MAGIOTA Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Έχω windows xp 2002 wmp version 11. Όταν από το net ανοίγω ένα ραδιοφωνικό σταθμό (π.χ. μελωδία, galaxy, kissfm κτλ) στον player που εμφανίζει εκεί φαίνεται ότι κάνει αναπαραγωγή , δεν αποθηκεύει στον buffer και δεν ακούγεται τίποτα. Σε άλλους σταθμους με το που κανει συνδεση ο player, κανει αποθηκευση στο byffer και μετα ακουγονται κανονικα. Εκανα απεγκατασταση το wmp και επανεγκατασταση αλλα το προβλημα δεν λυθηκε. Τι μπορω να κανω γιατι θελω οταν δουλευω (και δουλευω πολλες ωρες την μερα στοον Η/Υ) να ακούω συγκεκριμένους σταθμους και αναγκαζομαι να ακουω καποιους απο Κερκυρα, Κοζανη κτλ;;;;;;;; Ευχαριστω εκ των προτερων. ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Με όποιον browser κι αν χρησιμοποιήσεις συμβαίνει το ίδιο... ;
MAGIOTA Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Nαι. Κυρίως χρησιμοποιώ mozilla firefox, αλλά μου το κάνει και στον explorer
parsifal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 1. Έχεις εγκαταστήσει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση (11 νομίζω) του Windows Media Player από Windows Update; 2. Στον Firefox έχεις εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του WMP plugin; (Οδηγίες εγκατάστασης εδώ)
MAGIOTA Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τα έχω εγκαταστήσει και τα δυο, αλλά δυστυχώς και πάλι δεν ακούγεται τίποτα. Το κακό είναι ότι δεν μου το κάνει σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά στους περισσότερους (και μάλιστα σε αυτούς που μου αρέσουν)
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Πολύ περίεργο. Και οι 3 σταθμοί που ανέφερες ενδεικτικά στο πρώτο μήνυμά σου εδώ σ' εμένα παίζουν κανονικότατα: Για δοκίμασε να ανοίξεις τον Windows Media Player και να ακούσεις από εκεί τους σταθμούς. Τα links που πρέπει να εισάγεις στο μενού File > Open URL... φαίνονται στα παραπάνω screenshots κυκλωμένα με κόκκινο χρώμα. Επίσης, κάτι άλλο που ενδέχεται να δημιουργεί πρόβλημα: Προσπαθείς να ακούσεις τους σταθμούς από το σπίτι σου και την οικιακή σου σύνδεση ή από κάποιο δίκτυο στο οποίο εφαρμόζονται πολιτικές ελεγχόμενης πρόσβασης (π.χ. εταιρικό δίκτυο στον εργασιακό σου χώρο); Αν είσαι στη 2η περίπτωση, μήπως ο administrator του δικτύου έχει βάλει το χεράκι του, κόβοντας την πρόσβαση... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.