question mark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εχω μια παλιά κάρτα ήχου και την είχα φυλάξει στο συρτάρι όπου εκεί τοποθετώ ότι h/w μου περισσεύει απ τις αναβαθμίσεις. Πριν απο λίγο άνοιξα το συρτάρι για να βρω ένα καλώδιο που ήθελα. Πάνω σε ένα άλλο καλώδιο είδα κάτι υγρά τα οποία είχαν ξεραθεί πάνω στα βύσματα του καλωδίου. Και ψάχνοντας είδα ότι από τη κάρτα ήχου είχαν βγει αυτά τα υγρά, τα οποία είχαν ξεραθεί και στο συρτάρι αλλά και στο σακουλάκι όπου είχα τη κάρτα. Παραθέτω κάποιες φώτο μήπως ξέρει κανείς να μου εξηγήσει τι υγρά είναι αυτά; το συρτάρι και δύο φώτο απ' τη κάρτα.φώτο 1, φώτο 2 Επίσης έχει και μία μυρωδιά κάπως σαν τα υγρά της μπαταρίας...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Τη καρτα σκετη μπορεις να τη βγαλεις φωτο? Κατι μου λεει οτι καποιος πυκνωτης δε...
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μεγάλε, μήπως τα έβγαλες μέσα στο συρτάρι και ξέχασες να τα μαζέψεις;:lol::lol:
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Γιατι εσενα μυριζουν σαν υγρα μπαταριας?
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 ηλεκτρολύτης είναι λογικά κάνας πυκνωτής ζαλίστηκε όπως λέει και ο Goergeman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.