BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Καταρχας (η καταρχην ), εχω τον Ε6300 και την asus pl5-mx. Απο 1.86 που ηταν αρχικα, τον πηγα στα 2.1. Μεχρι εδω καλα. Με το που βαζω ομως 350 στο cpu frequency (στην αρχη δεν μου ανοιγε οθονη η μου εβγαζε blue screen αλλα thanks to liopyr επαιξα λιγο με τα ρευματα και το αντιμετωπισα), μου κοβεται το internet. Ο επεξεργαστης βεβαια, φτανει τα 2.5, αλλα χωρις internet δεν την παλευω. Εκανα και τα test στο orthos και δεν μου βγαζει κανα προβλημα. Αλλα το internet.. Τελος, οταν πια δοκιμαζω να βαλω το frequency στα 400 (φτανοντας τον επεξεργαστη στα 2.8), μου βγαζει μια μαυρη οθονη και το σπαστικο μηνυμα :"Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Υ.Γ Ισως θα πρεπει να περιμενω κανα bonus στην δουλεια, μηπως και παρω κανα Ε8400 και καμια αλλη μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Στο PCIE τι τιμή έχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Στο auto το εχω. (Pci ειναι αυτο που παιρνει τιμες απο 90 μεχρι 102? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
le_bron Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Βαλτο 100 η 101 και ξαναδοκιμασε. Αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο....Αλλα παρε και το μπονους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Το εβαλα 95 αλλα δεν μου ανοιγε η οθονη. Τι στο διαολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Όταν λες σου κόβεται το internet εννοείς πως σταματάει να δουλεύει η κάρτα δικτύου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Καπως ετσι. Θα το ξαναδοκιμασω αυριο μηπως βρω λυση αλλα δεν νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.