Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση δίκης

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή μάλλον δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους, βάζω τα offtopic μέσα σε spoiler tags

Κάτσε ρε Paschalia διότι περερμήνευσες διάφορα.

Επιμένεις να κρατάς προς μια κατεύθυνση την πορεία της συζήτησης και να θες κοντράρισμα ντε και καλά .

Έκανα 2 [ΔΥΟ] posts εκ των οποίων το ένα είναι γενικά προς όλους και το δεύτερο είναι απάντηση σε αυτό που μου είπες. Δεν κατευθύνω καμια συζήτηση εκεί που θέλω. Απλά σου απαντάω.Μην το παίρνεις σαν επίθεση. Απλά μια απάντηση είναι.

Για κάποιο δικό σου λόγο, θεωρείς και μαζικοποιείς και εντάσσεις σε μια κατηγορία μόνο, όσους πάνε να δουν μια δίκη.

Αυτή η επιμονή σου δείχνει πολλά για σένα και απολύτως τπτ για μένα που δεν ανήκω εκεί που με το ζόρι θες να με εντάξεις.

Δεν σε ορισα εγώ σε καμία κατηγορία. Στηρίχθηκα σε αυτό που είπες

δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα στο να πάει να παρακολουθήσει δίκες και να '''διασκεδάσει''' με τα ευτράπελα που ΙΣΩΣ συμβούν .

και σου απάντησα με βάση την πρόθεση που περιέγραψες εδώ. Το οτι περιμένεις να συμβεί κάτι ευτράπελο για να γελάσεις. Αν με τη συγκεκριμένη πρόταση δεν εννοούσες αυτό λυπάμαι και σου ζητάω συγνώμη που την παρερμήνευσα. Μήπως όμως να το ξαναέγραφες λίγο διαφορετικά μιας και αυτό βγαίνει σαν πρόθεση έστω και άθελα σου;

Αν θες ακόμα να το τραβήξεις για ένα θέμα που ΔΕΝ σε αφορά μιας και εσύ δεν πρόκειται ποτέ να πας να δεις μια δίκη και να δείξεις ότι όλοι όσοι πάνε στα δικαστήρια σαν θεατές είναι απλά κουτσομπόληδες και βρίσκουν ευχαρίστηση εκεί που δεν θα έπρεπε , είναι δικό σου θέμα και ας παραμείνει εκεί.

Και επειδή από εδώ και πέρα -αν το συνεχίσεις μ αυτό το ύφακι και διάθεση και προσπάθεια για λάθος εντυπώσεις- έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι και δν μπορώ να απαντήσω καταλλήλως δημοσίως, μιας και δεν μου το επιτρέπει ο κανόνας καλής συμπεριφοράς του φορουμ και του εαυτού μου, ή στείλε π.μ. ή τελείωσε το εδώ .

Ασχολίαστο το γεγονός για το κριτήριο του κατα πόσο με αφορά ένα θέμα ή όχι.

Αλλα ειληκρινά περιμένεις οτι με τις απειλές για βρίσιμο θα κερδίσεις κάτι;

Υπάρχει το κουμπί για το report, ή ακόμα καλύτερα υπάρχει και το ignore user. Αν πιστεύεις οτι ενοχλεί το post μου πολύ απλά με αγνοείς.

Όντως της την πέσατε χωρίς λόγο και μάλλον επειδή σας απαντά με σεβασμό. Ο κάθε ακριβοδίκαιος υποκριτάκος που χτυπάει σε κάθε thread και ηθικολογεί με κλισέ είναι μεν κάτι αναμενόμενο και άρρωστα συνηθισμένο, αλλά έχει καταντήσει βαρετό. Έχουμε γεμίσει με Ρομπέν των Χαζών.

