Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ Transcend MP3 T-Sonic 520 FM (1GB) Black 9,00 €

spamthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαν να βγάλουν κράχτη για διαφήμιση αλλα μονο σε αυτό δεν κατέληξε (περισσότερο δυσφημίστηκαν θα έλεγα), για μενα αυτο που ειναι το πιο παράξενο κ πιο ρεζίλη μαζί ειναι οτι ενω το βγάλανε απο το site το ξαναβάλανε μετα απο 2-3 μέρες, ενω σε ολους μας είχαν στείλει ότι δεν ειναι διαθέσιμο! Λαθος δεν ηταν σίγουρα αυτό!!!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πήγαν να βγάλουν κράχτη για διαφήμιση αλλα μονο σε αυτό δεν κατέληξε (περισσότερο δυσφημίστηκαν θα έλεγα), για μενα αυτο που ειναι το πιο παράξενο κ πιο ρεζίλη μαζί ειναι οτι ενω το βγάλανε απο το site το ξαναβάλανε μετα απο 2-3 μέρες, ενω σε ολους μας είχαν στείλει ότι δεν ειναι διαθέσιμο! Λαθος δεν ηταν σίγουρα αυτό!!!

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Οτι το πλαισιο μπορει να 'κρεμασει" στο σιτε τους ενα προιον και να γραφει "παραδοση σε 24 ωρες" εστω και αν εχει μονο 1 κομματι στην αποθηκη.

Αυτο ετυχε σε μενα που ηθελα να παρω 3 κομματια τον ιδιο τιτλο για το ps3 και εγραφε σε "24 ωρες"!με πηραν τηλ. και μου ειπαν δεν υπαρχουν 3 κομματια τους λεω αφου γραφει σε "24 ωρες" και μου απανταει "ναι ισχυει αυτο αλλα υπαρχει μονο ενα κομματι αυτη τη στιγμη στην αποθηκη".!!!!:lol:

Δημοσ.

Ναι ΟΚ αλλα απο την στιγμη που το βγάλανε μια φορά στο site κ δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις παραγγελίες που υπηρχαν, γιατί το βγάλανε 2 φορα?? Αν βρίσκανε αλλα 2-3 κομμάτια επρεπε να σταλούν σε αυτούς που το παράγγειλαν, απλα κ ωραία!

Δημοσ.

Μου το έστειλαν τελικά έπειτα από το email μου και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα. Δεν αλλάζω όμως την γνώμη μου ότι πρόκειται για γυφτιές. Καταστάσεις τριτοκοσμικές!

Δημοσ.

Έστειλα την καλή μου τη μαμάκα (:D) και μου πήρε ένα! Γιατί μέχρι να κατέβω πατρίδα, μάλλον θα έχουν γίνει άφαντα... 8 ευρώ, ίσως το καλύτερο deal ever!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...