Προς το περιεχόμενο

Τιμές σκληρών δίσκων...Γελοιότητες

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον βρήκαμε και το σκοπό της "κρίσης" να γίνει το δολλάριο πιο δυνατό από το ευρώ!Χαχαχαχαχ!

Εγώ ξέρω οτι όταν υπάρχει μειωμένη ζήτηση μειώνονται και οι τιμές (νόμος προσφοράς-ζήτησης) αλλά αυτό το έχω κάνει πριν πολλά χρόνια στο σχολείο.Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι γιατί απ'οτι βλέπω αντί να μειώνονται,αυξάνονται οι τιμές.

Δημοσ.
έχει πάρει κανένας σκληρό δίσκο lacie ; Είναι φτηνοί αλλα είναι καλοί ;

Απο οσους εχω δει...μακρια...2 στους 3 κρασαραν χωρις πολλες διαδικασιες!

Προτιμησε καποιον επωνυμο (οχι οτι δεν εχουν οι lacie επωνυμους δισκους μεσα τους).

Δημοσ.
Μάλλον βρήκαμε και το σκοπό της "κρίσης" να γίνει το δολλάριο πιο δυνατό από το ευρώ!Χαχαχαχαχ!

Εγώ ξέρω οτι όταν υπάρχει μειωμένη ζήτηση μειώνονται και οι τιμές (νόμος προσφοράς-ζήτησης) αλλά αυτό το έχω κάνει πριν πολλά χρόνια στο σχολείο.Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι γιατί απ'οτι βλέπω αντί να μειώνονται,αυξάνονται οι τιμές.

Αναλόγος φιλε, παλαιά έλεγαν (πριν 15-20χρονια) οτι ο ελληνας μπορει να μην εχει να φαει αλλα το βιντεο θα το παρει.Ετσι και τωρα αφου βλεπεις ατομα να σκανε 650 ευρω το λιγοτερο να παρουν i7920 + ramddr3+ mobo, κοροιδα ειναι αυτοι να μην τα ανεβαζουν.Δεν τους κανουν ενα εμπάργκο εκει να τους αλαξουν τα φωτα, αλλα συννενουν στην πολιτικη τους.

Στο στρατο αυτο λεγεται μ....σι και προστιμο, :X

Δημοσ.

Αρχικά καταχωρημένο από nikosgs2 viewpost.gif

μακριά απο VERTEX προβληματικό προιόν

μια χαρα δισκοι ειναι οι vertex και μαλλιστα απο τους πιο γρηγορους. εχω τον 30ρη και εκτος του οτι παει σφαιρα κανοντας το veloci raptor να φαινεται σκληρος της σειρας δεν εχει και κανενα απολυτως προβλημα και αμα με το καλο παθει εχει μια χαρα 2 χρονακια εγγυησουλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...