Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ACER ASPIRE 5920G

UzumakiNaruto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,έχω πρόβλημα με το DVD-RW του laptop μου,δεν κάνει εγγραφή.Αναπαραγωγή κάνει μια χαρά μιας ταινίας,αλλά όταν ανοίγω το nero ή εγγραφή μέσω windows τότε μου δείχνει οτί η εγγραφή είναι επιτυχής αλλά το DVD είναι άγγραφο και δεν έχει γραφτεί καθόλου το DVD από κάτω.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ:-D

Δημοσ.

Εάν ο οδηγός dvd-rw είναι pioneer slim, πολύ πιθανό νάναι προβληματικός οπότε πήγαινε για αλλαγή προτού σε "τρελλάνει" με τα κουφά του.

Απο πλευράς software, μπορείς να κάνεις τα εξής:

1. Σιγουρέψου σε έναν άλλο υπολογιστή, ότι τα "άγραφα" είναι όντως άγραφα.

2. Δές εάν υπάρχουν εγγραφές προγραμμάτων στην "Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων" και σβήστες. (Στα Xp : Ο υπολογιστής μου, δεξί Ιδιότητες, Για Προχωρημένους, Επιδόσεις, ρυθμίσεις, Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων).

Μού έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα στα xp με acer και λύθηκε με αυτόν τον τρόπο, όπου είχαν περάσει εγγραφές απο το dvdfab. Ειναι κουφό, βέβαια και ενδέχεται να είναι σύμπτωση, αλλά...

3. Δές τι πρόγραμμα έχεις εγκαταστήσει τελευταία και εάν μπορείς απεγκαταστησέ το και δοκίμασε.

4. Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή με ένα άλλο πρόγραμμα, π.χ burrn.

5. Επανεγκατάσταση του nero.

Δημοσ.

Το laptop μου έχει vista.Έχω απεγκαταστήσει το nero και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Έχω γράψει με άλλο πρόγραμμα,αλλα πάλι τα ίδια.Δέν ξέρω τι οδηγό έχω.Τα άγραφα τα χω δοκιμάσει σε άλλο pc(εκεί το συμπέρανα το πρόβλημα:-()Το laptop είναι καινούργιο.Καμιά άλλη λύση pleaseeeee γιατί εχει γεμίσει ο σκληρός σου και έχει ''βαρύνει'' το σύστημα:mad:

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Το laptop μου έχει vista.Έχω απεγκαταστήσει το nero και πάλι το ίδιο πρόβλημα.Έχω γράψει με άλλο πρόγραμμα,αλλα πάλι τα ίδια.Δέν ξέρω τι οδηγό έχω.Τα άγραφα τα χω δοκιμάσει σε άλλο pc(εκεί το συμπέρανα το πρόβλημα:-()Το laptop είναι καινούργιο.Καμιά άλλη λύση pleaseeeee γιατί εχει γεμίσει ο σκληρός σου και έχει ''βαρύνει'' το σύστημα:mad:

Ευχαριστώ

Με διαφορετικά δισκάκια δοκίμασες ;

Ποιό άλλο πρόγραμμα εγγραφής χρησιμοποίησες; Δεν γραφονται μόνο τα dvd h kai τα cd;

Registry exeis καθαρίσει καμμιά φορά;

Δημοσ.

Δισκάκια χρησιμοποιώ philips αλλά δοκίμασα και sony και tdk αλλά το ίδιο πράγμα.Το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα ήτανε ένα που είχε από μόνο του το laptop.Tώρα για registry δεν καταλαβαίνω τι λες.:-)SORRY που σε δυσκολεύω.

Δημοσ.

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε αν λειτουργικά είναι οκ και μετά να ψάξουμε αμα υπάρχει λύση.Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...