Προς το περιεχόμενο

Βιβλία, CD και ρούχα μέσω Internet;

portishead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να αγοραζεις βιβλια,σιντι και ρουχα απο ιντερνετ.Οι τιμες των ηλεκτρονικων καταστηματων ειναι καλιτερες απο βιβλιοπωλεια αλλα την διαφορα την καλυπτουν τα μεταφορικα εξοδα.Π.Χ ενα βιβλιο κανει 10 ευρω αλλα με τα μεταφορικα φτανει τα 15.Σαφως για πολλα αξιζει αλλα οταν ειναι για 1-2 βιβλια η ενα ζευγαρι παπουτσια ας πουμε αξιζει?Δεν ειναι ακριβως ερωτηση απλα θελω να ξερω αν το σκεφτομαι σωστα η αν υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφτει....

Υ.Γ Κανενα καλο σαιτ για βιβλια cd και κυριως ρουχα???

Ευχαριστωωωω

Δημοσ.

κοιτα αν η διαφορα ειναι μεγαλη και αξιζει παρε απεξω αλλα αν ειναι για 5ευρω που λεει ο λογος υποστηριξε το ελλαδισταν. για τα παππουτσια και ρουχα ειναι λιγο ευαισθητα καθως μπορει να μην ταιριαζουν επανω σου εφοσον δεν μπορεις να τα δοκιμασεις εκτος αν εχεις την ευκαιρια να ειναι ακριβως το ιδιο με εδω. αν θελεις παππουτσια αθλητικα ειναι το eastbay.com εχει και ρουχα αλλα και αυτα αθλητικα

Δημοσ.
Δεν ειναι ακριβως ερωτηση απλα θελω να ξερω αν το σκεφτομαι σωστα η αν υπαρχει κατι που δεν εχω σκεφτει...

Για μικρές διαφορές θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει απλά στα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι συνήθως πιο μεγάλη η ποικιλία. Επίσης δεν ξέρω που είσαι αλλά αν εγώ εδώ στην Καβάλα πάω σε κατάστημα και δεν έχουν κάτι και χρειαστούν να το παραγγείλουν πιο πιθανό είναι να το έχω στα χέρια μου πιο μπροστά αν το παραγγείλω μόνος μου.

Δημοσ.

Εγώ ψωνίζω εδώ και καιρό από το ebay κυρίως διάφορα, από μικροπράγματα, μεχρι ρούχα και αθλητικά είδη. Οι τιμές τους έχουν αρκετά πιο χαμηλές, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο μιας και κυκλοφορούν άπειρες απομιμήσεις.

Δημοσ.
http://www.ebay.co.uk θα σου πω μια πρόσφατη αγορά που έκανα , πήρα μια μπλούζα rolling stones απο Αμερική παρακαλώ 18 euro με τα μεταφορικά και σε 2 βδομάδες είδα την ίδια ακριβώς σε μαγαζί 70 euro !!!
Δημοσ.
Εγώ ψωνίζω εδώ και καιρό από το ebay κυρίως διάφορα, από μικροπράγματα, μεχρι ρούχα και αθλητικά είδη. Οι τιμές τους έχουν αρκετά πιο χαμηλές, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο μιας και κυκλοφορούν άπειρες απομιμήσεις.

Τις απομιμησεις πως τις καταλαβαινεις δηλαδη? Λιγο δυσκολο το βλεπω.

Δημοσ.
http://www.ebay.co.uk θα σου πω μια πρόσφατη αγορά που έκανα , πήρα μια μπλούζα rolling stones απο Αμερική παρακαλώ 18 euro με τα μεταφορικά και σε 2 βδομάδες είδα την ίδια ακριβώς σε μαγαζί 70 euro !!!

Δεν εχω αγορασει ποτε απο ε-μπει.Εχω ακουσει για διαφορες 'απατες'.Οταν μιλαμε για μικρα ποσα δεν εγινε και τιποτα.Αλλα οταν ειναι για πολλα λεφτα?πως μπορεις να εισαι σιγουρος?Απο ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα(βιβλια,σιντι,ρουχα) ειναι 5ευρω τα μεταφορικα.Ποσο θα ειναι τα μεταφορικα πανω κατω απο αμερικη και ποσο απο αγγλια?

Να τονισω οτι ειμαι επαρχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...