PaokToTheBone Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εχω απεπλπιστει...Αλλαξα τον Q9400 με εναν Q9550 και την 8800gts512 με μια 4870χ2...Συνδεω το πισι και παταω να ανοιξει αλλα...Δουλευουν ολα...Χωρις να παιρνω εικονα...Λεω 8α φταιει κατι με την καρτα ας βαλω ξανα την 8800...Αλλα και παλι ξεκινανε δουλευουν ολα αλλα δν εχω εικονα...Τι μπορει να φταιει?Να αρχισω να κλαιω οτι κατι χαλασε?Ο q9400 ηταν o/ced...Ισως να ειναι η mobo?Εκανα clear cosmos βγαζοντας την μπαταρια...Εκανα λα8ος?5 λεπτα την αφησα εκτος... ΗΕLP!!!! anyone?HΕLP!!!!!Eχω απελπιστει.......
geldwer1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Βγάλε κ βάλε ξανά τις μνήμες.Είναι πολύ πιθανό να φταίνε αυτές.Δοκίμασέ τες μία-μία.
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Eλυσα το pc και το ξανακανα και τωρα δουλευει!!!!Ολα καλα...Περασα και τους drivers για την καρτα... Τωρα εχω αλλο προβλημα με την 4870χ2...Αλλα το ηξερα οτι κατι 8α μ βγαλει...Την πηρα ολοκαινουργια ομως στα 200 ευρο...Δεν μπορουσα να αντιστα8ω Τωρα μου βγαζει αυτο.... one of your display cards had been disabled because the display driver wasnt compatible with the vga card. και οταν παω στην διαχειρισει συσκευων μου βγαζει αυτο... Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43) Καποιος που ξερει τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.