Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για κατέβασμα και αποθήκευση ολόκληρης της ιστοσελίδας στο pc

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ιστοσελίδα και θέλω να κάνω κάποιες αλλάγες αλλά το back up που είχα κρατήσει σε κάποιο φορητό δίσκο χάθηκε μαζί με το δίσκο(μετά απο πτώση) και ζητάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κατεύασω και να αποθηκεύσω στο pc μου την συγκεκριμένη ιστοσελίδα ολόκληρη για να μπορέσω να κάνω τις αλλαγές που θέλω και να την ανεβάσω μετά σε νεο server...

Υπάρχει κάτι???

Δημοσ.
Έχω μια ιστοσελίδα και θέλω να κάνω κάποιες αλλάγες αλλά το back up που είχα κρατήσει σε κάποιο φορητό δίσκο χάθηκε μαζί με το δίσκο(μετά απο πτώση) και ζητάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κατεύασω και να αποθηκεύσω στο pc μου την συγκεκριμένη ιστοσελίδα ολόκληρη για να μπορέσω να κάνω τις αλλαγές που θέλω και να την ανεβάσω μετά σε νεο server...

Υπάρχει κάτι???

Στα προγράμματα πλοήγησης του παγκοσμίου ιστού Opera και Firefox ενώ βρίσκεσαι στην σελίδα το πάτημα του συνδυασμού πλήκτρων CTRL+U δίνει τον κώδικα της σελίδας. Στο πρόγραμμα πλοήγησης του παγκοσμίου ιστού Internet Explorer ενώ βρίσκεσαι στην σελίδα το πάτημα της επιλογής Προέλευση από το μενού Προβολή δίνει τον κώδικα της σελίδας. Υπάρχουν και άλλα προγράμματα πλοήγησης του παγκοσμίου ιστού τα οποία έχουν τον δικό τους τρόπο εμφάνισης του κώδικα μιας σελίδας.

Μετά.

Δημοσ.

Εαν υπάρχουν κάποια λίνκς που θέλεις να ακολουθήσεις και είναι πολλά και βαριέσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το webzip

Δημοσ.

Βασικά θέλω να κατευάσω οτι υπάρχει ανεβασμένο στο server...Δηλαδή φωτογραφίες και όλο το html.

1-2 προγράμματα που δοκίμασα δεν έκαναν τίποτα.

Δημοσ.
Βασικά θέλω να κατευάσω οτι υπάρχει ανεβασμένο στο server...Δηλαδή φωτογραφίες και όλο το html.

1-2 προγράμματα που δοκίμασα δεν έκαναν τίποτα.

Δεν έχεις Control Panel που να σου δίνει την επιλογή για Backup?

Μήπως έχεις και δεν το έψαξες αρκετά? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...