nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Έχω ένα εξωτερικό σκληρό USB2.0 που μέχρι πρότινος, τα Vista x86 Ultimate SP1 τον έβλεπαν κανονικότατα. Ο σκληρός είναι μόνιμα συνδεδεμένος σε μια θύρα USB της μητρικής. Απλά τον ανοιγοκλείνω από το κουμπί on-off που έχει στο πίσω μέρος(αφού προηγηθεί ασφαλής κατάργηση). Εδώ και μερικές μέρες, όταν τον ανοίγω, ακούγεται ο ήχος των Vista για τις συσκευές που USB που συνδέονται, αλλά ο σκληρός πουθενά. Ούτε στην εξερεύνηση,ούτε στα εργαλεία διαχείρισης->αποθηκευτικά μέσα, ούτε και στη διαχείριση συσκευών. Μητρική με τελευταίο BIOS εδώ και καιρό. C2D E8500 ASUS P5Q 2x2GB PC6400 ATi 4870 2x80GB SATA RAID0 1x20GB PATA 1xDVD±RW PATA
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ριξε μια ματία στην διαχειρίση συσκευων όταν ο δισκος είναι συνδεμενος εκει και πες μου για να σου πω τι να κανεις μετα
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 [...] σε άλλο μηχάνημα τι κάνει; Τον έχω βάλει όμως σε 2 Laptops και τίποτα... ούτε που ανοίγει ο σκληρός... Λογικά δεν είναι θέμα σκληρού αλλά γιατί τα laptops δεν τον βλέπουν; είναι αυτό με την τροφοδοσία από 2 usb; Μήπως δεν φτάνει το ρεύμα που δίνουν τα λαπιτόπια
VampireKiSS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μου έχει τύχει ουκ ολίγες φορές με δίσκους άνω των 500gb, όταν έχω συνδεμένες πολλές usb συσκευές (και λειτουργούν εννοείται), να μην φαίνεται ή να φαίνεται αλλά να μη λειτουργεί ο δίσκος. Δες μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο ενδεχομένως μετά από πρόσφατη προσθήκη επιπλέον usb συσκευής-ών.
nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 fg9000 δεν εμφανίζεται καν στην διαχείριση συσκευών. alexzzz δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλο μηχάνημα να τον δοκιμάσω. Είναι 3.5" σκληρός και έχει τροφοδοσία ρεύματος και 1xUSB2.0 . Η θήκη είναι της AC Ryan και ο σκληρός ένας Seagate 320GB 16MB Cache. VampireKiSS χρησιμοποιούνται 3xUSB για πληκτρολόγιο, mouse, printer και δουλεύαν όλα μαζί κανονικότατα. Στο pc υπάρχει και ένα 20άρης PATA. Έκανα την τράμπα. Έβαλα τον 320άρη στο pc και τον 20άρη στην θήκη. Και μαντέψτε... Ο 320άρης εσωτερικός πλέον δουλεύει κανονικά, και δεν βλέπει τον εξωτερικό πλέον 20άρη. Μάλλον τα έπαιξε η θήκη και ενσωματωμένος controller?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.