Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ Transcend MP3 T-Sonic 520 FM (1GB) Black 9,00 €

spamthis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με πήραν τηλέφωνο και που πρότειναν σαν εναλλάκτική στην ίδια τιμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1019503

Είναι καθόλου συγκρίσιμο με το transcend?

Κι εμενα το ιδιο, δεν με πολυνοιαζει ετσι κι αλλιως :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μια χαρά το πρόλαβα εγω και ένας συνάδελφος μου. Δεν είχαν όλα τα Πλαίσιο την ώρα που τους πήρα τηλέφωνο, και τους ρώτησα σε ποιό μπορώ να βρω και αφου μου είπαν, πήρα στο κατάστημα και τα έκανα κράτηση. Μέαα σε μία ώρα είχαμε πάει στο μαγαζί και η πωλήτρια που ήταν εκεί μας είπε ότι μόλις σήμερα τα πήραν και δεν έιχαν άλλα. Δυο τεμάχια δηλαδή.

ήθελα και ένα τρίτο αλλά μετά είχε στην Γλυφάδα και μου έπεφτε κάπως μακρυά. :P

Σήμερα το ξαναβάλανε στο site. Έκανα μια βόλτα και τσιμπισα 1.

έχεις δίκιο:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=817783&catalog=19&category=69977611

Να'σαι καλά !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

update 13:15

απο που το πηρες?

πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι λάθος στο site και ότι δεν υπάρχει πουθενα , έχει καταργηθεί...

ΞΑΝΑπαρήγγειλα κι εγώ, Ελπίζω αυτήν την φορά να δείξουν περισσότερη τσίπα.

Ε καλά ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!!

Χθες λέγανε ότι δεν θα το φέρουν ξανά και σήμερα ...τσουυυπ πάλι στο site....

Το ότι δεν πήρα ακόμη το αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία παραγγελίας βέβαια με κάνει και πάλι λίγο δύσπιστο...

Θα το πάρεις σε λίγο μην ανησυχείς...:-D Το θέμα είναι ότι θα πάρεις και ένα άλλο mail για έλλειψη διαθεσιμότητας...:rolleyes: Εμένα προς το παρόν έχει έρθει το αυτοματοποιημένο.

Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε ένα θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.

:lol::lol: Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!!!!!!

Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε ένα θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας.

:lol::lol: Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Ι !!!!!!!!!

13:15 μ.μ που τους τηλεφώνησα για διευκρινήσεις μου είπαν ότι καταργήθηκε το συγκεκριμένο και μάλιστα στην επισήμανσή μου ότι στο site τους φαίνεται διαθέσιμο , εξεπλάγησαν και με ευχαρίστησαν για την επισήμανση ,λέγοντας μου ότι θα το αποσύρουν άμεσα...:P

13:15 μ.μ που τους τηλεφώνησα για διευκρινήσεις μου είπαν ότι καταργήθηκε το συγκεκριμένο και μάλιστα στην επισήμανσή μου ότι στο site τους φαίνεται διαθέσιμο , εξεπλάγησαν και με ευχαρίστησαν για την επισήμανση ,λέγοντας μου ότι θα το αποσύρουν άμεσα...:P

Ελπίζω να πάρουν ένα μάθημα και να μην ξανακάνουν τέτοιες γκάφες-"φτηνά" κόλπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...