Προς το περιεχόμενο

3870x2 crossfire,αξίζει?????????

vanbikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ας πουμε καλο pc με εναν 8500,4 γιγα μνημη και εχω πανω μια 3870χ2,ελεγα να αγορασω καινουρια καρτα αλλα σκεφτομαι και το crossfire,αξιζει να κανω crossfire???

θα δω καλη βελτιωση???

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά θέλεις να κάνεις Crossfire με δύο 3870Χ2; Αν ναι τότε η απάντηση είναι όχι. Μπορείς να πας είτε για μια μονή 4870 ή αν θέλεις να διαθέσεις παραπάνω μια 4850Χ2 ή και 4870Χ2.

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι δεν αξίζει τα χρήματα, το scaling με quad crossfire/sli είναι απλά άθλιο...

Δημοσ.

ναι με δυο ελεγα αλλα ετσι οπως τα λετε δεν το κανω με τιποτα!παντως καλη ηταν και η καρτουλα μου!τα αξιζε τα λεφτα της!υπαρχει κατι καλυτερο απο 4870χ2?????

Δημοσ.
ναι με δυο ελεγα αλλα ετσι οπως τα λετε δεν το κανω με τιποτα!παντως καλη ηταν και η καρτουλα μου!τα αξιζε τα λεφτα της!υπαρχει κατι καλυτερο απο 4870χ2?????

Εναλλακτική της 4870Χ2 είναι η GTX295 με μικρή διαφορά επιδόσεων. Η φθηνότερη 4870Χ2 που βρήκα μόλις ήταν στα € 389,00 και η φθηνότερη 295 στα € 425.

Δημοσ.

GTX295 αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει

τα λεφτά της... βέβαια αν ρωτάς μόνο ποια είναι καλύτερη και δεν σε ενδιαφέρει το χρήμα τότε... GTX295

Δημοσ.

Δεν εχω παρει ποτε nvidia!!οχι πως δεν την γουσταρω αλλα δεν μου εχει κατσει!Δεν με ενδιαφερει το χρημα αλλα οχι να δωσω και παραπανω λεφτα για τις ιδιες επιδοσεις!και ειδα σε αλλο θεμα οτι θα πεσουν και οι τιμες και οτι βγαζουν καινουριες καρτες γραφικων,μαλλον θα κανω υπομονη!!ερχεται και η γιορτη μου οποτε κατι θα βγαλουμε παραπανω για την καρτα!

Δημοσ.
Δεν εχω παρει ποτε nvidia!!οχι πως δεν την γουσταρω αλλα δεν μου εχει κατσει!Δεν με ενδιαφερει το χρημα αλλα οχι να δωσω και παραπανω λεφτα για τις ιδιες επιδοσεις!και ειδα σε αλλο θεμα οτι θα πεσουν και οι τιμες και οτι βγαζουν καινουριες καρτες γραφικων,μαλλον θα κανω υπομονη!!ερχεται και η γιορτη μου οποτε κατι θα βγαλουμε παραπανω για την καρτα!

γαματο να βγαζεις 500ευρω οταν ερχεται η γιορτη σου:-):-):-)

καλα ρε ποιος εισαι:P:p:p

Δημοσ.

ε δεν ειπα οτι βγαλω 500!αλλα θα βαλω οτι βγαλω και θα τσονταρω και εγω για να μια πολυ καλη καρτουλα!αμεσως εσυ!!!!

Δημοσ.
ε δεν ειπα οτι βγαλω 500!αλλα θα βαλω οτι βγαλω και θα τσονταρω και εγω για να μια πολυ καλη καρτουλα!αμεσως εσυ!!!!

00020110.gif

Δημοσ.
cool δεν λες τιποτα!υπομονη μεχρι της 25 του Μαρτη και την αφιξη της καινουριας ΑΤΙ!

και η nvidia θα βγλει καινουργια τοτε να κοντραρει την ati συμφωνα με την φημη

:P:p

γιατι δεν την ονομαζουν gtx1821; :lol::lol: θα ειχε απηχηση στην ελλαδα:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...