Carthago Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Χαιρετω την κοινοτητα!!! Εχω ενα λαπτοπ Aspire 5530G. Θελω να περασω τα ΧΡ αλλα δεν βρισκω driver για την παραπανω καρτα γραφικων. Υπαρχει πουθενα??? Thanks in Advance!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Υπαρχει ειδικη Ενοτητα Drivers με ειδικη υποενοτητα Ati Drivers.
Carthago Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση. Θα δοκιμασω τους ομεγα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Χρειαζεσαι drivers για Mobile. Ετσι οπως το γραφεις παντως, νομιζα οτι ηταν Hyrbid CF η καρτα γραφικων με την onboard (του λαπτοπ), κατι που ευθυς εξαρχης δεν υποστηριζεται σε XP (και αμφιβαλλω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα σε λαπτοπ).
Carthago Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Για να το καταλαβω δλδ. Ξεκοβω τα ΧΡ αυτοματος απο τουτο το λαπτοπ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Οχι, απλα σου ανεφερα οτι αρχικα με μπερδεψε ο τιτλος. Οταν ειδα ομως τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ, ειδα οτι εχει μια απλη Ati HD3470, αρα το μονο που θα χρειαστεις ειναι να περασεις drivers για αυτην. (Mobile)
Carthago Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ??? Δοκιμασα μιση ντουζινα απο οδηγους αλλα ματαια. Φαινεται πως καπου ειμαι λαθος. Cheers
disqualified Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 το μονο λαθος ειναι οτι θελεις να περασεις λειτουργικο 9 χρονων σε νεο μηχανημα επειδη θα μου πεις οτι ειναι αργα τα vista κλπ κλπ εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις τη διαχειρηση ενεργειας στην εξοικονομηση?
Carthago Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μακαρι να ταν ετσι. Το πισι ειναι μιας φιλης η οποια '''Συνηθισε''' με τα χρ. Γι'αυτο και ολη η βαβουρα.
disqualified Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 αμαν πια με αυτα τα XP θα ερθουν κβαντικοι υπολογιστες και καποιοι θα ζητανε να εχουν και αυτοι XP
Carthago Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Εχει απο τις που 5 βαζω και βγαζω οδηγους. Με τοσο βαλσιμο και βγαλσιμο θα χα 12 παιδια αν το αξιοποιουσα καπως αλλιως¨:οΡ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Τα βιστα ειναι πολυ πιο User Friendly παντως Αν παρολ αυτα θες XP, δοκιμασε τους 8.10 modded http://rapidshare.com/files/18301591...river_8.10.zip (Password: 12345 )
Innersense Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Χρειαζεσαι drivers για Mobile. Ετσι οπως το γραφεις παντως, νομιζα οτι ηταν Hyrbid CF η καρτα γραφικων με την onboard (του λαπτοπ), κατι που ευθυς εξαρχης δεν υποστηριζεται σε XP (και αμφιβαλλω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα σε λαπτοπ). Μέγα λάθος, δεν το λέω για σένα φίλε αλλά για πολλούς που το νομίζουν αυτό! Απο Catalyst 8.8 και μετά υποστηρίζεται hybrid crossfire στα XP και δυστηχώς πέρασε στα ψηλά γράμματα για τους περισσότερους. Το έχω δοκιμάσει σε pc με τους 9.1 και το έχω δει να δουλεύει τέλεια (ATI 3200HD onboard + 2400PRO) Όλα marketing είναι ρε, αμα θέλανε κάποιοι και DX10 θα είχαμε δει και OpenGL υποστήριξη στα XP64 και ότι άλλο μας λείπει και μας παραμυθιάζουν ότι μόνο ένα ν€ο λ€ιτουργικο μπορ€ί να μα$ δώ$€ι
Carthago Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Τα βιστα ειναι πολυ πιο User Friendly παντως Αν παρολ αυτα θες XP, δοκιμασε τους 8.10 modded http://rapidshare.com/files/18301591...river_8.10.zip (Password: 12345 ) Δεν υπαρχει το αρχειο Μέγα λάθος, δεν το λέω για σένα φίλε αλλά για πολλούς που το νομίζουν αυτό! Απο Catalyst 8.8 και μετά υποστηρίζεται hybrid crossfire στα XP και δυστηχώς πέρασε στα ψηλά γράμματα για τους περισσότερους. Το έχω δοκιμάσει σε pc με τους 9.1 και το έχω δει να δουλεύει τέλεια (ATI 3200HD onboard + 2400PRO) Όλα marketing είναι ρε, αμα θέλανε κάποιοι και DX10 θα είχαμε δει και OpenGL υποστήριξη στα XP64 και ότι άλλο μας λείπει και μας παραμυθιάζουν ότι μόνο ένα ν€ο λ€ιτουργικο μπορ€ί να μα$ δώ$€ι Κανενα λινκ αδερφε μπας και ησυχασει το κεφαλι μου???
Innersense Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Άλλο πράγμα γράφω πάνω φίλε Carthago μη μπερδεύεσε. Όσον αφορά το δικό σου θέμα, όντως οι κάρτες των notebooks έχουν διαφορετικούς drivers και θέλει ψάξιμο η υπόθεση. Εγώ στο laptop μου πάντως πάντως που έχει μια παλιά nVidia 5200Go έχω Omega Drivers δεν έχω ιδέα όμως τι γίνεται απο την υποστήριξη τους σε καινούργιες κάρτες γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.