Προς το περιεχόμενο

24αρα LG η SAMSUNG

blademyc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέπτομαι να πάρω ένα μοντέλο 24 ιντσών και μου αρέσουν τα

SAMSUNG SYNCMASTER 2433BW

η

SAMSUNG SYNCMASTER T240

Όπως καταλάβατε θέλω κάτι σε 24 με dvi και full ανάλυση αλλά κάτω από 300€

Εκεί που κολλώ είναι στη μάρκα είχα πολύ εμπιστοσύνη στην LG και λιγότερο στην SAMSUNG αυτό είναι το δίλλημα μου….

Την γνώμη σας θέλω και για τα μοντέλα αλλα και για τις μάρκες…

Δημοσ.

Eγώ είμαι στο δίλλημα μεταξύ 24 η 26 στα μοντέλα SAMSUNG SYNCMASTER T240-260.

Προτιμώ SAMSUNG αλλά η lg έχει το + οτι έχει τα 3 χρόνια zero pixel ενω στη samsung είμαστε μην μας κάτσει....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θα σας πω τα εξής. Η LG φοραει την πλακέτα της samsung και η μεγαλη διαφορα ειναι στην εγγυηση. Εγω εχω μια LG και στην 1 εβδομάδα μου εβγαλε ενα προβλημα. Πηρα τηλ την εταιρια και την επομενη ημερα ηρθε τεχνικος σπιτι, μου ειπε οτι οντως ειχε προβλημα και την μεθεπομενη ελαβα καινουρια του κουτιου. Η εγγυηση της LG δεν πιανετε σε σχεση με την samsung.

LG με 1000.!!!!

Eγώ είμαι στο δίλλημα μεταξύ 24 η 26 στα μοντέλα SAMSUNG SYNCMASTER T240-260.

Προτιμώ SAMSUNG αλλά η lg έχει το + οτι έχει τα 3 χρόνια zero pixel ενω στη samsung είμαστε μην μας κάτσει....

συγνωμη αλλα μπορω να ρωτησω κατι??? μηπως μπορεις να μου πεις για τι ακριβως την χρειαζεσαι την οθόνη???? (π.χ. ταινίες, εφαρμογες.......) για να σε βοηθησω αν μπορω

Δημοσ.

Πιστευω οτι η 24' θα σου είναι οτι πρέπει. από εκεί και πέρα ξεφεύγεις και αρχιζει και καταντάει πολυ κουραστικό για τα μάτια.

Εγω θα έπερνα 24αρα

Δημοσ.
συγνωμη αλλα μπορω να ρωτησω κατι??? μηπως μπορεις να μου πεις για τι ακριβως την χρειαζεσαι την οθόνη???? (π.χ. ταινίες, εφαρμογες.......) για να σε βοηθησω αν μπορω

Περισσότερο σερφαρισμα και ελάχιστο παιχνίδι.

Δημοσ.

Φίλε 24άρα πα΄ρε όπως και εγω γιατι η 26 που δοκίμασα φίλου μου είναι απίστευτη αλλά....για τα 50-60 εκατοστά απόσταση είναι πολυ κουραστική τουλάχιστον για μένα.

Μετα απο 2 ωρες πόναγαν τα μάτια μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...