Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xp

vasilisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια, εχω ενα μεγαλο προβλημα εδω και μεγαλο διαστημα. εχω Windows_XP σειρα 3, και παλιοτερα ειχα την 2 σειρα και ειχα παλι το ιδιο προβλημα. λοιπον στην αρχη που εχω κανει φορματ ολα πανε μια χαρα και οταν τον ανοιγω εχει την εικονα dsc01427r.th.jpg

επειτα αφου αρχιναω και βαζω τα προγραμματα που θελω μετα απο μερικες μερες η εισοδος αλλαζει σε dsc01428k.th.jpg με αποτελεσμα οταν να παταω ΟΚ να μου βγαζει το μηνυμα problemhpx.th.png

παταω ΟΚ και εκει και μου δειχνει την φωτογραφια που εχω στην επιφανεια εργασιας και αυτο ηταν, δεν εμφανιζει ουτε "εναρξη" ουτε τα εικονιδια της επιφανειας εργασιας ουτε τιποτα, μονο την φωτο, με αποτελεσμα φορματ και φτου απο την αρχη. τι να κανω; τι φταιει;;

Υ.Γ.δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστη αυτόν, του εχω αντιβιοτικο επειδη του παιρναω αρχεια απο φλασακι που εχει επαφη με ιντερνετ σε αλλους υπολογιστες. τι να κανω;

Δημοσ.

γραψε λιγο λεπτομεριες του συστηματος σου. το αντιβιοτικο του υπολογιστη σου εφοσον δεν εχεις ιντερενετ δεν ειναι ενημερωμενο ως ποτε εχεις προβληματακι αν μεταφερεις οτιδηποτε απο το φλασακι σου.

Δημοσ.

intel pendium 4 sta 3,2

ram 1,5

ροφοδοτικο 450w

και χρησιμοποιω το kaspersky internet security 2009 greek

το οποιο εχω και στο λαπτοπ που μπαινει και αυτος στο ιντερνετ το ενημερωνω και σκαναρω οτι μπαινει στον σταθερο που εχει το προβλαμα, πρωτα στο λαπτοπ. δηλαδη ιος ειναι που φταιει;;;

Δημοσ.

Το MOM.exe είναι από τους drivers της κάρτας γραφικών, Ati έχεις, έτσι;

Μπες σε ασφαλή λειτουργία και απεγκατέστησε τους drivers της κάρτας γραφικών και ξαναβάλτους.

Αν δεν έχεις ATI, τότε πρέπει να ελέγξεις τι drivers χρησιμοποιείς.

Η αλλαγή της οθόνης υποδοχής, μάλλον είναι από το Kaspersky.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...