Προς το περιεχόμενο

ποιοτικό πολύμπριζο

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα πολύμπριζο αλλά το θέλω κορυφαίας ποιότητας και να έχει και ασφάλεια για προφύλαξη από υψηλές τάσεις ρεύματος. Ο λόγος είναι επειδή τις προάλες πήγα να συνδέσω στο παλιό πολύμπριζό μου την μετασχηματιστή για τον εξωτερικό σκληρό μου και με το που τον "μπρίζωσα" κάνει ένα τσαφ και καίγεται! Έλεος, προφανώς κάποιο βραχυκύκλωμα έγινε τη στιγμή που τον σύνεδεα στη μπρίζα του πολύμπριζου. Τώρα πιά φοβάμαι να μην ξανασυμβεί και γιατό θέλω κάτι που να είναι καλό και ασφαλές! Έχει κανείς προσωπική εμπειρία να μου συστήσει?

Δημοσ.

αν ειχε γινει βραχυκυκλωμα στο πολυμπριζο θα ειχε βγαλει την καπνα απο μεσα και σιγουρα και φλογα... (χθεσινοβραδυνο συμβαν) οποτε του μετασχηματιστη προβλημα.... τωρα αν θες αλλο πολυμπριζο πηγαινε πλαισιο και παρε ενα απο αυτα τα απλα legrant και παρε και μπριζα για υπερταση απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα..αλλα η καλητερη λυση ειναι ενα ups!

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε κάποιο της APC...αν έχει και εγγύηση (χρημάτων) σε περίπτωση που καεί κάποια συσκευή όταν την έχεις πάνω του ακόμα καλύτερα :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701041

Η συσκευή συνοδεύεται από εγγύηση της MGE που καλύπτει αξία έως 25,000 ευρώ σε αξία συσκευών σε περίπτωση δυσλειτουργίας και βλάβης τους από διακυμάνσεις του ρεύματος
  • Super Moderators
Δημοσ.

απαγορεύονται τέτοιου είδους ερωτήσεις :P

αν έχεις προσέξει κλειδώνονται topic για τέτοια πράγματα :o

Δημοσ.

Εμένα άλλη είναι η απορία μου: πώς στο καλό είναι δυνατόν να αποδείξεις πως η συσκευή που σου κάηκε ήταν πάνω σε αυτό το πολύμπριζο? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτού του τύπου τις "εγγυήσεις"...

Δημοσ.

Τέλος πάντων, αυτό που πρότεινε ο ThReSh παίζει να είναι καλό λόγω μάρκας (όχι λόγω χρημάτων). Πάντως αν δεν γνωρίζεις από ηλεκτρονικά και περί μεθόδων προστασίας υπέρτασης κι αν δεν ανοίξεις τη συσκευή να ρίξεις ένα βλέφαρο με τα ματάκια σου δεν μπορείς να ξέρεις. Κυκλοφορεί πολύ μούφα και υπάρχουν λογιών-λογιών ασχέτως τιμής.

(έχω επίσης ένα Merlin Gerin εδώ και 8 χρόνια που το είχα πάρει αρκετά ακριβό από το ΠΛΑΙΣΙΟ τότε, μέχρι στιγμής έχει κρατήσει μπορώ να πω)

Δημοσ.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου: πώς στο καλό είναι δυνατόν να αποδείξεις πως η συσκευή που σου κάηκε ήταν πάνω σε αυτό το πολύμπριζο? Ποτέ δεν κατάλαβα αυτού του τύπου τις "εγγυήσεις"...

Εγώ νομίζω πως απλώς ελέγχουν εάν έχει πρόβλημα η συσκευή (το πολύμπριζο), εάν βρούν κάτι μεμπτό, ε τότε σε αποζημιώνουν! Αποκλείεται να κοιτάζουν μόνο την καμένη δικιά σου συσκευή, σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει κάτι στραβό και στη δικιά τους, ώστε να προκαλέσει το κάψιμο! ;)

Δημοσ.

δυο μαρκες προτεινω

apc / mge (merlin gerin)

μολις πηρα ενα πολυπριζο εξαπλο mge και με 17 ευρω θεωρω οτι ειναι πολυ καλο απο ποιοτητα κατασκευης

και με προστασια για το τηλεφωνο

στα μουλτιραμα πρεπει να το πηγαν 12 ευρω το μαρτιο

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι πραγματικά ποιοτικό καλύτερα να στραφείς σε κάτι τέτοιο. Έχω 5 στο σπίτι (λόγω home cinema, pc κτλ) και πραγματικά έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...