Vasilis89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ψάχνω ενα πρόγραμμα(compiler) για προγραμματισμο σε c++. Στην σχολή μου χρησιμοποιούμε μια παλιά έκδοση Borland. Ψάχνω κατι πιο καινούργιο και να μην είναι δύσκολο να το βρώ (γιατί με βλέπω για piratebay)
jtsc21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 +1 στο devC++ αλλα το καλυτερο πιστευω ειναι linux-->vim/pico-->g++...
ippo00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ντάαααξει... βάλε κάτι με gcc backend καλύτερα. είναι καλύτερο και δεν θα πρέπει να το κλέψεις
Vasilis89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το visual c++ express που είναι freeware? to devc++ το βρησκω μονο σε beta....
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Aυτό το θέμα έχει ανοίξει 1 εκατομμύριο φορές. Κάντε κανένα search πρώτα. Το devC++ είναι μάλλον το χειρότερο που κυκλοφορεί.
Directx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Επίσης μπορείς να δεις και την ET/CodeGear Turbo C++ Explorer (η ελεύθερη έκδοση του C++ Builder) από εδώ:http://www.turboexplorer.com/ Υ.Γ. Πράγματι αυτό το θέμα είναι χιλιοειπωμένο ... σχεδόν κλασσικό πια
jtsc21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 το dev δεν ειναι ασχημο αλλα απλα χρειαζεται καποιες ρυθμισεις που εχουν 1000οειπωθει ακομα ενα αλλο καλο IDE ειναι και το NetBeans
Ocyrrhoexanthub Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ψάχνω ενα πρόγραμμα(compiler) για προγραμματισμο σε c++. Στην σχολή μου χρησιμοποιούμε μια παλιά έκδοση Borland. Ψάχνω κατι πιο καινούργιο και να μην είναι δύσκολο να το βρώ (γιατί με βλέπω για piratebay) Το Microsoft Visual C++ 2008 Express είναι πρόγραμμα για προγραμματισμό σε C++. Το Microsoft Visual C++ 2008 Express είναι δωρεάν. Παρακάτω ακολουθεί link με το Microsoft Visual C++ 2008 Express. http://www.microsoft.com/express/vc/#webInstall Μετά.
GrandGamer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Το netBeans είναι πολύ καλό IDE αλλά δεν έχει compiler για C/C++, πρέπει να τον εγκαταστήσεις εσύ. Εγώ θα πρότεινα Cygwin ή Borland, είναι από τους καλήτερους C compiler που κυκλοφορούν. Μία άλλη εναλλακτική είναι Linux που έχουν μέσα τον GNU C Compiler προεγκατεστημένο.
ippo00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Άμα κάθεσαι και γράφεις C σε windows βάλε miniGW. Τώρα μπορέις να πας να βάλεις C++ compiler άλλα είναι κακή ιδέα. Έχει σημασία βέβαια το κατα πόσο θές να μάθεις C η όχι. Και έλεος για το netbeans =p
3c0r1z Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Για άλλη μια φορά ;-). Αν το VC++ το βρίσκεις πολύ βαρύ δοκίμασε το code::blocks: http://www.codeblocks.org/downloads/5 Θα κατεβάσεις το αρχείο "codeblocks-8.02mingw-setup.exe" που περιλαμβάνει IDE+Compiler+Debugger. Edit: ντάαααξει... βάλε κάτι με gcc backend καλύτερα. είναι καλύτερο και δεν θα πρέπει να το κλέψεις Ξέρω είναι κάπως άσχετο αλλά μια απορία έχω όσον αφορά τον gcc: > #include <string> using namespace std; class A { public: A( const string& s ) { /* ... */ } string f() { return "hello, world"; } }; class B : public A { public: B() : A( s = f() ) {} private: string s; }; int main() { B b; } O καλύτερος μεταγλωττιστής(gcc ) βγάζει κανένα warning; Το δοκίμασα σε αυτόν που είναι ενσωματωμένο στο code::blocks και το μεταγλωττίζει κανονικά χωρίς warning. Όταν εκτελείτε το πρόγραμμα γνωρίζετε υποθέτω το αποτέλεσμα. Φιλικά πάντα :-D
Vasilis89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 βασικά δεν με ενδιαφερουν οι επιδωσεις, το θελω για ακαδημαικος σκοπούς.
ippo00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δηλαδή ένας γαμάτος δωρεάν compiler σου κάνει... p.s: τι ήθελες να κάνει ο κώδικας; μια χαρά κάνει compile και run.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.