Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση δίκης

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
τώρα θυμήθηκα τη δίκη των σατανιστών..

τι βλήματα ρε ήταν αυτά :-(

Με τον Δημοτροκάλη πήγαινα στην ίδια σχολή.

Αν το καλοσκεφτείς (λίγο χαοτικά) το θέμα, η διευθύντρια της σχολής τον πήρε στον λαιμό της:

Αυτός έκανε μια εικονική εγγραφή για να πάρει αναβολή από τον στρατό, κι αυτή του έκανε την χάρη. Άμα πήγαινε φαντάρος θα είχε γλυτώσει.

Υ.Γ

Για ένα περίεργο λόγο όλοι οι εγκληματίες με γάτες ξεκινάνε.

Δημοσ.
Αν και η συμπαθέστατη paschalia απέκλεισε συνηθισμένες δίκες φονιάδων/βιαστών και λοιπές συνκατηγοριών, θα ήθελα να είχα παρακολουθήσει την δίκη του παρακάτω

seh26.jpg

Όχι οτι στην συγκεκριμένη δίκη θα μάθαινε κάποιος και πολλά στοιχεία αλλά μόνο για την μυρωδιά που θα έπαιρνε για το πως η πραγματικότητα μερικες φορες

ξεπερνά την λογική , ξεπερνά την παράνοια και αγκιζει την ποίηση, ΑΡΚΕΙ.

Σορυ παίδες θα σας το χαλάσω αλλά ο κύριος δεν είναι κάποιος από την δίκη των σατανιστών, είναι Θεόφιλος Σεχίδης. Οι παλιότεροι σίγουρα τον θυμούνται. Είχε σκοτώσει και τεμαχίσει με πριόνι την μητέρα, τον πατέρα, τον θείο του, την αδελφή του, την γιαγιά του, θάβοντας τα θύματα που μετέφερε με σακούλες απορριμμάτων στην χωματερή της Κεραμωτής Καβάλας.

Δημοσ.
Σορυ παίδες θα σας το χαλάσω αλλά ο κύριος δεν είναι κάποιος από την δίκη των σατανιστών, είναι Θεόφιλος Σεχίδης. Οι παλιότεροι σίγουρα τον θυμούνται. Είχε σκοτώσει και τεμαχίσει με πριόνι την μητέρα, τον πατέρα, τον θείο του, την αδελφή του, την γιαγιά του, θάβοντας τα θύματα που μετέφερε με σακούλες απορριμμάτων στην χωματερή της Κεραμωτής Καβάλας.

ναι ρε εντάξει, δεν είπαμε γιαυτο

Δημοσ.

νομιζω εκρεμουν ακομη δικες του Κεφαλλογιαννη για σχεσεις με εμπορους ναρκωτικων.

Αυτο και τιποτα δικες εργαζομενων που τους απελυσαν, εχουν κανει ασφαλιστικα μετρα, κτλ. Που ειναι και χρησιμο να ξερεις τι μπορεις να κανεις

Δημοσ.

Χαίρομαι που σε μια απίστευτα δύσκολη φάση στην οποία και θα βρίσκομαι και στην οποία πιθανό και να κρίνεται η έκβαση της πουτάνας της ζωής μου, θα υπάρχουν άτομα που προτίμησαν να γελάσουν και να διασκεδάσουν μαζί μου αντί με μια θεατρική παράσταση η ένα σινεμά.

Ειλικρινά θα είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα νιώθω.

Δημοσ.

Χιώτη, κάπου το πήρες στραβά .

Και υπερβολικά βαριά και ασήκωτα .

Κανείς δεν είπε ότι θα πάει -ούτε η υποφαινόμενη- στο δικαστήριο με ποπκορν,πατατάκια και αναψυκτικά (εκτός και αν θέλει να φάει καμιά μύνηση για ασέβεια) .

Αλλά,εφ'όσον οι δίκες δεν γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και μπορεί όποιος θέλει να τις παρακολουθήσει, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα στο να πάει να παρακολουθήσει δίκες και να '''διασκεδάσει''' με τα ευτράπελα που ΙΣΩΣ συμβούν .

Επίσης, θα σου συστήσω δυο βιβλία του Ψαθά για να δείς ότι δεν πρέπει να παίρνεις τόσο υπερβολικά σοβαρά τπτ .

''Η Θέμις έχει κέφια'' και ''Η Θέμις έχει νεύρα'' .