Ρε frenzy εντάξει.. Δεν βλέπω πολλούς που να έχουν αντιταχθεί στο "ηθικό κομμάτι της υπόθεσης" οπότε υποθέτω οτι με εντάσεις στην ένωση των κατηγοριών χρηστών

1. ακριβοδίκαιος υποκριτάκος
  2. χτυπάει σε κάθε thread
  3. ηθικολογεί με κλισέ

αλλα υπάρχει μια πιθανότητα να κάνεις λάθος στην ικασία σου.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χιώτη, ξεκίνησες όλο το θέμα της απόκλισης του θέματος και του τι πιστεύεις κλπ κλπ από το ποστ 23 .

Από εκεί και πέρα το θέμα εκτροχιάστηκε εντελώς και έγινε απλά μια αντιπαράθεση βασισμένη στα ποστ σου και συνεχίζει να γίνεται .

Δεν υπήρχε η παραμικρή χαραμάδα για συζήτηση με την τόσο παγιωμένη θέση σου και προσβλητική φρασεολογία σου όσον αφορά τον κόσμο -και κατ'επέκταση και εμένα που άνοιξα αυτό το τοπικ- που παρακολουθεί δίκες .

Αν αφορμή για τα πόστ που εκτροχίασαν την συζήτηση ήταν το ποστ 11, θα έπρεπε να ρωτήσεις απλά τι εννοώ με το ρήμα ''διασκεδάζω'' .

Αντί αυτού με κατέβασες -και εμένα και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που παρακολουθούν δίκες- στο επίπεδο της Πάνια/Τατιάνας/χρυσού κουφέτου/καιδεσυμμαζεύεται.

Και όταν ΔΕΝ σου έκανα την χάρη να απαντήσω κατάλληλα,συνέχισες το ίδιο στυλ και συνεχίζεις .

Μόνο που θεωρείς ότι δεν καταστρέφεις το τοπικ,επειδή βάζεις σποϊλερ ..

Μπορείς να αφήσεις το τοπικ τώρα που εκτροχιάστηκε ή έχεις ακόμα απόθεμα ?

Όσον αφορά τα περί απειλών μέρη για βρίσιμο , να ξέρεις ότι αν όντως ήμουν άνθρωπος που βριζει σαν νταλικιέρης, δεν θα είχα ενδοιασμούς να στα χώσω και δημοσίως .

Το ''να απαντήσω καταλλήλως'' δεν σημαίνει απαραίτητα βρίσιμο,απλά μια πιο χαλαρή απάντηση σε διαπροσωπικό ύφος ή έστω μια μικρή παρέκκλιση από μια διακριτική και ευγενική απάντηση που δίνεται σε δημόσιο φορουμ .

Δημοσ.

Ρε frenzy εντάξει.. Δεν βλέπω πολλούς που να έχουν αντιταχθεί στο "ηθικό κομμάτι της υπόθεσης" οπότε υποθέτω οτι με εντάσεις στην ένωση των κατηγοριών χρηστών

1. ακριβοδίκαιος υποκριτάκος
  2. χτυπάει σε κάθε thread
  3. ηθικολογεί με κλισέ

αλλα υπάρχει μια πιθανότητα να κάνεις λάθος στην ικασία σου.

Δυστυχώς είχα και άλλους εκτός του thread στο μυαλό μου και ίσως να κάνω λάθος για 'σένα. Αλλά το thread το καταστρέψατε είναι η αλήθεια.

Δημοσ.

παντως paschalia μην περιμενεις και πολλα να καταλαβεις απο ενα δικαστηριο

αυτο που μπορει να σου φανει παραλογο εσενα παρακολουθωντας μια δικη, για τους συμμετεχοντες (δικαστη και δικηγορο) μπορει να ναι φυσιολογικο

παντως αρκετη φαση εχουν τα ειρηνοδικεια , τα σοβαρα δικαστηρια εχουν μακροσκελεις δικες που χανεις την μπαλα αμα δεν συμμετεχεις εκ των εσω

τωρα οσο αφορα το θεμα δραμα-γελιο θα ελεγα οτι ειναι καπου στην μεση

εχω δει πελατες μας - διαδικους να απευθυνονται στοιν δικαστη την ωρα που ο δικηγορος τους κανει την δουλεια του και εκεινος να γυρνα μουρλαμενος και να λεει "αν θες πεστα εσυ, να φυγω εγω"

γενικα ο ελληνας ενω ειναι δικομανης, ειναι πολυ κακος μαρτυρας - διαδικος

πολυ συναισθημα........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια ερώτηση .

