστυχώς στέλνει και μηνύματα και είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις συνέχεια το κινητό σου να βαράει! Ήλπιζα και εγώ ότι θα βαρεθεί και θα βρει άλλο χούι, αλλά δυστυχώς αυτός εμμένει....
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Εδώ και μήνες, κάθε 2 ώρες... ποιόν πείραξες ρε function;
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το δοκίμασα και αυτό, και μου είπαν ακριβώς ό,τι γράφει το link που μου πρόσφερες! Δηλαδή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ-ΟΤΕ, για να βρω την ησυχία μου. Ε όχι ρε παιδιά...δεν το ανέχομαι αυτο! Και ξέρεις ποιο είναι το γελοίο του πράγματος? Αυτό που έγραψα και πιο πάνω...Ότι θα βγαίνει ηχογραφημένο μήνυμα το οποίο θα λέει και καλά ότι θα εξουδετερωθεί η κλήση και ότι θα καταγραφεί κ.α κ.α κ.α, αλλά δυστυχώς αν εκείνος θέλει μπορεί να συνεχίσει να ενοχλεί δίχως να μπορώ να τον βρω...Ξέρετε γιατί? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟΥ...ΓΙΑΥΤΟ!!!! Άρα να δώσω 65€ στον ΟΤΕ για να μην το βρω εν τέλει...Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το post σου και για την θέλησή σου να βοηθήσεις!!! Εννοείται ότι δεν απαντάω στις κλήσεις στου...Αλλά δυστυχώς στέλνει και μηνύματα και είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις συνέχεια το κινητό σου να βαράει! Ήλπιζα και εγώ ότι θα βαρεθεί και θα βρει άλλο χούι, αλλά δυστυχώς αυτός εμμένει.... Και γιατι δεν αλλαζεις εσυ αριθμο???
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καταλαβαίνω ότι το λογικό είναι να αλλάξω εγώ αριθμό και να ησυχάσω...Φανταστείτε όμως ότι αυτό το κινητό το ξέρουν σχεδόν 200 άτομα (επαφές μου). Αφεντικά, υπηρεσίες, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, εφορίες κ.λ.π. Μπορείς να μου πεις πως τους ενημερώνεις όλους αυτούς ΑΝΕΞΟΔΑ???
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Καταλαβαίνω ότι το λογικό είναι να αλλάξω εγώ αριθμό και να ησυχάσω...Φανταστείτε όμως ότι αυτό το κινητό το ξέρουν σχεδόν 200 άτομα (επαφές μου). Αφεντικά, υπηρεσίες, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, εφορίες κ.λ.π. Μπορείς να μου πεις πως τους ενημερώνεις όλους αυτούς ΑΝΕΞΟΔΑ??? Με ενα μαζικο sms
alexzzz Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 όχι δεν είναι λογικό... θα μάθει τον νέο και θα αρχίσει πάλι τα ίδια... η μόνη λύση είναι να μπλοκάρεις το νούμερο και να μην σηκώνεις την απόκρυψη...
function Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 @alexzzz Ξέρεις ποιο είναι το θέμα (το έγραψα και πιο πάνω νομίζω)...? Ότι οι εταιρείες μου λένε ότι έχω τις εξής και ΜΟΝΟ επιλογές για το K530i: 1. Φραγή ΟΛΩΝ των εισερχομένων κλήσεων (ανεπιθύμητο) 2. Χρήση αίτησης κακόβουλων κλήσεων, η οποία είναι και με χρέωση, κατά την οποία ζητάω να βγαίνει ένα ηχογραφημένο μήνυμα στον καλόντα ότι και καλά θα παρακολουθηθεί η κλήση του, με το δυστύχημα όμως ότι εκείνος μπορεί να συνεχίσει να παίρνει δίχως να μπορεί να ανακαλυφθεί διότι είναι κάτοχος καρτοκινητού, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ!!! 3. Αλλαγή αριθμού (επίσης ανεπιθύμητο) Και ρωτάω...πως είναι δυνατόν οι εταιρείες να έχουν το λογισμικό να κάνουν φραγή όλων των εισερχομένων κλήσεων, αλλά όχι συγκεκριμένου αριθμού?? Δεν είναι τρελό? Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, και αν όντως κάποιος γνωρίζει κάτι, σας παρακαλώ να με ενημερώσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.