Επισκέπτης
Δημοσ.

πασχαλιά να με συγχωρείς αλλά ξέρεις πως είμαι. Ότι είναι να πω, θα το πω.

Το βρίσκω τρομερά κατινίστικο. Με το συμπάθειο κιόλας. Θα μπορούσα ίσως να το δικαιολογήσω αν ήσουν ασκούμενη δικηγόρος ή κάτι τέτοιο. Με την γυναίκα μου εχθές που διάβασε το νήμα είχα μία τέτοια συζήτηση και προσπαθούσε να σε δικαιολογήσει λέγοντας ότι το κάνεις για λόγους εμπειρίας, και ευχήθηκα να ήταν όντως έτσι.

Αυτό το συγκεκριμένο μου θυμίζει "πάμε στην πλατεία να δούμε τον κρεμασμένο". Στα δικαστήρια μιλάμε συνήθως για δράματα όχι για κωμωδίες.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος:

Μου έχει τύχει σε δική μου υπόθεση να παρακολουθήσω άλλη δίκη που προηγήθηκε. Κάποιος από τους εμπλεκόμενους δεν ήταν και πολύ έξυπνος και όντως έβγαζε και γέλιο από μερικούς σε ορισμένες περιπτώσεις. Επίσης ο αντίπαλος δικηγόρος το εκμεταλλεύτηκε αυτό και άρχισε το δικό του πανηγύρι, που έβγαζε επίσης γέλιο.

Να σου πω την αλήθεια ντράπηκα να γελάσω.

Ήταν σαν τον καθυστερημένο στον στρατό που τον περικυκλώνουν άλλοι -λιγότερο- καθυστερημένοι και τον βασανίζουν σαν το ζώο. Μεσαίωνας.

Δημοσ.

Αιγέας, δεν έχεις διαβάσει καλά ότι έχω γράψει παραπάνω .

Έγραψα κάπου λοιπόν '' ..., σαν πρωτάρα θεατής,...'' .

Όπερ και σημαίνει ότι δεν έχω πάει να δω ποτέ μου δίκη και θα ήθελα μια φορά να παρακολουθήσω .

Ο Φρένζυ παραπάνω πρότεινε μια σωστή κατηγορία δίκης που δεν προσβάλλεται κανείς και δεν καταστρέφεται κανενός η ζωή,αλλά μάλλον έγινε γαργάρα για τους υπέρμαχους γενικώς και αορίστως ..

Υ.γ. Τα συγχαρητήρια μου στην γυναίκα σου που έχει καλή οπτική γωνία .

Δεν χρειάζομαι να δικαιολογηθώ επειδή θέλω να παρακολουθήσω μια δίκη .

Έλεος δλδ .

Και επειδή το θέμα δεν είναι αν είναι σωστό ή όχι να παρακολουθούμε δίκες ή όχι, ας προχωρήσουμε παρακάτω .

Ευχαριστώ .

Δημοσ.
Αλλά,εφ'όσον οι δίκες δεν γίνονται κεκλεισμένων των θυρών και μπορεί όποιος θέλει να τις παρακολουθήσει, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα στο να πάει να παρακολουθήσει δίκες και να '''διασκεδάσει''' με τα ευτράπελα που ΙΣΩΣ συμβούν .

Απλά επισήμανα πως δεν θα νιώθω άνετα ξέροντας οτι κάποιος βρίσκεται εκεί και περιμένει απο μένα να περιγράψω κάποια άσχημη ή άτυχη στιγμή της ζωής μου για να βρεί ευκαιρία να γελάσει. Το γεγονός οτι εγώ που δικάζομαι μπορεί να είμαι ληστής/ψυχάκιας/καθυστερημένος/ξεμοραμένος_γέρος/ηλίθιος/πόρνη/μπάτσος/δικηγόρος/γαβρος/βάζελος/παόκι και δεν την παλέβψ καθόλου γενικά δεν έχει και τόσο σημασία. Σημασία έχει το οτι ψάχνουμε τη διασκέδαση στον πόνο/κάψιμο/ψυχασθένεια του άλλου. Γι αυτό ακόμα υπάρχουν και αποβράσματα τύπου Πάνια-Μικρούτσικος-Τατιάνα τα οποία φροντίζουν να φέρουν την "διασκέδαση" που δείχνεις να αναζητείς τώρα στα δικαστηρια, απευθείας στον καναπέ σου.

