Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο ERROR στο MSN

Tecktonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο πρόβλημα στο μσν..

Λοιπόν..

Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω Log In..

Όταν με το καλό συνδέομαι μετά απο πολύ λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει το εξής σφάλμα.. --> " Windows Live Communications Platform"

και με "πετάει" απο το μσν..

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας απαντήσει..

Ευχαριστώ Εκ τον πρωτέρων...

Δημοσ.

Σου εγκαταστάθηκε ή..(το contact εννοώ)??

Δοκίμασες να του κάνεις full απεγκατάσταση και να το ξαναεγκαταστήσεις??

Δημοσ.

Πάω να το εγκατεστήσω και μου λέει το εξής "Newer version of contacts platform is already installed". Αυτό που λές ειναι δοκιμασμένο? με την πλήρη απεγκατάσταση..

Δημοσ.

Γιατί τι φοβάσαι να το απεγκαταστήσεις(το msn)??Δοκίμασε επίσης να πατήσεις δεξί κλικ κατάργηση και μετά να το εγκαταστήσεις....(για το contacts μιλάω τώρα)

Το msn το έχεις απεγκαταστήσει με το Zapmessenger που σου είπα παραπάνω??Αν όχι κάνε το και μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις το contacts;)

Δημοσ.

Αυτό με τα contacts άκυρο ... το έκανα και reinstall και τίποτα.. Αρχίζει και γίνεται κατι παραπάνω απο σπαστικό :mad:

Τίποτα άλλο κανείς?? :fear:

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μετά απο ώρες που προσπαθούσα να διορθώσω αυτό το ERROR ξαφνικά ειναι όλα οκ. Θα φταίω αν κατεβάσω καντήλια στην κυρία Microsoft?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Αυτό με τα contacts άκυρο ... το έκανα και reinstall και τίποτα.. Αρχίζει και γίνεται κατι παραπάνω απο σπαστικό :mad:

Τίποτα άλλο κανείς?? :fear:

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Μετά απο ώρες που προσπαθούσα να διορθώσω αυτό το ERROR ξαφνικά ειναι όλα οκ. Θα φταίω αν κατεβάσω καντήλια στην κυρία Microsoft?

και εμένα ξαφνικά όλα οκ αλλα μετά απο μια επανεκκίνηση πάλι τα ίδια........ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ......

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα οταν απεγκατέστησα το Nvidia network access manager.Αν έχεις μητρική με chipset Nvidia δοκίμασε το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...