Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό άνοιγμα του pc

asxetoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά! μετά από format ο υπολογιστής μου κάνει το εξής: ενώ τον τερματίζω από τα windows κανονικά αυτός μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ανοίγει ξανά μόνος του! μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
τι πραγμα????μηπως πειραξες τπτ στο βοοτ?μονο αν εχεις βαλει καποιο προγραμμα(ανυπαρκτο!)ειδαλως κατι γινετε με την σατνταοθν εντολη.εψαχες στον γουγλι?

για δες

http://qa.techinterviews.com/q/20060816155205AAwWu3P

δεν πείραξα τίποτα. απλό format έκανα! μήπως είναι κάποια ρύθμιση στα bios? η οποία λέει να ανοίγει μετά από κάποιο χρόνο μόνο του το pc?

Δημοσ.

το πρωτο που μου ερχεται στο νου ειναι το Wake OnLan

κοιτα στο Bios της mobo για επιλογη Wake OnLan η κατι τετοιο(η asus νομιζω το γραφει αλλιως "Wake κατι..." και καντο disable.

αλλο που μπορεις να δεις πηγαινε στα properties της καρτας δυκτιου σου και στο tab advanced καπου εχει επιλογες Wake from shutdown και Wake OnLan βαλτα sto Off.

Ελπιζω να ειναι αυτο.

Δημοσ.
το πρωτο που μου ερχεται στο νου ειναι το Wake OnLan

κοιτα στο Bios της mobo για επιλογη Wake OnLan η κατι τετοιο(η asus νομιζω το γραφει αλλιως "Wake κατι..." και καντο disable.

αλλο που μπορεις να δεις πηγαινε στα properties της καρτας δυκτιου σου και στο tab advanced καπου εχει επιλογες Wake from shutdown και Wake OnLan βαλτα sto Off.

Ελπιζω να ειναι αυτο.

γιαυτο ρωτησα να δω εαν εχει ασους!:-) +1

Δημοσ.

ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά! θα το κοιτάξω ! και συγνώμη αν ενοχλώ με πολλή χαζές ερωτήσεις!@ αλλά το λέει και το όνομά μου!!!! άσχετος εντελώς από υπολογιστές! μόνο τα βαασικά

ευχαριστώ πάρα πολύ ρε παιδιά! θα το κοιτάξω ! και συγνώμη αν ενοχλώ με πολλή χαζές ερωτήσεις!@ αλλά το λέει και το όνομά μου!!!! άσχετος εντελώς από υπολογιστές! μόνο τα βαασικά

Δημοσ.

μπορει το τροφοδοτικο να τα εφτησε πλέον

τα περισσότερα παρόμια προβληματα οφειλοντε σε αυτό

οτι εκανες φορματ δεν συμενει οτι δεν έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα με ιο

μάλλον το θέμα πάει προς τα παιδια με τα θέματα hardware

Δημοσ.

Αν δεν δουλεψουν αυτα, υπαρχει και το ευχελαιο!

Καλεσε καναν εξορκιστη, ποτε δεν ξερεις...

Καλη επιτυχια.

Δημοσ.

Επίσης, πέρα από το Wake On... δες και μια ρύθμιση που μπορεί να έχει στο BIOS και είναι στην ίδια καρτέλα με τα Wake On, η οποία λέει συνήθως After Power Loss και έχει για επιλογές (Stay On, Stay Off, Last state). Βάλτην στο Stay Off αν δεν είναι ήδη έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...