Χιώτη, κάπου το πήρες στραβά .

Και υπερβολικά βαριά και ασήκωτα .

Επίσης, θα σου συστήσω δυο βιβλία του Ψαθά για να δείς ότι δεν πρέπει να παίρνεις τόσο υπερβολικά σοβαρά τπτ .

''Η Θέμις έχει κέφια'' και ''Η Θέμις έχει νεύρα'' .

Δεν έχω διαβάσει Ψαθά, και επειδή δεν πολυψήνομαι για τώρα, παίζει να μας πεις πως συνδέονται τα βιβλία αυτά με την κατάσταση που περιγράφεις των δικαστηρίων;

Δημοσ.

Επειδή ξαφνικά το τοπικ έγινε τόπος αντιπαραθέσεως ,για κάτι που δεν υπήρχε καν λόγος να γίνει,θα σου απαντήσω μια φορά ακόμα και τέλος .

Επιμένεις να κρατάς προς μια κατεύθυνση την πορεία της συζήτησης και να θες κοντράρισμα ντε και καλά .

Λυπάμαι,αλλά το θέμα είναι το ''Τι είδους δίκη θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς,χωρίς να βαρεθεί και χωρίς να πρόκειται για φονιάδες/βιαστές και λοιπές συνκατηγορίες ?'' και όχι πρόσφορο έδαφος για flame.

Για κάποιο δικό σου λόγο, θεωρείς και μαζικοποιείς και εντάσσεις σε μια κατηγορία μόνο, όσους πάνε να δουν μια δίκη.

Αυτή η επιμονή σου δείχνει πολλά για σένα και απολύτως τπτ για μένα που δεν ανήκω εκεί που με το ζόρι θες να με εντάξεις.

Τέλος εδώ .

Αν θες ακόμα να το τραβήξεις για ένα θέμα που ΔΕΝ σε αφορά μιας και εσύ δεν πρόκειται ποτέ να πας να δεις μια δίκη και να δείξεις ότι όλοι όσοι πάνε στα δικαστήρια σαν θεατές είναι απλά κουτσομπόληδες και βρίσκουν ευχαρίστηση εκεί που δεν θα έπρεπε , είναι δικό σου θέμα και ας παραμείνει εκεί.

Και επειδή από εδώ και πέρα -αν το συνεχίσεις μ αυτό το ύφακι και διάθεση και προσπάθεια για λάθος εντυπώσεις- έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι και δν μπορώ να απαντήσω καταλλήλως δημοσίως, μιας και δεν μου το επιτρέπει ο κανόνας καλής συμπεριφοράς του φορουμ και του εαυτού μου, ή στείλε π.μ. ή τελείωσε το εδώ .

Δημοσ.
Επειδή ξαφνικά το τοπικ έγινε τόπος αντιπαραθέσεως ,για κάτι που δεν υπήρχε καν λόγος να γίνει...

Όντως της την πέσατε χωρίς λόγο και μάλλον επειδή σας απαντά με σεβασμό. Ο κάθε ακριβοδίκαιος υποκριτάκος που χτυπάει σε κάθε thread και ηθικολογεί με κλισέ είναι μεν κάτι αναμενόμενο και άρρωστα συνηθισμένο, αλλά έχει καταντήσει βαρετό. Έχουμε γεμίσει με Ρομπέν των Χαζών. Chill, δε ρώτησε πόσο αστείο είναι να παρακολουθήσεις απαγχονισμό, ούτε ανέβασε βίντεο που γδέρνουν γάτες. Ψάχνει την ενδιαφέρουσα πλευρά (αν υπάρχει:P) του νομικού συστήματος. Αν την ξέρετε απαντήστε. Αν πάλι δεν την ξέρετε/βλέπετε είστε εκτός θέματος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αιγέας, δεν έχεις διαβάσει καλά ότι έχω γράψει παραπάνω .

Έγραψα κάπου λοιπόν '' ..., σαν πρωτάρα θεατής,...'' .

Όπερ και σημαίνει ότι δεν έχω πάει να δω ποτέ μου δίκη και θα ήθελα μια φορά να παρακολουθήσω .

Όντως δεν διάβασα προσεκτικά αλλιώς θα σου έλεγα Πασχαλιά ότι δεν έχεις παρά να περιμένεις την σειρά σου.

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...