Προς το περιεχόμενο

code 43 Προβλημα με 4870χ2

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως αναφερεται και στον τιτλο εχω προβλημα με την παραπανω καρτα...Μου βγαζει οτι

one of your display cards had been disabled because the display driver wasnt compatible with the vga card.

Και οταν παω στην διαχειριση υλικου,στο display adapters(προσαρμογεις ο8ονης πρεπει να ναι...)μου βγαζει 2 4870χ2 και στην μια ενα τριγωνακι με ενα 8αυμαστικο!Δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα μεχρι τωρα...Βεβαια δν εχω παιξει και παιχνιδια...Ηξερα οτι η καρτα αυτη ειναι μπελας αλλα ηταν καλη ευκαιρια να την αγορασω...Υπαρχει καποια λυση?Καποιοι stable drivers?Εγω κατεβασα τους τελευταιους και μονο το display driver...Τι εχετε να μου προτεινετε?

Ξεχασα να αναφερω που βλεπω αυτο το code 43...οταν παταω διπλο κλικ πανω σε εκεινο το εικονιδιο που εχει το τριγωνακι με το ερωτιματικο μου βγαζει τις κλασσικες πληροφοριες αλλα αντι να γραφει οτι αυτη η συσκευη δουλευει κανονικα μ βγαζει αυτο το πραμμα...

Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

Δημοσ.

Tωρα περναω ξανα με catalyst...Σε Vista Ultimate 64bit...Πονοκεφαλος ειναι η καρτα αλλα πιστευω τουλαχιστον να αξιζει...

Eδω ειναι και τα ss!

Δημοσ.

Δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα μεχρι τωρα...Κανονικα παιζω...Εχω λιωσει στην Dota...Aλλα και ενας φιλος που την εχει ειχε το ιδιο προβλημα και εκανε bios update στο mobo του και ολα καλα...Εγω ομως εχω το τελευταιο bios για την mobo μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...