Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 γιατί υπάρχουν καλύτερα UPS και γιατί το συγκεκριμένο είναι "μικρό" και μάλλον όχι Line Interactive
panagos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 UPS πολύμπριζο είναι.. Το έχεις δοκιμάσει και δεν σε ικανοποίησε; edit/ Αφού υπάρχουν καλύτερα πρότεινέ μας κάποιο.. γιατί εγώ δεν έχω βρει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 δεν είπα ότι είναι χάλια αλλά ότι δεν αξίζει... το topic δεν ζητάει προτάσεις για UPS αλλά κανονικά πολύμπριζα...
panagos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Θέλω να αγοράσω ένα πολύμπριζο αλλά το θέλω κορυφαίας ποιότητας και να έχει και ασφάλεια για προφύλαξη από υψηλές τάσεις ρεύματος. Αυτό ακριβώς ζητάει ο zoranb. Όταν εσύ λες "κανονικά πολύμπριζα".. τί εννοείς; Επειδή λέει ups σημαίνει πως δεν είναι πολύμπριζο; Ό,τι ζητάει ο zoranb, του το δίνει και με το παραπάνω. Στο τέλος αυτός θα κρίνει τί θέλει.. Το έχεις δοκιμάσει αυτό που προτείνω και λες οτι δεν αξίζει; Ή το είπες έτσι...;
zoranb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 παιδιά κοιτάξτε... μην τσακώνεστε, εντάξει αντικειμενικά όμως μάλλον κι εμένα μου φαίνεται μικρό το συγκεκριμένο για χρήση ώς ups? 450w μάλλον λίγα μου φαίνονται ε? με μια 24άρα lcd, υπολογιστή και μερικά περιφερειακά modem/router, external hd, τηλέφωνο, ρολόι ξυπνητήρι, πορτατίφ ε μάλλον μαζεύονται αρκετά πάνω από τα 450, έτσι δεν είναι? πάντως για πολύμπριζο καλό φαίνεται έτσι δεν είναι?
panagos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Εκτός απο την lcd και το pc σου, τα υπόλοιπα που γράφεις δεν καίνε τίποτα. Εγώ σε ένα τέτοιο πολύμπριζο βάζω 2 pc (με 20" οθόνες) και 2 laptop 17άρια εύκολα..(για κάτι lan parties που κάνουμε).
zoranb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 ώχ ξεχασα πως είναι και το laptop και επιπλέον πως δεν είναι pc ο υπολογιστής μου αλλά macpro , επιπλέον το ups πρέπει να μπορεί να κάνει και cold start τον υπολογιστή κ την οθόνη όταν δεν υπάρχει ρεύμα, αυτό μπορεί?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Αυτό ακριβώς ζητάει ο zoranb. Όταν εσύ λες "κανονικά πολύμπριζα".. τί εννοείς; Επειδή λέει ups σημαίνει πως δεν είναι πολύμπριζο; Ό,τι ζητάει ο zoranb, του το δίνει και με το παραπάνω. Στο τέλος αυτός θα κρίνει τί θέλει.. Το έχεις δοκιμάσει αυτό που προτείνω και λες οτι δεν αξίζει; Ή το είπες έτσι...; τότε κάλιστα μπορεί να πάρει ένα καλύτερο και αρκετά πιο μεγάλο UPS που είναι και Line Interactive όχι Stand By όπως το συγκεκριμένο που προτείνεις...
zoranb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 η διαφορά του line interactive και standby ποιά είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.