ArisG88 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Με πήραν τηλέφωνο και που πρότειναν σαν εναλλάκτική στην ίδια τιμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1019503 Είναι καθόλου συγκρίσιμο με το transcend? Κι εμενα το ιδιο, δεν με πολυνοιαζει ετσι κι αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κι εμένα μου πασαρανε το innovix αλλά απ ότι διαβάζω εδώ θα τους ακυρώσω κι εγώ!! Σε ποιο τηλ παίρνω?? 800-11-12345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μια χαρά το πρόλαβα εγω και ένας συνάδελφος μου. Δεν είχαν όλα τα Πλαίσιο την ώρα που τους πήρα τηλέφωνο, και τους ρώτησα σε ποιό μπορώ να βρω και αφου μου είπαν, πήρα στο κατάστημα και τα έκανα κράτηση. Μέαα σε μία ώρα είχαμε πάει στο μαγαζί και η πωλήτρια που ήταν εκεί μας είπε ότι μόλις σήμερα τα πήραν και δεν έιχαν άλλα. Δυο τεμάχια δηλαδή. ήθελα και ένα τρίτο αλλά μετά είχε στην Γλυφάδα και μου έπεφτε κάπως μακρυά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Thanks για την γρήγορη απάντηση. Φάγανε άκυρο κ από μένα. Και φυσικά μειώθηκαν ακόμα περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Thanks για την γρήγορη απάντηση. Φάγανε άκυρο κ από μένα. Και φυσικά μειώθηκαν ακόμα περισσότερο... Προτείνω ομαδικές ακυρώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σήμερα το ξαναβάλανε στο site. Έκανα μια βόλτα και τσιμπισα 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σήμερα το ξαναβάλανε στο site. Έκανα μια βόλτα και τσιμπισα 1. έχεις δίκιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=817783&catalog=19&category=69977611 Να'σαι καλά ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- update 13:15 απο που το πηρες? πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι λάθος στο site και ότι δεν υπάρχει πουθενα , έχει καταργηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Από το πλαίσιο στο περιστέρι και από το ντουλαπάκι που άνοιξε για να το πάρει είδα ότι είχε τουλάχιστον 2-3 ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ΞΑΝΑπαρήγγειλα κι εγώ, Ελπίζω αυτήν την φορά να δείξουν περισσότερη τσίπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ΞΑΝΑπαρήγγειλα κι εγώ, Ελπίζω αυτήν την φορά να δείξουν περισσότερη τσίπα. Ε καλά ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!! Χθες λέγανε ότι δεν θα το φέρουν ξανά και σήμερα ...τσουυυπ πάλι στο site.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το ότι δεν πήρα ακόμη το αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία παραγγελίας βέβαια με κάνει και πάλι λίγο δύσπιστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Το ότι δεν πήρα ακόμη το αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία παραγγελίας βέβαια με κάνει και πάλι λίγο δύσπιστο... Θα το πάρεις σε λίγο μην ανησυχείς... Το θέμα είναι ότι θα πάρεις και ένα άλλο mail για έλλειψη διαθεσιμότητας... Εμένα προς το παρόν έχει έρθει το αυτοματοποιημένο. Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε ένα θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. :lol: Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liago86 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Χαχα εκανα και γω παραγγελια, για να δουμε... Επισης θεσσαλονικη δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε ένα θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. :lol: Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!!!!!! 13:15 μ.μ που τους τηλεφώνησα για διευκρινήσεις μου είπαν ότι καταργήθηκε το συγκεκριμένο και μάλιστα στην επισήμανσή μου ότι στο site τους φαίνεται διαθέσιμο , εξεπλάγησαν και με ευχαρίστησαν για την επισήμανση ,λέγοντας μου ότι θα το αποσύρουν άμεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 13:15 μ.μ που τους τηλεφώνησα για διευκρινήσεις μου είπαν ότι καταργήθηκε το συγκεκριμένο και μάλιστα στην επισήμανσή μου ότι στο site τους φαίνεται διαθέσιμο , εξεπλάγησαν και με ευχαρίστησαν για την επισήμανση ,λέγοντας μου ότι θα το αποσύρουν άμεσα... Ελπίζω να πάρουν ένα μάθημα και να μην ξανακάνουν τέτοιες γκάφες-"φτηνά" κόλπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.