Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση δίκης

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ερώτημα από απλή περιέργεια .

Τι είδους δίκη θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς,χωρίς να βαρεθεί και χωρίς να πρόκειται για φονιάδες/βιαστές και λοιπές συνκατηγορίες ?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χωρίς να βαρεθεί

χωρίς να πρόκειται για φονιάδες/βιαστές και λοιπές συνκατηγορίες ?

Αντιφάσκεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι είδους δίκη θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς,χωρίς να βαρεθεί και χωρίς να πρόκειται για φονιάδες/βιαστές και λοιπές συνκατηγορίες ?

Θα μπορούσες να παρακολουθήσεις τη δίκη του Στεφανάκου στον Πειραιά σήμερα...

... αλλά έληξε. Στα τέλη Ιανουαρίου που ήμουν ξανά στον Πειραιά, μπορούσες να δεις και τον Παλαιοκώστα με τον Ριζάι live.

Τώρα πάει, πέταξαν. :P

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχει φόνο ή έστω γερό βρωμόξυλο, τι να παρακολουθήσεις; Τα διαζύγια πλέον δεν έχουν μπούγιο. Κάτι καλό είναι επίσης η επιμέλεια παιδιών μετά το διαζύγιο, όπου ακούς διάφορα ωραία ("γυρνούσε ξημερώματα και βρώμαγε κρασί" - "μιλάει αυτή που έχει πάρει τη μισή Κυψέλη" - "σιγά τη συνοικία..."). Ή να πετύχεις καμιά ωραία δική Τριανταφυλλόπουλου...

Edit:

Διαζυγίου ίσως..:-).. αρκεί να μην περιλαμβάνεται στη δίκη ζήτημα επιμέλειας παιδιών...

Γιατί να μην έχει επιμέλεια παιδιών; Εκεί γίνεται το τζέρτζελο. :D

Δημοσ.

Να προτιμάς δίκες δολοφόνων, βιαστών, παιδεραστών κ.τ.λ. Ιδιαίτερα αν έχεις extra ενέργεια να διαθέσεις. Στο τέλος θα μπορέσεις να βρίσεις, να φτύσεις να προπηλακίσεις άφοβα.

Αν είσαι ποιο τολμηρός τύπος θα μπορούσες να πας σε δίκη μεταξύ οικογενειών της Κρήτης για παράδειγμα και να παίρνεις εναλλάξ το μέρος της κάθε οικογένειας.

Δημοσ.
Στα τέλη Ιανουαρίου που ήμουν ξανά στον Πειραιά, μπορούσες να δεις και τον Παλαιοκώστα με τον Ριζάι live.

Τώρα πάει, πέταξαν. :P

Φτου!!!!Χασαμε το αυτογραφο !!!!!:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Έχω πετύχει δίκη γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος έχει κάνει την αγωγή για μικροατύχημα (του έσπασε καθρέφτη αυτοκινήτου κάτι τέτοιο)και μπαίνει ο φανφάρας και αρχίζει να ρητορεύει:

"Απλά θέλω να δηλώσω πως την συγχωρώ την κυρία και πρέπει να το εκτιμήσει αυτό..." και κάτι τέτοιες παπαριές.

Ρε φίλε αφού την συγχωρείς γιατί τρως το χρόνο μας και το χρόνο του δικαστηρίου? Εμείς δικαζόμαστε σε 4-5 ώρες και δουλεύουμε κι όλας. Καραγκιόζη.

Σε άλλη δίκη ο μάρτυρας υπεράσπισης για τροχαίο κλείνοντας την ψευδή κατάθεσή του και φού τον είχε γελοιοποιήσει ο δικαστής είπε: " Συγνώμη κύριε δικαστά. Δεν φταίει αυτός, εγώ δεν τα είπα καλά".:lol::lol:

Νομίζω τα τροχαία που είναι και trivial αξίζουν περισσότερο να αναλύσεις την ανθρώπινη βλακεία. Τα άλλα είναι πολύ serious για το γούστο μου.

Δημοσ.

Αν και η συμπαθέστατη paschalia απέκλεισε συνηθισμένες δίκες φονιάδων/βιαστών και λοιπές συνκατηγοριών, θα ήθελα να είχα παρακολουθήσει την δίκη του παρακάτω

seh26.jpg

Όχι οτι στην συγκεκριμένη δίκη θα μάθαινε κάποιος και πολλά στοιχεία αλλά μόνο για την μυρωδιά που θα έπαιρνε για το πως η πραγματικότητα μερικες φορες

ξεπερνά την λογική , ξεπερνά την παράνοια και αγκιζει την ποίηση, ΑΡΚΕΙ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τη "Δίκη της Δευτέρας"

:-D

Δημοσ.

Subdee,δεν αντιφάσκω.

Απλά,πιστεύω ότι δίκες για οικονομικά ξέρω γώ,μια μικρή βαριεστημάρα θα στην δώσουν μιας και δεν θα καταλάβεις τπτ .

Υπάρχουν πολλά είδη δικαίου για να διαλέξεις κατηγορία και να πας να παρακολουθήσεις μια δίκη σαν πρωτάρα θεατής.

Θέλω να πάω να δω μια δίκη και να το διασκεδάσω, όχι να σιχαθώ και να πάθω έλκος με ότι θα δω (αυτό πάει σε δίκες για φονικά/βιασμούς)

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το κριτήριο της υπαγωγής μιας υπόθεσης στα δικαστήρια είναι η βαρύτητα της επαπειλούμενης ποινής και όχι τόσο η φύση της, ουσιαστικά μόνο αν έχεις φίλο δικηγόρο μπορείς να μάθεις πότε έχει ενδαφέροντα δικαστήρια.

Πχ, αύριο στην Ευελπίδων έχει αρκετά juicy υποθέσεις σε ένα συγκεκριμένο κτίριο. ;)

Δημοσ.
Αν και η συμπαθέστατη paschalia απέκλεισε συνηθισμένες δίκες φονιάδων/βιαστών και λοιπές συνκατηγοριών, θα ήθελα να είχα παρακολουθήσει την δίκη του παρακάτω

seh26.jpg

Όχι οτι στην συγκεκριμένη δίκη θα μάθαινε κάποιος και πολλά στοιχεία αλλά μόνο για την μυρωδιά που θα έπαιρνε για το πως η πραγματικότητα μερικες φορες

ξεπερνά την λογική , ξεπερνά την παράνοια και αγκιζει την ποίηση, ΑΡΚΕΙ.

ποιος είναι αυτός ρε παιδιά ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...