Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πηγαινε στους φακελους που σου ειπα πιο πανω και παρε τα αρχεια που θα βρεις μεσα,δηλαδη το memory.dmp που βρισκεται μεσα στο c:\windows και ολα τα αρχεια που θα βρεις μεσα στο C:\windows\minidump.Βαλτα σε ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας σου και στην συνεχεια με καποιο utility σαν το winrar,winzip,συμπιεσε τα.Τελος ανεβασε το συμπιεσμενο αρχειο σε καποιο site(κατα προτιμηση rapidshare)για να τα κατεβασω.
vag3d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως έχω το ESET Nod32 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μια χαρά είναι το αντιβιοτικό και όχι βαρύ όπως λέτε. Όσον αφορά μπλε οθόνες κλπ, δεν έχω τέτοια θέματα... Καλό είναι να τσεκάρει το παιδί τις μνήμες του σε πρώτη φάση μήπως δεν είναι κουμπωμένες καλά ή μήπως έχουν αρχίσει "να τα φτύνουν"...(κοινώς να χαλάνε)... ΥΓ.: Εννοείται ότι δεν βάζουμε 2 Χ Αντιβιοτικά στο σύστημά μας...
metalas94 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 το έκανα... http://rapidshare.com/files/309768846/Minidump.zip.html
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 το έκανα...http://rapidshare.com/files/309768846/Minidump.zip.html Oλα σου τα minidump(ηταν και πολλα τα αφιλοτιμα)δειχνουν πως υπαρχει προβλημα στο pacer.sys, το οποιο ειναι driver της microsoft και εχεις να κανει με το QoS.Yπαρχει περιπτωσει να εχει γινει corrupted.Yπαρχει και καποιο patch για το συγκεκριμενο απο την microsoft και εχει να κανει με το sleep του υπολογιστη.Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?Να δημιουργηται προβλημα μετα απο λιγη ωρα που εχεις ανοιξει το pc μετα απο sleep mode? Πριν βαλεις καποιο patch δοκιμασει να κανεις ενα system file check απο command prompt και postαρε τα αποτελεσματα. Aνοιξε ενα command prompt (run-->cmd)με administrative proviliges. Εκει δωσε ενα sfc /VERIFYONLY. Το συγκεκριμενο θα ελεγξει τα αρχεια των windows για τυχον προβληματα χωρις να αλλαξει κατι.
metalas94 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 μπα... μου την βγάζει συνήθως όταν ανοίγω πολλά πράγματα ταυτόχρονα... αυτό μου έβγαλε: <<C>sfc /VERIFYONLY 'SFC' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.>>
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 μπα...μου την βγάζει συνήθως όταν ανοίγω πολλά πράγματα ταυτόχρονα... αυτό μου έβγαλε: <<C>sfc /VERIFYONLY 'SFC' δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική ή εξωτερική εντολή, εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.>> Κατι λαθος κανεις.Μπηκες σε cmd με admin rights?
metalas94 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 πάτησα στην αναζήτηση στην έναρξη command prompt και μου έβγαλε το command prompt... πάτησα πανω και μέτα πάτησα αυτά που μου είπες........
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 πάτησα στην αναζήτηση στην έναρξη command prompt και μου έβγαλε το command prompt...πάτησα πανω και μέτα πάτησα αυτά που μου είπες........ Admin rights?Δεξι κλικ run as administrator
metalas94 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 sorry, αλλά... δεν κατάλαβα...... να μπώ στο cmd? αν μπορείς πες μου που να πάω ακριβώς.... ευχαριστώ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 1.Ανοιξε το start. 2.Στο search(κατω απο το all programs) γραψε cmd. 3.Κανε δεξι κλικ στο cmd.exe που θα βρει. 4.Επελεξε το run as administrator 5.Εκει δωσε το sfc /verifyonly
metalas94 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 αυτό μου έβγαλε... Η προστασία πόρων των Windows βρήκε παραβιάσεις ακεραιότητας. Οι λεπτομέρειες υπ άρχουν στο αρχείο CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. Για παράδειγμα, C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αυτό μου έβγαλε...Η προστασία πόρων των Windows βρήκε παραβιάσεις ακεραιότητας. Οι λεπτομέρειες υπ άρχουν στο αρχείο CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. Για παράδειγμα, C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log E ανεβασε το το αρχειο να το παρω για να δω τι παιζει ντε
metalas94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 να το.... http://rapidshare.com/files/310514049/CBS.zip.html
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 να το....http://rapidshare.com/files/310514049/CBS.zip.html Σορυ για την καθυστερηση.Το cbs.log σου,,δειχνει πως εχεις ενα(τουλαχιστον)corrupted αρχειο,το secpol.msc.Για κανε τον κοπο να δοκιμασεις να τρεξεις απο το run. 1.Start-->Run-->secpol.msc. Θεωρητικα πρεπει να σου ανοιξει την κονσολα με το Local Security Policy του υπολογιστη σου.Δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι,απλα κανε μια βολτα να δεις και πες μου αν υπηρξε καποιο προβλημα ή αν ολα φαινονται να λειτουργουνε κανονικα. Απο τοτε που postares συνεχιζονται οι μπλε οθονες?Και κατι ακομα,υπαρχει το αρχειο memory.dmp στον φακελο των windows(c:\windows)?Εαν ναι,συμπιεσε το και ανεβασε το αν μπορεις.
digimyth Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το νοντ32 smart security και εμένα μου πετούσε μπλε οθόνες. Καλύτερα βάλε το νοντ32 antivirus. Τώρα κατέβασα μια άλλη έκδοση λίγο πιο καινούργια του smart security και λειτουργεί κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.