arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εγω μεσα απο το site για ηλεκτρονικη παραγγελια του βαζω με αντικαταβολη και παραλαβη απο το καταστημα και μου βγαζει Το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας δεν υπερβαίνει τα 85 €. Θα υπάρξει επιμέρους χρέωση των μεταφορικών εξόδων (ελάχιστη χρέωση 3€). και τωρα ειδα και αυτο στο site Τώρα πλέον δεν υπάρχει ο περιορισμός και η πολυπλοκότητα του όγκου και του βάρους για τις παραγγελίες σας Για τις πόλεις Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας και Ηρακλείου Κρήτης. Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 3€ Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι Δυνατοί τρόποι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Για την υπόλοιπη Ελλάδα Παραγγελίες πάνω από 85 €: Δωρεάν αποστολή Παραγγελίες κάτω από 85€: Εξτρά χρέωση 10€ Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα κάτω από 6kg: Πιστωτική κάρτα, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Δυνατοί τρόποι πληρωμής για δέματα πάνω από 6kg ή/και μεγάλου όγκου: Πιστωτική κάρτα ή Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αρα παμε στα 11 ευρω Οπως είπα και πριν, πριν παραγγείλω πήρα και ρώτησα και μου είπε ότι για παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ εχει χρέωση μεταφορικών, και να αγνοήσω το μήνυμα. Αν πάω εκεί και μου πουν 11 πολύ απλά δεν θα το πάρω. Όχι γαι τα 3 ευρώ, αλλά για το δούλεμα.
vagpap Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Στην παραγγελία που έκανα και έβαλα "Παραλαβή από το κατάστημα", ενώ έβγαλε την παραπάνω ειδοποίηση, στην τελική τιμή εμφάνισε μόνο 8€, και όχι 11€, ενώ αντίστοιχη ήταν η τιμή και στο email επιβεβαίωσης.
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εμεις που το παραγγείλαμε λέτε να έρθει η να μας στείλουν κανένα μαιλ, οτι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο??
markelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 thx φίλε, τσίμπησα ένα. αλήθεια στη στουρνάρη το κατάστημα πότε θα ανοίξει επιτέλους; Αν εννοείς αυτό.. http://www.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?show=01.Athens.02.Center.Stournari19
vagpap Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σχετικά με την παραγγελία σας μέσω internet θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρουσιάστηκε ένα θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά της παραγγελίας σας. Ήταν για άλλη μια φορά αναμενόμενο... Η απάντηση στο ότι το site συνεχίζει και το δείχνει διαθέσιμο: "Δεν έχει τραβήξει ακόμα τα νέα αποθέματα για αυτό και το δείχνει διαθέσιμο"...
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 καλα δεν παιζονται στα καταστήματα θεσσαλονικης είχανε 3 κομμάτια μονο στη καλαμάρια (κέντρο ουτε για δείγμα) για παραγγελία μέσω νετ πάλη δεν είχανε κομμάτια κ κατα αλλα το βγαζουνε κ σαν προσφορά?? Για το eshop λέμε αλλα κ το πλαίσιο δεν πάει παρακάτω!! πηρα τηλ. δεν υπάρχει διαθέσιμο κ αν θέλεις να συνεχίσεις τη παραγγελιά μέχρι να ερθει θα πρέπει να την αλλάξουν σε παράδοση μέσω κουριερ οποτε +3 ευρω. Εγω την ακύρωσα βεβαία!
gbouros Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εμεις που το παραγγείλαμε λέτε να έρθει η να μας στείλουν κανένα μαιλ, οτι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο?? Εγώ παράγγειλα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί είχα email ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και να επικοινωνήσω μαζί τους. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα φέρουν από Τετάρτη καινούργια παρτίδα και με ρώτησαν αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία. Δεν βιάζομαι οπότε θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη (και όπως μου είπαν δεν θα αλλάξει η τιμή). Σε λίγες μέρες τα νεώτερα.
arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εγώ παράγγειλα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί είχα email ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και να επικοινωνήσω μαζί τους. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα φέρουν από Τετάρτη καινούργια παρτίδα και με ρώτησαν αν θέλω να ακυρώσω την παραγγελία. Δεν βιάζομαι οπότε θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη (και όπως μου είπαν δεν θα αλλάξει η τιμή). Σε λίγες μέρες τα νεώτερα. +1 κι εδω, ακριβώς το ίδιο μου είπαν, δεν θα αλλάξει το ποσό, και θα παραλάβω από κατάστημα από Τετάρτη. Επίσης ρώτησα αν στο μεταξυ αλλάξω γνώμη και θέλω να ακυρώσω, και μου είπε κανένα πρόβλημα.
IVIetaCreatoR Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Με πήραν τηλέφωνο και που πρότειναν σαν εναλλάκτική στην ίδια τιμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1019503 Είναι καθόλου συγκρίσιμο με το transcend?
greekmm Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Με πήραν τηλέφωνο και που πρότειναν σαν εναλλάκτική στην ίδια τιμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1019503 Είναι καθόλου συγκρίσιμο με το transcend? Και εμένα το ίδιο μου είπαν αλλά το θεωρώ απαράδεκτο το όλο σκηνικό και οι δικαιολογίες του στυλ...δεν ενημερώνεται online η σελίδα μας για το απόθεμα (το παρήγγειλα στις 16:30 και κατέβηκε απο το site στις 23:30 περίπου), μπήκε καταλάθος στο site κτλ κτλ... Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει κ.κ του Πλαισίου...Αυτά ειναι πρακτικές μικρομάγαζων.. Επίσης ασόβαρο είναι ότι σε άλλους είπαν ότι θα το φέρουν την Τετάρτη, σε άλλους σε 2 βδομάδες και σε άλλους καθόλου... Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι αν κάνουν μια μ....ια πρέπει να πληρώνουν και όχι να αναλώνονται σε αστείες δικαιολογίες... Το πιο απλό και έντιμο για τους πελάτες ήταν να τους ικανοποιήσουν όλους έστω και αν έχαναν 500-1000 ευρώ. Η δυσφήμηση πάντα βλαπτει περισσότερο και τα "φτηνά" κόλπα επίσης.
papayios Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Με πήραν τηλέφωνο και που πρότειναν σαν εναλλάκτική στην ίδια τιμή λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1019503 Είναι καθόλου συγκρίσιμο με το transcend? Οχι φυσικα .
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 δε ξέρω αλλα με φαίνεται ότι έβαλε αυτογκόλ το πλαίσιο με την όλη φάση!
arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κάνει μαντάρα το Πλαίσιο. Κι εμένα μου πάσαραν το Inovix (?????) και αρνήθηκα. Το καλό είναι ότι τουλάχιτον το πρότειναν αντι να μας γειώσουν κατευθείαν, το κακό είναι ότι σαφώς δεν είναι αντίστοιχης ποιότητας.
JohnMik Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κι εμένα μου πασαρανε το innovix αλλά απ ότι διαβάζω εδώ θα τους ακυρώσω κι εγώ!! Σε ποιο τηλ παίρνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.