Στην Ελλάδα,υπάρχει ποινή κοινωνικής εργασίας,όπως γίνεται αλλού ?

(Κυρίως προς τους εφήβους(?))

Δημοσ.
Μια ερώτηση .

Στα Μυστικά της Εδέμ το είδες?

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια ερώτηση .

Nαι, υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό (αν θυμάμαι καλά, προ του 2001) αλλά δεν εφαρμόζεται σε μεγάλη έκταση. Εναπόκειται στους ΟΤΑ να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υποδεχθούν τέτοιους καταδικασθέντες και ελάχιστοι ΟΤΑ έχουν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

ενταξη αλλα που ο χρονος

οι περισσότεροι δεν εχουμε το χρόνο να φάμε ολιτισμενα ...

καλυτερα πηγαινε να δεις θεατρο ( προσφαιρει γνησια ψυχαγωγία) ή δες

αποδειξεις

που σου προσφαιρει αφθονια διασκέδαση και όρεξη για

βρισημο

(ο καθενας εχει τα γουστα του :) ]

Δημοσ.

Tilemaxx,ναι.

Μια καλή ευκαιρία να μαθαίνουμε κάτι,δεν πρέπει να την αφήνουμε.

Απ'όπου και να την βρούμε.

Παρεδώσε,thanxz :).

Δημοσ.
Tilemaxx,ναι.

Μια καλή ευκαιρία να μαθαίνουμε κάτι,δεν πρέπει να την αφήνουμε.

Απ'όπου και να την βρούμε.

Παρεδώσε,thanxz :).

Ναι όντως ούτε εγώ το ήξερα, νόμιζα οτι γινόταν μόνο στο εξωτερικό μέχρι που το είδα στο σήριαλ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το λοιπόν.

Έχουμε το εξής σκηνικό.

Μια μάνα που έχει παρατήσει το σπλάχνο της για πάνω από μισή δεκαετία.

Ο άντρας της, που για αυτά τα 6 χρόνια μεγάλωνε μόνος του το παιδί της,χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είναι δικό του.

Και επιστρέφει η κυρία και διεκδικεί το παιδί.

Το ότι αυτός μεγάλωσε το παιδί και ότι είναι ο μόνος που γνωρίζει σαν πατέρα του και οτι η μάνα το εγκατέλειψε,μετράει νομικά ή δεν έχει δικαιώματα επιμέλειας κλπ ?

Δημοσ.

Πασχαλιά, αν σου αρέσει τόσο το αντικείμενο, βάλε να δεις 5 σεζόν boston legal, είναι καλοστημένες, διασκεδαστικές με έξυπνο χιούμορ και με σοβαρότερες υποθέσεις.

Και το κυριότερο:

Τις βλέπεις στο σαλόνι σου, με πιτζάμες-τσιγαράκι-ποπκόρν-ηλεκτρική κουβέρτα.

:-)

Δημοσ.

Klainmaingr,ναι αμε.

Αφού, σε λίγο καιρό που θα κάνω ένα τραπέζι,θα είναι όλοι οι δικαστές καλεσμένοι σπίτι μου.

Φιλαράκια έχουμε γίνει πια.

Λιοπυρ, γνωρίζεις από πρώτο χέρι ΟΛΕΣ τις υποθέσεις ώστε να κρίνεις ότι είναι αστείες και φαιδρές ανεξαιρέτως ?

Αν ναι,τότε πρέπει να συχνάζεις και εσύ στις αίθουσες ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...