Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά και καλό σας απόγευμα.

Το έψαξα το θέμα,κοίταξα και εδώ μέσα και έχω μπερδευτεί.(Μίλησα και με τον Thresh από MSN)

Θέλω να πάρω ένα UPS το οποίο πάνω του θα έχει:

Το 730ρη μου τροφοδοτικό,22'' οθόνη,ηχεία,μόντεμ ρούτερ και ΑΝ με παίρνει μια 32'' τηλεόραση.

Μπορώ να δώσω μέχρι 100-150 ΜΑΞ.Όταν λέω μαξ,το εννοώ...Άντε κανένα 10ρικο παραπάνω....

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;

Ευχαριστώ πάρα πολύ,καλό σας απόγευμα.

Υ.Γ.Σκέφτομαι όμως ότι στην περιοχή μου δεν έχουμε διακοπές ρεύματος.Αν έπαιρνα απλά έναν σταθεροποιητή τάσης θα ήμουν εντάξει;

Δημοσ.

Για την 32άρα τουλάχιστον ένας απλός σταθεροποιητής θα σου κάνει την δουλειά μιας και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μην καεί απο ρεύμα. Τώρα για τα υπόλοιπα, τα λεφτα μου φαίνονται λίγα για όλα αυτά.

Δημοσ.

Για την tv σου δεν χρειάζεται ups. Με ένα πολύπριζο προστασίας με module για κεραία θα κάνεις μια χαρά δουλειά.

Για ups για τα υπόλοιπα θες από 180-200Ε και πάνω -και αυτό οριακά- για αυτά που ζητάς για καλή προστασία χωρίς μεγάλους χρόνους αυτονομίας.

(Αν δεν είναι extreme το pc σου σε κατανάλωση.)

Tα ups κάτω από αυτή την τιμή παρέχουν παρεμφερή χαμηλά επίπεδα προστασίας ανεξαρτήτου μάρκας.

Συμβουλή μου είναι να πάρεις ένα πολύπριζο προστασίας για υπερτάσεις μέχρι να μπορέσεις να διαθέσεις τουλάχιστον το άνωθεν ποσό.

/sc

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή τον έχω με αυτό.Κάνει τίποτα για τις υπερτάσεις;

Ρε παιδιά...Τι ups είναι αυτά στα 100 ευρώ εδώ;

Το παιδί από εκεί έχει 700ρι τροφοδοτικό και σχεδόν τα ίδια πράγματα με μένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...