Deos24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα, Χρειάζομαι ένα netbook για τη δουλειά μου, το οποίο θέλω να τρέχει Windows XP, και να μπορεί να τα βγάζει πέρα άνετα με το Office 2007. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε; Ευχασιστώ πολύ!
puzzle21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Ολα εχουν xp και μπορεις ανετα να προσθεσεις τα office και να δουλεψεις.. Η ερωτηση ειναι τι οθονη προτιμας 8,9 ή 10 ιντσων? Και μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις? Προσωπικη μου αποψη αφου θες να δουλευεις οffice να πας καλυτερα σε 10 οθονη.. Αν θες κατι οικονομικο advent 4211... Εχει πολλα post εδω με ολα να τα netbook... Εγω εχω asus 1000h και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Συμπληρώνοντας τον puzzle... δεν και ένα από κοντά για παραπάνω από 5-10 λεπτά. Να σου φύγει η λάμψη της "γκατζετιάς" και να δεις αν πραγματικά κάνει για την δουλειά σου. (εγώ έχω αλλάξει 2-3 και όλο σκέφτομαι να ξαναπάρω παρόλο που δεν με βολεύουν λόγο μικρής οθόνης σε συνάρτηση με το αετίσιο βλέμμα μου)
Fileasf Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Επίσης δες και ότι τα δάχτυλά σου προσαρμόζονται άνετα στις αποστάσεις των πλήκτρων και στο μέγεθός τους. Γιατί αν πρόκειται να γράφεις, πρέπει να σε βολεύει το πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.