Προς το περιεχόμενο

ati crossifre

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλη μια απορια για σημερα.σε mobo με x58 chipset μπορει καποιος να βαλει 3 καρτες ati?ως τωρα ηξερα οτι γινετε μονο στην πλατφορμα spider.και πως συνδεονται μεταξυ τους οι connectores?κατι αποριες που εχω και εγω.το moboειναι asus to revolution

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι νομίζω ότι μπορείς αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...

για τα bridges δεν είμαι σίγουρος, νομίζω 1 με 2 και 2 με 3

Δημοσ.

δεν μιλαω για κορυφαιες καρτες.απλα τωρα εχω 2 χ 3650 silent και εχω και αλλη μια στα χερια μου και για αυτο ρωταω αμα μπορει να μπει και μια τριτη.για αυτω ρωταω αν το εχει κανει κανεις σε mobo εκτος απο πλατφορμα spider

• Super Moderators
Δημοσ.

για τις συγκεκριμένες κάρτες δεν ξέρω Αλεξ :-(

John λέει στο αρχικό post, Χ58 Asus

Δημοσ.

ρε παιδια ψαχνω και εγω μια 3870x2 για crossfire και ηθελα να ρωτησω,αξιζει να την παρω!ποσο θα ανεβει η αποδοση????????

Δημοσ.

μερικες μητρικες υποστηριζουν και 3η καρτα γραφικων αλλα οχι σε 16χ pci express θα πρεπει να την συνδεσεις σε 4χ την 3η καρτα..τωρα για την ασυς δες τα χαρακτηριστικα να δεις αν παιζει κατι τετοιο

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδια ψαχνω και εγω μια 3870x2 για crossfire και ηθελα να ρωτησω,αξιζει να την παρω!ποσο θα ανεβει η αποδοση????????

έχεις ήδη μια 3870Χ2 και θες και 2η για crossfire? δεν αξίζει η αύξηση επιδόσεων είναι για γέλια

Δημοσ.

nai θα ειναι μικρη η αποφδοση για τα λεφτα που θα δωσεις εκτος αν ειναι να δωσεις τιποτα 100 150 ευρω οποτε οκ.εκτος αν πουλησεις αυτην και παρεις μια πιο καινουρια.παντως βλακεια να εχεις 2 καρτες και τελικα να κερδιζεις απο τα τρια το μακρυτερο.στα μισα τεστ που εβλεπα και με triple sli η τριτη καρτα δεν εκανε διαφορα.bottle neck ελεγαν.τελικα εβαλα 2 χ 4850 και τελος.οι 3650 θα πανε για πουλημα.βεβεα με τα λεφτα που κανουν αυτες οι 2 θα μπορουθσα να παρω καμια 4870 επι 2 η να παρω την asus την dark knight.οπως και με 50 ευρω παραπανω θα επερνα 4870 με ddr5.δεν με νοιαζει διοτι το πλαισιο δεν τις εχει και δεν εχω ορεξη να μπλεξω με eshop.το εχω σιχαθει παρολο που εχω αγορασει τρελα.αυτο το pc Θελω να ειναι πλαισιο οσο γινετε παρα eshop.βαρεθηκα με τα θεματα εγγυησεων εκει.τεσπα.τωρα τις πηρα.αμα το ειχα αποφασισει μια μερα νωριτερα και τις επερνα απο ιντενρετ θα ειχαν και 10 ευρω πιο φτηνα.αλλα ειμαι δυσκολος στις αποφασεις.για αλλες πηγα αλλες πηρα.τωρα μαλλον κανεις δεν ξερει τι γινετε με triple quad ati crossifre.μαλον se spirder θα παιζει τωρα με τους connectors πως ποιος ξερει.το revolution παιρνει 4 καρτες αλλα δεν ξερω αν τις περνει για να παιζουν σαν μια η απλα για να εχεις 8 Monitor.γιατι το revolution ειναι workstation και απλα περηφανευονται οτι περνει 4 καρτες αμα χωρεσουν και οτι βγαζεις 8 Monitor.δεν λεει κατι για παραπανω απο 2 για crossifre η 3 για sli

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...