rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 μιας και λοιπον λεει το υπουργειο δικαιοσυνης οτι ειμαστε δικομανεις, θελω να μαθω πως κανω μια μηνυση, εω ακουσει για μηνυσεις δια αλληλογραφιας , χωρις παραβολα και για μηνυτηριες αναφορες , χωρις παραβολα, αν ξερετε πειτε μου,
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 - Προφορική μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς. Δεν θυμάμαι πόσο αλλά ελάχιστα (αμφιβάλλω αν ξεπερνούν τα 10 ευρώ). - Γραπτή μήνυση στον Εισαγγελέα της περιοχής σας (συνήθως κάθε νομός και μία Εισαγγελία - εκτός από τους κυριλέ νομούς που'χουν δύο Εισαγγελίες: Καλαμάτα - Κυπαρισσία, Σπάρτη - Γύθειο, Πάτρα - Καλάβρυτα, Λειβαδιά - Θήβα, Μεσολόγγι - Αγρίνιο). Πάλι απειροελάχιστα. - Μηνυτήρια αναφορά δι'αλληλογραφίας: δεν συνίσταται.
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 μπορεις να μου πεις , πως κανω μια μηνυτηρια αναφορα? που τη στελνω? γιατι δε συνισταται? τη προτιμουν οι δικομανεις πολυ, γραφω μεσα σε αυτη την αναφορα, και για συγκεκριμενα αρθρα του ποινικου κωδικα που παραβιαστηκαν?
frenzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 - Προφορική μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς. Δεν θυμάμαι πόσο αλλά ελάχιστα (αμφιβάλλω αν ξεπερνούν τα 10 ευρώ). - Γραπτή μήνυση στον Εισαγγελέα της περιοχής σας (συνήθως κάθε νομός και μία Εισαγγελία - εκτός από τους κυριλέ νομούς που'χουν δύο Εισαγγελίες: Καλαμάτα - Κυπαρισσία, Σπάρτη - Γύθειο, Πάτρα - Καλάβρυτα, Λειβαδιά - Θήβα, Μεσολόγγι - Αγρίνιο). Πάλι απειροελάχιστα. - Μηνυτήρια αναφορά δι'αλληλογραφίας: δεν συνίσταται. Αμέσως να βοηθήσεις το δικομανή εσύ. Κοράκι.
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 θαθελα να μηνυσω τον παγκαλο, για εσχατη προδοσια στην υποθεση των ιμιων τον υπουργο εθνικης αμυνης, στην υποθεση Ηλιακη, αν και εχουν ασυλια, θα ζητησω να αρθει
firewalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν ζητάς εσύ άρση της ασυλίας. Ο αρμόδιος εισαγγελέας νομίζω το κάνει. Άσχετο: Η απόδραση από φυλακή είναι πλημμέλημα ή κακούργημα;
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 θαθελα να μηνυσω τον παγκαλο, για εσχατη προδοσια στην υποθεση των ιμιων τον υπουργο εθνικης αμυνης, στην υποθεση Ηλιακη, αν και εχουν ασυλια, θα ζητησω να αρθει Με τον κίνδυνο να πάει σε πολιτική κούβέντα η συζήτηση παραμένω στο "τυπικό" της πρόθεσής σου ? Για ποιό ακριβώς αδίκημα (αν δεν το λες για πλάκα) θα έκανες μύνηση. Αυτό που έχεις στοπ μυαλό σου ως "εσχάτη προδοσία" (χωρίς να είμαι γνώστης) έχω την εντύπωση ότι αφορά σε στρατιωτικούς (συνεπώς και στρατοπδικεία) και δεν "γίνεται" με μήνυση αλλά είναι πειθαρχική διώξη. Σχετικά με την ασυλία, ξανά χωρίς να είμαι σίγουρος, σαφώς και μπορεις να κάνεις μήνυση σε βουλευτή απλά δε θα συζητηθεί μέχρι να χάσει την ιδιότητά του αυτή.
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 μπα δε κανω πλακα, εχω την εντυπωση , οτι και οι πολιτικοι, αλλα και ο καθε ελλην υπηκοος μπορει να κατηγορηθει για εσχατη προδοσια, αν πχ συνεργαστεις με τον εχθρο της χωρας σου εν καιρω πολεμου ειναι εσχατη προδοσια, και νομιζω οτι επιφερει την ποινη του θανατου, δεν ειμαι δικηγορος, αλλα ποτε ποτε, διαβαζω τον ποινικο κωδικα για να περναει η ωρα
frenzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 δεν ειμαι δικηγορος, αλλα ποτε ποτε, διαβαζω τον ποινικο κωδικα για να σταματάω το χρόνο fixed .
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ο παγκαλος, δινοντας εντολες οδηγησε σε τρεις θανατους, θαθελα να τον κατηγορησω και για ανθρωποκτονια εξαμελειας και για ηθικη αυτουργια, και θα προτεινα στον εισαγγελεα και τρις ισοβια, οσοι ειναι οι θανατοι δηλαδη
Toufas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ιαμβικο 15συλλαβο ειναι αυτο ή haiku? και δεν ηταν σε εμπολεμη περιοδο τα ιμια
frenzy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Άσχετο: Η απόδραση από φυλακή είναι πλημμέλημα ή κακούργημα; Eξαρτάται. Για business ή pleasure?
rigasrigas1980 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 παλι το ιδιο επεισοδιο ελληναρα μου?
DrLo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ο παγκαλος,δινοντας εντολες οδηγησε σε τρεις θανατους, θαθελα να τον κατηγορησω και για ανθρωποκτονια εξαμελειας και για ηθικη αυτουργια, και θα προτεινα στον εισαγγελεα και τρις ισοβια, οσοι ειναι οι θανατοι δηλαδη Έχω την εντύπωση ότι δε μπορείς να κάνεις μύνηση για τοπ φόνο (εξ' αμελείας ή όχι) κάποιου "άσχετου". Στη δικηγορία το λένε ένομο συμφέρον, στη καθομιλουμένη "Τι ζόρι τραβάς ?" ?
SCORPIO777 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 επειδη στην ελλαδα υπαρχουν παρα πολλα τετοια και πολυ πιο περιεργα απο αυτα πραγματι καποιες δικες ειναι γελοιες.εγω προσωπικα εχω 3 δικηγορους φιλους των οποιων πολλες φορες οι συμβουλες αξιζουν χρυσαφι,και με απετρεψαν απο λαθος χειρισμους.πολλοι δεν κανουν ομως το ιδιο γιαυτο υπαρχει και τοση πληθωρα δικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.