Tecktonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Απίστευτο πρόβλημα στο μσν.. Λοιπόν.. Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω Log In.. Όταν με το καλό συνδέομαι μετά απο πολύ λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει το εξής σφάλμα.. --> " Windows Live Communications Platform" και με "πετάει" απο το μσν.. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει.. Ευχαριστώ Εκ τον πρωτέρων...
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Για κατέβασε από εδώ το contacts πας διορθωθεί!!{Απεγκαθηστώνας βέβαια με το ZapMessenger το MSN!!} http://messengergeek.spaces.live.com/blog/cns!E3785B1281BBDA1!868.entry
Tecktonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δοκίμασα με το Contacts και δεν γίνεται.. Τίποτα άλλο? Είναι πολύ σπαστικό.
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Σου εγκαταστάθηκε ή..(το contact εννοώ)?? Δοκίμασες να του κάνεις full απεγκατάσταση και να το ξαναεγκαταστήσεις??
Tecktonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πάω να το εγκατεστήσω και μου λέει το εξής "Newer version of contacts platform is already installed". Αυτό που λές ειναι δοκιμασμένο? με την πλήρη απεγκατάσταση..
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Γιατί τι φοβάσαι να το απεγκαταστήσεις(το msn)??Δοκίμασε επίσης να πατήσεις δεξί κλικ κατάργηση και μετά να το εγκαταστήσεις....(για το contacts μιλάω τώρα) Το msn το έχεις απεγκαταστήσει με το Zapmessenger που σου είπα παραπάνω??Αν όχι κάνε το και μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις το contacts;)
Tecktonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν χάνω να δοκιμάσω.. Θα το κάνω και θα ποστάρω για τυχόν εξέλιξη αδελφέ..
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Για δες εδώ. Το παιδί από εκεί είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα... Ενημερωτικά,δε διάβασα αυτά που προτείνουν...Ρίξε όμως μια ματιά.
Tecktonik Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτό με τα contacts άκυρο ... το έκανα και reinstall και τίποτα.. Αρχίζει και γίνεται κατι παραπάνω απο σπαστικό Τίποτα άλλο κανείς?? Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μετά απο ώρες που προσπαθούσα να διορθώσω αυτό το ERROR ξαφνικά ειναι όλα οκ. Θα φταίω αν κατεβάσω καντήλια στην κυρία Microsoft?
artidea Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με τα contacts άκυρο ... το έκανα και reinstall και τίποτα.. Αρχίζει και γίνεται κατι παραπάνω απο σπαστικό Τίποτα άλλο κανείς?? Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μετά απο ώρες που προσπαθούσα να διορθώσω αυτό το ERROR ξαφνικά ειναι όλα οκ. Θα φταίω αν κατεβάσω καντήλια στην κυρία Microsoft? και εμένα ξαφνικά όλα οκ αλλα μετά απο μια επανεκκίνηση πάλι τα ίδια........ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ......
coreygaylas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μη τη ψαχνετε με το msn...ειναι το πιο buggιασμενο προγραμμα στον πλανητη μετα το Steam...προβληματα απο το πουθενα
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν τα έχω πάρει τρελά. Το γνωστό πρόβλημα και δεν ξέρω πως να το λύσω. . .
El Tsompa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα οταν απεγκατέστησα το Nvidia network access manager.Αν έχεις μητρική με chipset Nvidia δοκίμασε το.
katerina_a_86 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχω μητρική Nvidia. Στο netbook msi u100 έχω το πρόβλημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:35 ---------- Το έφτιαξα επιτέλους. Το πρόβλημα ήταν το WindowBlinds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.